עזרה לאחר התקנת קיידרואיד
-
@דוד-שמש כתב בעזרה לאחר התקנת קיידרואיד:
ב. למה בכל הפעלה של המכשיר עולה לי מיד מסך של קיידרואיד ואני צריך לסגור אותו בשביל להגיע למסך הבית?
הוא עשה בזמנו בכוונה כדי שידעו שהמכשיר מסונן (זה לא באג).
בגירסה 1 (אם תצא…) זה לא יהיה.@יאנג-בוי תודה ענקית ובפרט לר’ @גיל היקר ששלח לי את האפליקציות [אגב את הוויז מעולה המייל לא הצלחתי להתקין]
שאלה אחרונה בל"נ המדובר הוא בהתקנה בפריוס+ עם קנבס ומשום מה כפתורי ההגה לא פועלים ואני לא מצליח לשייך אותם גם בצורה ידנית במערכת [המערכת לא מזהה אותות מהכפתור] פספסתי משהו בהתקנה?
ועוד אחת - בשביל לראות נתוני צריכת דלק במסך המולטימדיה איזה אפליקציה צריך? -
@יאנג-בוי תודה ענקית ובפרט לר’ @גיל היקר ששלח לי את האפליקציות [אגב את הוויז מעולה המייל לא הצלחתי להתקין]
שאלה אחרונה בל"נ המדובר הוא בהתקנה בפריוס+ עם קנבס ומשום מה כפתורי ההגה לא פועלים ואני לא מצליח לשייך אותם גם בצורה ידנית במערכת [המערכת לא מזהה אותות מהכפתור] פספסתי משהו בהתקנה?
ועוד אחת - בשביל לראות נתוני צריכת דלק במסך המולטימדיה איזה אפליקציה צריך? -
@דוד-שמש הגדרת את הקנבס טוב ?
לפי החברה שלו?@דני-מערכות איפה עושים את זה? זה קנבס שהגיע לי עם הפאנל הייעודי לפריוס+
-
@דני-מערכות איפה עושים את זה? זה קנבס שהגיע לי עם הפאנל הייעודי לפריוס+
-
@דוד-שמש תכנס להגדרות יצרן יש לך דגם רכב ותבחר את החברה של הקנבס שלך ואת הדגם של הרכב (שים לב במערכת T10 צריך להגדיר א זה רק בחיבור לאינטרנט אפ’ של נטפרי)
ובמזויף אפשר אפ’ בלי אינטרנט -
-
@דוד-שמש בדרך כלל כן ואם לא תשאל את המוכר שמכר לך מה צריך להגדיר בדיוק
@דני-מערכות אתה עונה כ"כ יפה ואני מעיז לשאול שוב
נכנסתי להגדרות שם והוא לא נותן לי להגדיר אני מעלה צילום מסך לאחר תרגום [הייתי מחובר לרשת סים בתוך המולטימדיה של ווייז בלבד נטפרי עם קיידרואיד קשור?]
זה הקנבס שכנראה יש לי
זה מה שכתב לי
-
@דני-מערכות אתה עונה כ"כ יפה ואני מעיז לשאול שוב
נכנסתי להגדרות שם והוא לא נותן לי להגדיר אני מעלה צילום מסך לאחר תרגום [הייתי מחובר לרשת סים בתוך המולטימדיה של ווייז בלבד נטפרי עם קיידרואיד קשור?]
זה הקנבס שכנראה יש לי
זה מה שכתב לי
חלק מהתמונות חסומות לי
אם יש לך מערכת T10 אתה צריך להכנס להגדרות יצרן עם הקוד 123456 ובאפשרות הראשונה (נראה לי בחירת דגם ) יש לך שם להגדיר את הקנבס אני לא בטוח לגבי החברה של הקנבס שלך אבל תנסה רסיה
ולגבי האינטרנט של וויז לבד לא טוב צריך להוריד את זה -
חלק מהתמונות חסומות לי
אם יש לך מערכת T10 אתה צריך להכנס להגדרות יצרן עם הקוד 123456 ובאפשרות הראשונה (נראה לי בחירת דגם ) יש לך שם להגדיר את הקנבס אני לא בטוח לגבי החברה של הקנבס שלך אבל תנסה רסיה
ולגבי האינטרנט של וויז לבד לא טוב צריך להוריד את זה@דני-מערכות יש לי את החיקוי TS10 משהו כזה נכנסתי עם קוד 8888
להתחבר בויי פיי לסטיק נטפרי גוגל מספיק?
הוא כלל לא נתן לי ללחוץ על כלום כאילו תמונה -
@דני-מערכות יש לי את החיקוי TS10 משהו כזה נכנסתי עם קוד 8888
להתחבר בויי פיי לסטיק נטפרי גוגל מספיק?
הוא כלל לא נתן לי ללחוץ על כלום כאילו תמונה -
@דוד-שמש אם זה המזויף אז אתה לא צריך אינטרנט בכלל
(אחד הייתרונות שלה)@דני-מערכות יכול להיות שהקוד לא נכון ולכן לא נתן לעשות שינויים?
-
@דני-מערכות יכול להיות שהקוד לא נכון ולכן לא נתן לעשות שינויים?
-
@דוד-שמש הקוד נכון
מוזר שלא נתן לך לעשות שינויים
מאיפה אתה בארץ?@דני-מערכות בית שמש
-
@דוד-שמש הקוד נכון
מוזר שלא נתן לך לעשות שינויים
מאיפה אתה בארץ?@דני-מערכות שלחתי לך במייל את התמונות נראה כן קשור לרשת