רכב נוח עד 25k
-
@ישראל-בר כתב ברכב נוח עד 25k:
וחוץ מזה במחיר הזה הדגמים מיושנים מדי.
@תלת-גוונא
אבל ק"מ בשמיים -
@תלת-גוונא
אבל ק"מ בשמיים -
@ישראל-בר השכרה אל תיקח בלי קשר לסוג הרכב
הצריכת דלק של המנוע 2000 באזור ה9/10 בעיר ו11/12 מחוץ לעיר@אפייי כתב ברכב נוח עד 25k:
השכרה אל תיקח בלי קשר לסוג הרכב
@ישראל-בר אני מסכים עם הפחד מחברות השכרה אבל חולק על הרעיון…
אני היה לי פורד פיאסטה 2011 עם ** 275 אק"מ** ויד 5 והיה השכרה ובשנתיים כמעט שהיה אצלי לא היה שום תקלה ובנוסף לא לקח גרם שמן ומים מנוע נקי לגמרי!
ואח"כ היה לי גם שנה הונדה סיוויק סטיישן עם 240 אק"מ יד 4 וכמובן השכרה וגם לא הוספתי אפילו כפית שמן שנה שלימה!
אני חושב שזה גם תלוי מאיזה חברה לוקחים אם זה חברות שמשכירות לצעירים אז אני גם לא הייתי לוקח אבל אם מדובר בחברות הגדולות לדוג’ ההונדה שלי הייתה בהרץ והפורד היה בקל אוטו שני חברות גדולות שגם מטפלות בזמן וגם לרוב אנשים שפויים משכירים מהם ובמיוחד שמדובר כאן ברכב עם מנוע גדול כמו המאזדה6 שבשביל לקרוע אותו צריך לעבוד קשה מאוד ואם זה משוקלל במחיר הרכב אז זה יכול להיות עסקה שווה! -
לסיכומו של עניין הייתי אומר או B4
או אלטימה -
לסיכומו של עניין הייתי אומר או B4
או אלטימה -
@אפייי כתב ברכב נוח עד 25k:
אני היה לי פורד פיאסטה 2011 עם ** 275 אק"מ** ויד 5 והיה השכרה ובשנתיים כמעט שהיה אצלי לא היה שום תקלה ובנוסף לא לקח גרם שמן ומים מנוע נקי לגמרי!
ואח"כ היה לי גם שנה הונדה סיוויק סטיישן עם 240 אק"מ יד 4 וכמובן השכרה וגם לא הוספתי אפילו כפית שמן שנה שלימה!
אני חושב שזה גם תלוי מאיזה חברה לוקחים אם זה חברות שמשכירות לצעירים אז אני גם לא הייתי לוקח אבל אם מדובר בחברות הגדולות לדוג’ ההונדה שלי הייתה בהרץ והפורד היה בקל אוטו שני חברות גדולות שגם מטפלות בזמן וגם לרוב אנשים שפויים משכירים מהם ובמיוחד שמדובר כאן ברכב עם מנוע גדול כמו המאזדה6 שבשביל לקרוע אותו צריך לעבוד קשה מאוד ואם זה משוקלל במחיר הרכב אז זה יכול להיות עסקה שווה!@צילפינגים אני נוהג המון על רכבים של חברה גדולה
והרכבים קרועים ממש
ואני תמיד אומר לעצמי מי האומלל שיקנה את הרכב היפה והמלוקק במגרש
ויהיה בטוח שעשה את עסקת חייו -
@אפייי כתב ברכב נוח עד 25k:
אני חושב שזה גם תלוי מאיזה חברה לוקחים אם זה חברות שמשכירות לצעירים אז אני גם לא הייתי לוקח אבל אם מדובר בחברות הגדולות לדוג’ ההונדה שלי הייתה בהרץ והפורד היה בקל אוטו שני חברות גדולות שגם מטפלות בזמן וגם לרוב אנשים שפויים משכירים מהם ובמיוחד שמדובר כאן ברכב עם מנוע גדול כמו המאזדה6 שבשביל לקרוע אותו צריך לעבוד קשה מאוד ואם זה משוקלל במחיר הרכב אז זה יכול להיות עסקה שווה!@צילפינגים כתב ברכב נוח עד 25k:
ההונדה שלי הייתה בהרץ והפורד היה בקל אוטו שני חברות גדולות שגם מטפלות בזמן וגם לרוב אנשים שפויים משכירים מהם
הרץ דורשים שנתיים רישיון ו21כך אני זכרתי, ו @רב-קו תיקן שכיום זה שנה
קל אוטו בעבר דרשו שנה, ופריזבי היום (קל אוטו לשעבר) מסתפקים בחצי שנה רישיון בלבד.באחד הפעמים שהוצאתי סנטרה מפריזבי , היא היתה עם 50,000 ק"מ, דפיקות בגיר, משיכות הילוך מוגזמות, תגובה איטית מאד של דוושת הדלק, ובלי סוף בעיות, הקש ששבר את גב הגמל היה ברקסים שהשמיעו רעש שככל שחלפו הימים התגבר… והחליפו לי אותה ל…סנטרה אחרת…
-
@צילפינגים כתב ברכב נוח עד 25k:
ההונדה שלי הייתה בהרץ והפורד היה בקל אוטו שני חברות גדולות שגם מטפלות בזמן וגם לרוב אנשים שפויים משכירים מהם
הרץ דורשים שנתיים רישיון ו21כך אני זכרתי, ו @רב-קו תיקן שכיום זה שנה
קל אוטו בעבר דרשו שנה, ופריזבי היום (קל אוטו לשעבר) מסתפקים בחצי שנה רישיון בלבד.באחד הפעמים שהוצאתי סנטרה מפריזבי , היא היתה עם 50,000 ק"מ, דפיקות בגיר, משיכות הילוך מוגזמות, תגובה איטית מאד של דוושת הדלק, ובלי סוף בעיות, הקש ששבר את גב הגמל היה ברקסים שהשמיעו רעש שככל שחלפו הימים התגבר… והחליפו לי אותה ל…סנטרה אחרת…
-
@ישראל-בר כתב ברכב נוח עד 25k:
@שמואל-קליין כתב ברכב נוח עד 25k:
או אלטימה
יש שנים מומלצות?
הכל מומלץ כמה שיותר חדש יותר טוב
-
@צילפינגים אני נוהג המון על רכבים של חברה גדולה
והרכבים קרועים ממש
ויהיה בטוח שעשה את עסקת חייו@אפייי כתב ברכב נוח עד 25k:
@צילפינגים אני נוהג המון על רכבים של חברה גדולה
והרכבים קרועים ממש
ויהיה בטוח שעשה את עסקת חייוכמובן שכל עניין לגופו גם יכול להיות פרטי שיהיה קרוע יותר מאשר אטראז’ בשחר השכרת רכב
הכל תלוי בשכלול הנתונים מול מחיר בכפוף לבדיקה טובה
בחברות זה יותר מצוי שהרכבים קרועים מאשר חברות הליסינג וההשכרות.
וכמובן לא לשכוח שדיברתי לגבי המאזדה 6 ששם הרבה יותר קשה לקרוע מאשר יונדאי I25 לדוג’…