חו"ד על הצעת מחיר ברקסים וצלחות
-
@הכל-בעז-ה כתב בחו"ד על הצעת מחיר ברקסים וצלחות:
@y05832 מתבקש
א. הסירטון לא עונה על מה ששאלתי, והוא לא אובייקטיבי בכלל!
ב. כמויות השטויות שנאמרו שם בדקות ספורות הזויות!, ממש נראה תחרות מי יותר טיפש! הם מסבירים יפה מאד שחומרי הגלם של המוצר מובילים לרמת איכותו. הבנתי. נו. ועכשיו, למה המקורי של היצרן יותר איכותי? כי היצרן בכבודו ובעצמו ממליץ עליו! ממש גאונות! חברות רכבים סינים ממליצים על סינים, אירופאים על אירופאים. וכמובן! הכל בגלל עוצם עיונו המבעית של היצרן …
שורה תחתונה: צריך לבדוק כל דבר בשטח סטטיסטית וע’'פ זה להחליט!בשכני הוה עובדא אשר החליף כל שבועיים! צמיג. 5 פעמים! כמובן לפי ‘המלצת’ הפנצ’ריסט המומחה… והמשיך להתפנצ’ר לו! עד שהחליף לסיני, ומחזיק לו כמה חודשים כבר! ולא שיפצו את הרחוב!! וד’'ל. -
@y05832 לא בדיוק. אבל אני לא יסתור את דברך כי כנראה אתה יודע דברים שאני לא יודע
אבל העיקרון פשוט חומר טוב ולא דווקא מקורי הוא יותר איכותי מחומר סיני זול זה מציאות וגם בסיני יש חומר דפוק וחומר טוב ובדרך כלל מה שעולה זול זה מיוצר מחומר זול לכן כתבתי לעי"ל שלא תרגיש בבלימה הבדל השאלה כמה זמן יחזיק לך והאם החלק מתחמם ואז אין לו יכולת לעצור כמו שצריך או שיהיה לך רעידות בבלימהבכ"א בהצלחה
-
כנראה אתה יודע דברים שאני לא יודע
לא הייתי אומר…
זה מציאות
עתה באתי! ואם אכן זה מציאות בדוקה מציאותית, אימצתי אותה!
ובדרך כלל מה שעולה זול זה מיוצר מחומר זול
בתוך הסינים יכול ליהיות, בין החברות הכלליות בכלל לא נכון לםעמיםמזה עניין של כח אדם זול (סין) או מותג וכדו’.
אכן יש כאלה שעד שלא ישלמו יקר לא יהיו רגועים, ב’‘ה יש ש’מתנדבים’ למענם ליקר מחיריהם…@הכל-בעז-ה כתב בחו"ד על הצעת מחיר ברקסים וצלחות:
לכן כתבתי לעי"ל שלא תרגיש בבלימה הבדל השאלה כמה זמן יחזיק לך והאם החלק מתחמם ואז אין לו יכולת לעצור כמו שצריך או שיהיה לך רעידות בבלימה
נכון מאד!! ומסכים לגמרי!
מילים של מקצוענים. -
קבלתי את הרכב חזרה
משום מה הרכב הרגיש לי בבלימה מעט שונה בלי השריקות שהיו אבל כאילו תגובה מעט יותר איטית/מתונה (70% שזה פסיכולוגי ו-28% שזה בגלל הגשם)אם משהו התעניין במחיר הסופי…
להלן הנזק אחרי ההנחה וההתחשבות
שטיפת מנוע -50
בלמים קדמיים וצלחות - 800 (בגלל ההסתבכות להשיג מתאים לרכב שלי לא היה הנחה)
בלמים אחוריים - 250
ניקוי מצערת - 100
איטום נזילות - 400
אישור בלמים - 120 (דווקא היה זכור לי שכשדיברנו זה היה כלול בשרות העברת טסט)
שירות העברת טסט - 300
איזון 2 צמיגים קדמיים - 50 (הרעידות כשנוסעים במהירות XXX פסקו)הוא פינק אותי בניפוח מכות בטמבון (חלקם משמעותיות) ותיקון מנורה פנימית על חשבון הבית
סה"כ לדעתי מחיר לא רע בכלל למוסך ישראלי-חרדי -
@אבי-ים כתב בחו"ד על הצעת מחיר ברקסים וצלחות:
בולמים קדמיים וצלחות - 800 (בגלל ההסתבכות להשיג מתאים לרכב שלי לא היה הנחה)
בולמים אחורייםבלמים
-
-
@אבי-ים כתב בחו"ד על הצעת מחיר ברקסים וצלחות:
אישור בלמים
היה צריך להיות כולל
אחרי הכל זה לא נורא בנוסף למה שהוא סידר ללא תשלום ועוד הנחה קטנה של 16 ש"ח - עיגול חשבון
נבלע את זה -
@y05832 כתב בחו"ד על הצעת מחיר ברקסים וצלחות:
@אבי-ים חומר סיני יכול לקבל עיוות בהתחממות בסבירות יותר גבוהה מחומר יותר איכותי לא סיני
האם זה בדוק סטטיסטית? או שזה מחמת השערה ע’'פ איכות החומר?
כשמדברים באופן כללי על מקורי או תחליפי, ידוע שיש תחליפי שמיוצר ע"י אותו יצרן של המקורי, ויש תחליפי ברמת מקורי, ויש פחות ופחות (ולכן הצבעתי בעד מה שכתבת על הגאונים ההם בסרטון). וכשמדברים על רפידות כמו שכתב @הכל-בעז-ה אין הבדל מורגש רק פחות אורך חיים.
אבל בקשר למה ששאלת על צלחות שמעתי ממכונאים שלפעמים (לא מצוי - לשיקולך) קורה שצלחת לא איכותית מתעוותת. אני מתאר לעצמי שכשזה קורה - זה קורה אצל נהגים… שמשתמשים הרבה וחזק בבלמים, אבל יכול גם להיות שעומס דומה יגרם גם עם הנהג הכי זהיר כשהוא יורד לים המלח. לפי מה ששמעתי זה לא מצוי ולכן אני באופן אשי קונה מותג מוכר לא משנה איזה, בסופו של יום זה שיקול אישי שלך בעיקר כלכלי ופחות בטיחותי ותלוי מאוד! בהרגלי הנהיגה שלך.