מגבר רדיו לרכב
-
שלום חברים,
אני עם קורולה 2009 והאנטנה של הרדיו מובנת בשמשה האחורית
לצערי אין לי קליטה נורמלית גם בגלל שאני גר באזור הררי וזה מאוד מפריע לי, יש לי מערכת T10 אבל לא הרגשתי שום שינוי לטובה ולרעה
מה אפשר לעשות?
ראיתי שכתבו בפורום על מגבר או אנטנה חדשה, מה עדיף?
אני מחפש פתרון פשוט אבל שיתן לי את הקליטה הכי מקסימלית. (יש סוגים של אנטנה??)
תודה רבה -
שלום חברים,
אני עם קורולה 2009 והאנטנה של הרדיו מובנת בשמשה האחורית
לצערי אין לי קליטה נורמלית גם בגלל שאני גר באזור הררי וזה מאוד מפריע לי, יש לי מערכת T10 אבל לא הרגשתי שום שינוי לטובה ולרעה
מה אפשר לעשות?
ראיתי שכתבו בפורום על מגבר או אנטנה חדשה, מה עדיף?
אני מחפש פתרון פשוט אבל שיתן לי את הקליטה הכי מקסימלית. (יש סוגים של אנטנה??)
תודה רבה@הכל-מלמעלה
תעבור על זה
ועל זה -
@הכל-מלמעלה
תעבור על זה
ועל זה@פתוח-לשמוע כתבתי כבר שלא היה לי הבדל לרעה בין המקורית לחדשה (ואגב, ניסיתי)
הבעיה שלי היא האזור ההררי שאני גר בו -
@פתוח-לשמוע כתבתי כבר שלא היה לי הבדל לרעה בין המקורית לחדשה (ואגב, ניסיתי)
הבעיה שלי היא האזור ההררי שאני גר בו@הכל-מלמעלה כתב במגבר רדיו לרכב:
כתבתי כבר שלא היה לי הבדל לרעה בין המקורית לחדשה (ואגב, ניסיתי)
יש שם כמה טיפים ושינוי הגדרות
-
@הכל-מלמעלה כתב במגבר רדיו לרכב:
כתבתי כבר שלא היה לי הבדל לרעה בין המקורית לחדשה (ואגב, ניסיתי)
יש שם כמה טיפים ושינוי הגדרות
@פתוח-לשמוע , עברתי על כל הפוסטים שם
הקישורים @מוטי-ברנד הביא כבר לא זמינים והפתרון ש @טכנולוג כתב, לא רלוונטי כי כאמור אין לי הרעה בקליטה, זה משהו שהיה קיים גם במערכת המקורית
אולי יש כבר פתרונות אחרים
כרגע להבנתי ולהבנת ג’מיני, אני חושב שאני צריך לנסות מגבר לקליטה (משהו כזה https://www.aliexpress.com/item/1005006946494189.html) והיות שאין לי ניסיון על המוצר הזה לכן אני מתייעץ עם רבני הפורום היקרים -
@פתוח-לשמוע , עברתי על כל הפוסטים שם
הקישורים @מוטי-ברנד הביא כבר לא זמינים והפתרון ש @טכנולוג כתב, לא רלוונטי כי כאמור אין לי הרעה בקליטה, זה משהו שהיה קיים גם במערכת המקורית
אולי יש כבר פתרונות אחרים
כרגע להבנתי ולהבנת ג’מיני, אני חושב שאני צריך לנסות מגבר לקליטה (משהו כזה https://www.aliexpress.com/item/1005006946494189.html) והיות שאין לי ניסיון על המוצר הזה לכן אני מתייעץ עם רבני הפורום היקרים@הכל-מלמעלה אתה יוצא מנקודת הנחה שבאזור שלך הקליטה תמיד גרועה ומשום כך אתה משער שהבעיה באיכות הקליטה באזור שלך ולא ביכולת הקליטה אצלך ברכב אבל יתכן מאוד שהבעיה היא ספציפית אצלך ברכב שהאנטנה נפגעה ע"י מאן דהו במהלך השנים מאז ייצור הרכב ובמקרה כזה בהחלט יתכן שאנטנה חיצונית תשפר את הקליטה בצורה דרמטית ודווקא מגבר לא יעזור מכיוון שהוא משתמש באנטנה הקיימת וייתכן שהיא נפגעה
תנסה לבדוק ברכב אחר או במקלט רדיו ביתי במידה ושם הקליטה טובה זה מוכיח שהבעיה היא ספציפית אצלך
ובכל מצב יש מוצר שהוא משמש גם כאנטנה חיצונית וגם מגבר קליטה ומנסיון שלי בכמה וכמה רכבים הוא נותן תוצאה טובה מאוד -
@הכל-מלמעלה אתה יוצא מנקודת הנחה שבאזור שלך הקליטה תמיד גרועה ומשום כך אתה משער שהבעיה באיכות הקליטה באזור שלך ולא ביכולת הקליטה אצלך ברכב אבל יתכן מאוד שהבעיה היא ספציפית אצלך ברכב שהאנטנה נפגעה ע"י מאן דהו במהלך השנים מאז ייצור הרכב ובמקרה כזה בהחלט יתכן שאנטנה חיצונית תשפר את הקליטה בצורה דרמטית ודווקא מגבר לא יעזור מכיוון שהוא משתמש באנטנה הקיימת וייתכן שהיא נפגעה
תנסה לבדוק ברכב אחר או במקלט רדיו ביתי במידה ושם הקליטה טובה זה מוכיח שהבעיה היא ספציפית אצלך
ובכל מצב יש מוצר שהוא משמש גם כאנטנה חיצונית וגם מגבר קליטה ומנסיון שלי בכמה וכמה רכבים הוא נותן תוצאה טובה מאוד@טכנולוג תודה על הפירוט,
אם זה אכן אנטנה שנפגמה איך אתה מסביר שבאזורים אחרים יש לי קליטה מצויינת?
ואכן, הייתי ברכב חדש באזור שלי והייתה קליטה יחסית טובה אבל זה היה נראה לי שפשוט החומרה הרבה יותר טובה. אני רוצה לציין שהרבה פעמים הרדיו קולט 2 תחנות שמשדרות על אותו גל והוא פשוט לא מצליח להתמקד רק באחת, ולכן חשבתי שזה ענין של חומרה ולא הבעיה של האנטנה