עקיפת המכס ?
-
הזמנתי את המערכת הזאת בהמלצת @מיישה
https://www.alibaba.com/product-detail/Baidayu-Universal-9-10-TS10S-Car_1601440880473.html?spm=a2756.trade-list-buyer.0.0.511476e9DPtBiI
בחרתי את ה 4G 64G
עלה לי המוצר 112 דולר עשו לי הנחת פיצוי 10 דולר ועלות משלוח 27 דולר.
הייתי בטוח שיחייבו אותי במכס, אבל זה מה שכתוב בשאילתת מכס
האם זה אומר שחברת המשלוחים הצהירה שאיני חייב במכס, למרות שאני כן חייב?וסתם מעניין איך החבילה עברה כמה וכמה מדינות עד לישראל
-
@משהקפלן כתב בעקיפת המכס ?:
האם זה אומר שחברת המשלוחים הצהירה שאיני חייב במכס, למרות שאני כן חייב?
לא מחייב, לפעמים הם משלמים אותו או מעכבים אותו.
@לומד כתב בעקיפת המכס ?:
למה שישלמו עבורי?
-
@לומד כתב בעקיפת המכס ?:
למה שישלמו עבורי?
-
למה שישלמו עבורי?
0
לפני 2 דקות
לא יודע. ככה היה לי, עם איזה חברה, לא יודע בדיוק אם משלמים, אבל זה מגיע אליהם.
[העמלה שאתה מקבל לפעמים זה אפילו על בדיקת מכס, והמכס לא עובדים בחינם, אבל לא יודע, אולי הם גובים למכס].@לומד כתב בעקיפת המכס ?:
למה שישלמו עבורי?
0
לפני 2 דקות
לא יודע. ככה היה לי, עם איזה חברה, לא יודע בדיוק אם משלמים, אבל זה מגיע אליהם.
[העמלה שאתה מקבל לפעמים זה אפילו על בדיקת מכס, והמכס לא עובדים בחינם, אבל לא יודע, אולי הם גובים למכס].העניין הוא שהזמנות בעליבאבא לא חומקות מתשלום מכס בהרבה מקרים, השאלה במה זה תלוי
-
בחודשים האחרונים אליבאבא עדכנו את האתר שלהם ומוצרים בסכום נמוך עוברים תהליך כמו באליאקספרס,
לפי מה שדיברתי עם המוכר הנ"ל הוא רושם מחיר פחות מ75 דולר ושולח את החבילה עם צ’יטה (המשלוח שלך מתחיל ב AE?) ולכן רוב הסיכויים שהוא לא יתפס במכס
איך אומרים? תהנה!!
ותעדכן כמובן… -
בחודשים האחרונים אליבאבא עדכנו את האתר שלהם ומוצרים בסכום נמוך עוברים תהליך כמו באליאקספרס,
לפי מה שדיברתי עם המוכר הנ"ל הוא רושם מחיר פחות מ75 דולר ושולח את החבילה עם צ’יטה (המשלוח שלך מתחיל ב AE?) ולכן רוב הסיכויים שהוא לא יתפס במכס
איך אומרים? תהנה!!
ותעדכן כמובן…@הכל-מלמעלה כתב בעקיפת המכס ?:
איך אומרים? תהנה!!
ותעדכן כמובן…אמור להמסר לי הבוקר עד הבית עם UPS
הם כנראה הגישו הצהרה שהמוצר פטור ממכס, כי זה משלוח אקספרס, והם כנראה לא רוצים עיכובים -
איך אומרים? תהנה!!
ותעדכן כמובן…@הכל-מלמעלה כתב בעקיפת המכס ?:
איך אומרים? תהנה!!
ותעדכן כמובן…קיבלתי את המערכת, TS10S 720*1280
10 אינטש
עלה לי סה"כ 488 ש"ח.
פשוט לא היה שום קבלה בחוץ עם מחיר, וגם לא היה כתוב מה מכיל.
כנראה UPS שלחו הצהרה שזה פטור, ונגמר הסיפור