מה קרה למחיר של הZ40?
-
@טכנולוג קודם כל גם המוכר שמוכר את הקיט הלא מקורי זה גם חיבור מיקרו ולא טייפ סי
דבר נוסף מה ההבדל בין המקורי לחליפי חוץ מהמחיר כמובן? -
@צילפינגים למה?
זה טייפ סי כתוב שם כמעט על כל תמונה
ההבדל בין המקורי לחליפי הוא שהחליפי אינו ייצור של ddpai חוץ מזה לא ידוע לי על הבדל נוסף -
@צילפינגים כתב במה קרה למחיר של הZ40?:
אם אפשר קישור לקיט חניה בזול אני ישמח!
נכון לעכשיו אין מי שמוכר את הקיט לבד עם משלוח מישראל
זה הקיט וכאן יש מוכר שמוכר יותר זול אבל זה לא כל כך ברור כי התמונות והפירוט שלו הם על הקיט הישן (עם חיבור מיקרו יואסבי) אבל באפשרויות יש אחד עם טייפ סי הייתי מציע לברר איתו האם זה תואם
בנוסף מכאן ניתן לקנות קיט תואם לא מקורי במחיר זול יותר -
@טכנולוג אני לא יודע עד כמה זה קשור לפתיחת הנושא אבל עוד שאלה, אם אני משתמש עם האפליקציה אני חייב לקנות גם כרטיס זיכרון או לא?
[אני לא מתמצה בחברה הזו לכן אני שואל…]@צילפינגים כתב במה קרה למחיר של הZ40?:
@טכנולוג אני לא יודע עד כמה זה קשור לפתיחת הנושא אבל עוד שאלה, אם אני משתמש עם האפליקציה אני חייב לקנות גם כרטיס זיכרון או לא?
[אני לא מתמצה בחברה הזו לכן אני שואל…]תמיד חייב כרטיס זיכרון זה לא מעביר נתונים לבד לאפליקציה…
-
@צילפינגים כתב במה קרה למחיר של הZ40?:
אם אפשר קישור לקיט חניה בזול אני ישמח!
נכון לעכשיו אין מי שמוכר את הקיט לבד עם משלוח מישראל
זה הקיט וכאן יש מוכר שמוכר יותר זול אבל זה לא כל כך ברור כי התמונות והפירוט שלו הם על הקיט הישן (עם חיבור מיקרו יואסבי) אבל באפשרויות יש אחד עם טייפ סי הייתי מציע לברר איתו האם זה תואם
בנוסף מכאן ניתן לקנות קיט תואם לא מקורי במחיר זול יותר -
@צילפינגים למה?
זה טייפ סי כתוב שם כמעט על כל תמונה
ההבדל בין המקורי לחליפי הוא שהחליפי אינו ייצור של ddpai חוץ מזה לא ידוע לי על הבדל נוסף -
@טכנולוג כתב במה קרה למחיר של הZ40?:
ההבדל בין המקורי לחליפי הוא שהחליפי אינו ייצור של ddpai חוץ מזה לא ידוע לי על הבדל נוסף
היה לי כמה לקוחות שהתקנתי להם את החליפי וזה עשה להם בעיות שהיה נכבה כל הזמן
-
זה הקיט וכאן יש מוכר שמוכר יותר זול
הם מתאים גם לZ50 PRO? כי בפירוט ראיתי רק Z50
@ITAMAR25 כתב במה קרה למחיר של הZ40?:
הם מתאימים גם לZ50 PRO? כי בפירוט ראיתי רק Z50
עד לפני כחודש היה לddpai רק קיט אחד שהוא היה מתאים לכל המצלמות שלהם אבל לפני כחודש הם הוציאו קיט חדש לz50, z50 pro, z60, וz60 pro מבדיקה לא מעמיקה נראה שאין בניהם שום הבדל וכל הסיבה של הקיט החדש היא בשביל הz60 שיכול לכלול עד 3 מצלמות ולכן הוא צריך זרם מעט יותר גבוה מהשאר (2.5 אמפר במקום 2 בקיט הרגיל - כלומר שאם תהיה צריכת חשמל גבוהה מידי הקיט הרגיל לא יוכל לספק את זה) ולכן לכאורה גם הקיט הרגיל יתאים לכל מצלמה שכוללת לא יותר משתי ערוצים אבל לא מספיק בדקתי את זה (עד לפני חודש היה רק קיט אחד לכל המצלמות לכן נראה לי שהוא עדיין מתאים לכולם ורק מי שקונה 3 ערוצים - קדמית, אחורית, ועוד אחת לפנים הרכב - חשוב לקנות את הקיט החדש)
בכל מצב כבר לפני כמה ימים ערכתי את הקישורים במדריך והוספתי קישורים לקיט החדש -
@ITAMAR25 כתב במה קרה למחיר של הZ40?:
הם מתאימים גם לZ50 PRO? כי בפירוט ראיתי רק Z50
עד לפני כחודש היה לddpai רק קיט אחד שהוא היה מתאים לכל המצלמות שלהם אבל לפני כחודש הם הוציאו קיט חדש לz50, z50 pro, z60, וz60 pro מבדיקה לא מעמיקה נראה שאין בניהם שום הבדל וכל הסיבה של הקיט החדש היא בשביל הz60 שיכול לכלול עד 3 מצלמות ולכן הוא צריך זרם מעט יותר גבוה מהשאר (2.5 אמפר במקום 2 בקיט הרגיל - כלומר שאם תהיה צריכת חשמל גבוהה מידי הקיט הרגיל לא יוכל לספק את זה) ולכן לכאורה גם הקיט הרגיל יתאים לכל מצלמה שכוללת לא יותר משתי ערוצים אבל לא מספיק בדקתי את זה (עד לפני חודש היה רק קיט אחד לכל המצלמות לכן נראה לי שהוא עדיין מתאים לכולם ורק מי שקונה 3 ערוצים - קדמית, אחורית, ועוד אחת לפנים הרכב - חשוב לקנות את הקיט החדש)
בכל מצב כבר לפני כמה ימים ערכתי את הקישורים במדריך והוספתי קישורים לקיט החדש -
@מוטי-ברנד אתה מדבר על החליפי שאני הבאתי או סתם חליפי כי בהחלט לddpai צריך קיט ייחודי ולא כל קיט עם חיבור טייפ סי מתאים ועובד גם בחניה (כתבתי את זה גם במדריך) אבל לגבי הקיט שהבאתי עדיין לא שמעתי על מישהו שזה לא עבד לו
@מוטי-ברנד אתה מדבר על החליפי שאני הבאתי או סתם חליפי כי בהחלט לddpai צריך קיט ייחודי ולא כל קיט עם חיבור טייפ סי מתאים ועובד גם בחניה (כתבתי את זה גם במדריך) אבל לגבי הקיט שהבאתי עדיין לא שמעתי על מישהו שזה לא עבד לו
אני לא זוכר מאיזה קישור אבל זה נראה אותו דבר כמו שהבאת בקישור