מספר שאלות על מערכת T10
-
תודה!
לא תכננתי להתקין לבד.
מדובר על סקודה אוקטביה 2018.
איפה זה “השרשור של המולטימדיות”? בחיפוש קל לא מצאתי. -
@TDI כתב במספר שאלות על מערכת T10:
לא תכננתי להתקין לבד.
אז עזוב את השרשור של המולטימדיות, כנס ישר לטבלת המתקינים ותבחר לך אחד, תקבל הכל קומפלט.
@EBA כתב במספר שאלות על מערכת T10:
אז עזוב את השרשור של המולטימדיות, כנס ישר לטבלת המתקינים ותבחר לך אחד, תקבל הכל קומפלט.
לא לכולם יש כמויות פאנלים בבית
האופציות או לקחת מהספק או להזמין בחצי מחיר -
תודה!
לא תכננתי להתקין לבד.
איפה זה “השרשור של המולטימדיות”? בחיפוש קל לא מצאתי.@TDI כתב במספר שאלות על מערכת T10:
ואיזה מערכת אנדרואיד יש לך עכשיו ? תוכל לעלות תמונה ?
כי יכול להיות שבאמת תוכל להשתמש בפאנל וצמה שיש לך ולהחליף רק את המערכת עצמהכעקרון פה יש לך פאנל וצמה לאוקטביה אבל כמו שכתבתי יכול להיות שאתה לא צריך
-
תודה!
לא תכננתי להתקין לבד.
איפה זה “השרשור של המולטימדיות”? בחיפוש קל לא מצאתי.@TDI כתב במספר שאלות על מערכת T10:
ברכב כזה מספיק קופסת אנדרואיד
אבל אצלך יש מערכת אחרת תודה @סוסיתא-קדישתאזה מה שיש לך נכון?
-
שלום לכולם.
מספר שאלות על המערכת הזו:
- המערכת הזו יודעת להתחבר בבלוטות’ ל-2 טלפונים במקביל?
- איך מתבצע הדפדוף בתיקיות המוזיקה? זה מציג את כל התיקיות ברצף, או תיקיות ותתי תיקיות?
- יתאים לסקודה אוקטביה עם כל האופציות של הקנבס?
- מה האופצית לסינון אינטרנט?
- יש לי מערכת אנדרואיד ישנה קיימת עם מצלמת רוורס (NIPPON) המצלמה תתאים למערכת הזו?
תודה!
@פתוח-לשמוע כתב במספר שאלות על מערכת T10:
אתה לא צריך מערכת מספיק קופסת אנדרואיד
זה מה שיש לך נכון?
נראה מדבריו שהמערכת המותקנת אינה המקורית.
(מה שכן, זה אולי רלוונטי במקרה ששמורה עימו המערכת המקורית.)@TDI כתב במספר שאלות על מערכת T10:
יש לי מערכת אנדרואיד ישנה קיימת עם מצלמת רוורס (NIPPON) המצלמה תתאים למערכת הזו?
-
@פתוח-לשמוע אם היתה לי מערכת כמו התמונה שצרפת, לא הייתי חושב להחליף בכלל…
קניתי את הרכב עם מערכת אנדרואיד ישנה. יש לי גם את המקורית, אבל דגם פשוט יותר ממה שצילמת.
זו המערכת המותקנת ברכב:
-
@פתוח-לשמוע אם היתה לי מערכת כמו התמונה שצרפת, לא הייתי חושב להחליף בכלל…
קניתי את הרכב עם מערכת אנדרואיד ישנה. יש לי גם את המקורית, אבל דגם פשוט יותר ממה שצילמת.
זו המערכת המותקנת ברכב:
יש לי גם את המקורית, אבל דגם פשוט יותר ממה שצילמת.
לפי הGPT לא היה שוני במערכות בין 2019 [התמונה שלי] לבין 2018 [הרכב שלך]
תוכל לצלם את המקורית? -
בוא נעשה רגע סדר , במערכת המקורית שהגיע עם הרכב [לא זאת שמותקנת עכשיו] יש לך אפשרות לאנדרואיד אוטו ותוכל להתחבר עם קופסת אנדרואיד אבל מדובר במסך קטן ופחות נותן תחושה של “חדש”
כרגע יש לך מערכת אנדרואיד ואם תרצה לשדרג אותה לחדשה לכאו’ תוכל להזמין TS10 ולהרכיב אותה על הפאנל הקיים, רק תמדוד אם זה 9 או 10 אינטש [בד"כ 10 באוקטביה] -
בוא נעשה רגע סדר , במערכת המקורית שהגיע עם הרכב [לא זאת שמותקנת עכשיו] יש לך אפשרות לאנדרואיד אוטו ותוכל להתחבר עם קופסת אנדרואיד אבל מדובר במסך קטן ופחות נותן תחושה של “חדש”
כרגע יש לך מערכת אנדרואיד ואם תרצה לשדרג אותה לחדשה לכאו’ תוכל להזמין TS10 ולהרכיב אותה על הפאנל הקיים, רק תמדוד אם זה 9 או 10 אינטש [בד"כ 10 באוקטביה]@יצחק-רשטונ כתב במספר שאלות על מערכת T10:
כרגע יש לך מערכת אנדרואיד ואם תרצה לשדרג אותה לחדשה לכאו’ תוכל להזמין TS10 ולהרכיב אותה על הפאנל הקיים, רק תמדוד אם זה 9 או 10 אינטש [בד"כ 10 באוקטביה]הרכב שלי הוא רמת גימור נמוכה, ובמערכת המקורית אין אפשרות לאנדרואיד אוטו. היה רק ברמות הגימור הגבוהות יותר.