קישור למשאבה היברידית לטויוטה פריוס 2008
-
אם זה כזה יקר הלו מידי פעם יש גרוטאות שמגיעות לידי אנ"ש בסביבה ותקחו את המקורי מי שמעוניין כמובן
זה אפשרי קישור או הסבר איך נעשה הפירוק של החלף
זה מסובך?? -
אם זה כזה יקר הלו מידי פעם יש גרוטאות שמגיעות לידי אנ"ש בסביבה ותקחו את המקורי מי שמעוניין כמובן
זה מסובך??@דוד-המומחה כתב בקישור למשאבה היברידית לטויוטה פריוס 2008:
זה מסובך??
יש על זה הרבה בפורום, תחפש על החלפה של משאבה היברידית העלו המומחים כאן סרטונים שם.
-
זה מסובך??זה אפשרי קישור או הסבר איך נעשה הפירוק של החלף
זה מסובך?? -
-
אז בעקבות המלחמה הגיע רק היום,
קיבלתי מאמזון החזר מלא בגלל העיכוב.
פעם ראשונה שאני עושה, שלושת רבעי שעה עבודה, דרך הפנס, והעסק עובד,
עכשיו נותר לראות כמה זמן יחזיק, יש אחריות שנתיים, ועל אמזון ניתן לסמוך בשירות.
בהצלחה, ותודה לכל העוזרים והמסייעים.@א.ד.מ. כמה זה עלה ??
וכמה זמן עבודה זה
אם אפשר וישר כח שהעדכנתה שוב חיכיתי לתשובה בנושא -
@א.ד.מ. כמה זה עלה ??
וכמה זמן עבודה זה
אם אפשר וישר כח שהעדכנתה שוב חיכיתי לתשובה בנושא@דוד-המומחה כתב בקישור למשאבה היברידית לטויוטה פריוס 2008:
וכמה זמן עבודה זה
@א.ד.מ. כתב בקישור למשאבה היברידית לטויוטה פריוס 2008:
אני הזמנתי מאמזון עם בחירת אמזון והכי הרבה המלצות ועם שנה אחריות, עלה בערך 40 דולר כולל שילוח.
-
@א.ד.מ. כמה זה עלה ??
וכמה זמן עבודה זה
אם אפשר וישר כח שהעדכנתה שוב חיכיתי לתשובה בנושא@דוד-המומחה
כמו שכבר ענו לך,
הזמנתי מאמזון עם שילוח מהיר, כ30 דולר חלק 24 דולר שילוח, עם שנתיים אחריות, בגלל המלחמה התעכב וקיבלתי זיכוי. הגיע עד הבית עם ups.
ראיתי את שלושת הסרטונים שמצאתי בפורום, ובחרתי לעשות דרך הפנס, לקח לי שלושת רבעי שעה עבודה, כולל התארגנות וניקיון.
צריך מברג, מפתח ראש 10 (אני עבדתי עם מברגה מחוברת לשרשור גמיש וראש זוויתי, אפשר גם עם מפתח רגיל), ופלייר שפיץ או צבת לפתוח את החבקים,
בקושי נשפכו נוזלים, אבל בכל זאת עשיתי ניקוז אוויר והוספתי קצת נוזל קירור.
נ.ב. המשאבה מגיעה מורכבת על תושבת, אני בחרתי להשאיר את התושבת הישנה ופירקתי רק את המשאבה, יתכן שקל יותר להחליף כולל תושבת, לי היה שם איזה בורג מוזר אז העדפתי לא לגעת. -
@דוד-המומחה
כמו שכבר ענו לך,
הזמנתי מאמזון עם שילוח מהיר, כ30 דולר חלק 24 דולר שילוח, עם שנתיים אחריות, בגלל המלחמה התעכב וקיבלתי זיכוי. הגיע עד הבית עם ups.
ראיתי את שלושת הסרטונים שמצאתי בפורום, ובחרתי לעשות דרך הפנס, לקח לי שלושת רבעי שעה עבודה, כולל התארגנות וניקיון.
צריך מברג, מפתח ראש 10 (אני עבדתי עם מברגה מחוברת לשרשור גמיש וראש זוויתי, אפשר גם עם מפתח רגיל), ופלייר שפיץ או צבת לפתוח את החבקים,
בקושי נשפכו נוזלים, אבל בכל זאת עשיתי ניקוז אוויר והוספתי קצת נוזל קירור.
נ.ב. המשאבה מגיעה מורכבת על תושבת, אני בחרתי להשאיר את התושבת הישנה ופירקתי רק את המשאבה, יתכן שקל יותר להחליף כולל תושבת, לי היה שם איזה בורג מוזר אז העדפתי לא לגעת.@א.ד.מ. כתב בקישור למשאבה היברידית לטויוטה פריוס 2008:
נ.ב. המשאבה מגיעה מורכבת על תושבת, אני בחרתי להשאיר את התושבת הישנה ופירקתי רק את המשאבה, יתכן שקל יותר להחליף כולל תושבת, לי היה שם איזה בורג מוזר אז העדפתי לא לגעת.
אכן עדיף לא להחליף את התושבת, הברגים שלה בד"כ תפוסים בחלודה ומירב הסיכויים שלפחות אחד יישבר, מנסיון!
בורג מוזר
כנראה שבור ממישהו לפניך שעשה את הטעות והחליף תושבת
-
נ.ב. המשאבה מגיעה מורכבת על תושבת, אני בחרתי להשאיר את התושבת הישנה ופירקתי רק את המשאבה, יתכן שקל יותר להחליף כולל תושבת, לי היה שם איזה בורג מוזר אז העדפתי לא לגעת.
אכן עדיף לא להחליף את התושבת, הברגים שלה בד"כ תפוסים בחלודה ומירב הסיכויים שלפחות אחד יישבר, מנסיון!
בורג מוזר
כנראה שבור ממישהו לפניך שעשה את הטעות והחליף תושבת
-
אז גם לי הגיע היום והזמנתי מקורי מאמזון עלה לי 530 ₪ ולפי כל מה שבדקתי זה מקורי( מה שמשווק כאן בארץ כמקורי לא מקורי ) והתקנתי דרך הפנס זה לא סיפור בכלל חצי שעה עד שעה עבודה עובד מצוין.
השאלה שלי איזה מים אדומים צריך מקורי של טויוטה או לא? -
אז גם לי הגיע היום והזמנתי מקורי מאמזון עלה לי 530 ₪ ולפי כל מה שבדקתי זה מקורי( מה שמשווק כאן בארץ כמקורי לא מקורי ) והתקנתי דרך הפנס זה לא סיפור בכלל חצי שעה עד שעה עבודה עובד מצוין.
השאלה שלי איזה מים אדומים צריך מקורי של טויוטה או לא? -
השאלה שלי איזה מים אדומים צריך מקורי של טויוטה או לא?@משה-אא 500₪ ומאמזון זה 130₪ זה הפרש מטורףףף!!!
-
אז בעקבות המלחמה הגיע רק היום,
קיבלתי מאמזון החזר מלא בגלל העיכוב.
עכשיו נותר לראות כמה זמן יחזיק, יש אחריות שנתיים, ועל אמזון ניתן לסמוך בשירות.
בהצלחה, ותודה לכל העוזרים והמסייעים.@א.ד.מ. בבקשה תן לי קישור לסרטון שאתה מדבר עליו בבקשה תודה
-
@משה-אא 500₪ ומאמזון זה 130₪ זה הפרש מטורףףף!!!
@דוד-המומחה מאמזון 530 ₪ בארץ 900/1000 ₪
-
@א.ד.מ. בבקשה תן לי קישור לסרטון שאתה מדבר עליו בבקשה תודה
-
@דוד-המומחה כתב בקישור למשאבה היברידית לטויוטה פריוס 2008:
בבקשה טקסט קישור