ניסן קאשקאי
-
@מנדי-פיזון כתב בניסן קאשקאי:
למעשהבאמצע שיחה עם הבודק שיבוא לבדוק והבן אדם מתקשר כדי להגיד לי שבסוף האוטו שרצה לקנות ירד מהפרק והוא כבר לר מוכר האוטו
רק שתדע, כשאני חיפשתי את הרכב שלי, לקח לי חצי שנה למצוא, הייתי במצב שכל קשקאי שראיתי את ובעליו עמו- שאלתי “למכירה?” ונעניתי תשובות בסגנון “בחלומות שלך”.
מימלא אני צריך לדעת איזה שנים לא להתקרב ואיך אני מזהה ?
2014 (צורה חדשה, לא כמו ה-2011-2013) והלאה לא לגעת. בטח ובטח שלא בבנזין.
@גיל
אתה מתכוון ש2014 בבנזין אבל מתחת לזה זה בסדר בנזין
המודעה הזאת לדוגמה זה עדיין טוב כי כתוב 2014לפני כמה זמן קנית היום זה נראה (לפי יד 2) שמוכרים אפילו במחיר יחסית נמוך
-
@גיל
המודעה הזאת לדוגמה זה עדיין טוב כי כתוב 2014לפני כמה זמן קנית היום זה נראה (לפי יד 2) שמוכרים אפילו במחיר יחסית נמוך
-
@גיל
@גיל
אתה מתכוון ש2014 בבנזין אבל מי תחת לזה זה בסדר בנזין
המודע הזאת לדוגמה זה עדיין טוב כי כתוב 2014לפני כמה זמן קניתה היום זה נראה (לפי יד 2) שמוכרים אפילו במחיר יחסית נמוך
שוב, 2011-2013 וכן 2014 שהוא באותה הצורה מצויינות, ואין אותם בדיזל בארץ, רק באירופה. למה לא הביאו? בינה יתירה אין למי שהיה אחראי על העניין.
מ-2014 הצורה החדשה והאמיתית של 2014 הרכב לא אמין, בטח לא הטורבו שלו, וי"א שהדיזל בסדר, וגם בזה אני מסופק, כי האקסטרייל לא ממש אמינה, ואותה אין לפני 2014 (הוי אומר - צרפתי טהור). -
@גיל
אתה מתכוון ש2014 בבנזין אבל מי תחת לזה זה בסדר בנזין
המודע הזאת לדוגמה זה עדיין טוב כי כתוב 2014לפני כמה זמן קניתה היום זה נראה (לפי יד 2) שמוכרים אפילו במחיר יחסית נמוך
שוב, 2011-2013 וכן 2014 שהוא באותה הצורה מצויינות, ואין אותם בדיזל בארץ, רק באירופה. למה לא הביאו? בינה יתירה אין למי שהיה אחראי על העניין.
מ-2014 הצורה החדשה והאמיתית של 2014 הרכב לא אמין, בטח לא הטורבו שלו, וי"א שהדיזל בסדר, וגם בזה אני מסופק, כי האקסטרייל לא ממש אמינה, ואותה אין לפני 2014 (הוי אומר - צרפתי טהור). -
@גיל כתב בניסן קאשקאי:
שוב, 2011-2013 וכן 2014 שהוא באותה הצורה מצויינות, ואין אותם בדיזל בארץ, רק באירופה.
אני ראיתי [שמעתי] רכב כזה עם מנוע דיזל
@אפייי כתב בניסן קאשקאי:
@גיל כתב בניסן קאשקאי:
שוב, 2011-2013 וכן 2014 שהוא באותה הצורה מצויינות, ואין אותם בדיזל בארץ, רק באירופה.
2014 הצורה הישנה (של 2011-2013) ?! אשמח לפרטים נוספים. לי נאמר בזמנו ע"י היבואן (היה אז “קרסו”) שלא יובאו לארץ כלל דגמי דיזל של הקשקאי.
-
@אפייי כתב בניסן קאשקאי:
@גיל כתב בניסן קאשקאי:
2014 הצורה הישנה (של 2011-2013) ?! אשמח לפרטים נוספים. לי נאמר בזמנו ע"י היבואן (היה אז “קרסו”) שלא יובאו לארץ כלל דגמי דיזל של הקשקאי.
-
-
נראה לי שהזכירו כאן הניסאן קאשקאי לשבח
אבל אם אפשר יותר פרטים
הניסן קאשקאי 7 מקומות נחשבת אמינה (עלות הטיפולים, חלקים…)? שנת 2014 160000 ק"מ@מנדי-פיזון כתב בניסן קאשקאי:
הניסן קאשקאי 7 מקומות נחשבת אמינה
ממש לא ממליץ !!!
יש לחבר בשכונה קשקאי 7 מקומות 2013
הוא עשה כבר הוראת קבע אצל המוסכניק, שיהיה מסודר
דבר ראשון הרכב שותה ממש הרבה דלק
דבר שני הוא דורש הרבה תשומת לב
דבר שלישי התשומת לב הזאת עולה הרבה כסף -
@אפייי כתב בניסן קאשקאי:
@גיל לא קשה לשמוע
מי שיודע איך זה נשמע, שומע מהרחוב לידלא, ברצינות. עזוב “נשמע דיזל”. אני רוצה דיזל בוודאות.
@אין-עוד-מלבדו-0 הדברים שאתה מציין נשמעים כאילו הוא מחזיק רכב שקרעו לו ת’צורה.
לי ב"ה אין טיפולים בכלל בין טסט לטסט, למעט השנה שידעתי שצריך להחליף מיסב גלגל אחד. -
@אפייי כתב בניסן קאשקאי:
@גיל לא קשה לשמוע
מי שיודע איך זה נשמע, שומע מהרחוב לידלא, ברצינות. עזוב “נשמע דיזל”. אני רוצה דיזל בוודאות.
@אין-עוד-מלבדו-0 הדברים שאתה מציין נשמעים כאילו הוא מחזיק רכב שקרעו לו ת’צורה.
לי ב"ה אין טיפולים בכלל בין טסט לטסט, למעט השנה שידעתי שצריך להחליף מיסב גלגל אחד. -
@אפייי כתב בניסן קאשקאי:
cdi
dci אתה מתכוון. יפה. רק שאלה אחרונה בבקשה,
אנחנו מדברים על רכב כזה:
ולא כזה:
נכון?
-
@גיל אוחח ככה אתה חושד בי ?
את רוב סוגי הרכבים אני מזהה לפי רעש המנוע או ההנעה ובזה אני יפול??? -
@גיל אוחח ככה אתה חושד בי ?
את רוב סוגי הרכבים אני מזהה לפי רעש המנוע או ההנעה ובזה אני יפול???@אפייי ביד 2 אין דיזל למכירה