עזרה בהתקנת אפליקציות מערכת חדשה
-
הגיע לי המערכת שהרב @מיישה המליץ לי ואני מנסה להתקין אפליקציות ולאחר הורדת הAPK המכשיר לא מצליח לפתוח\להתקין אותם הוא כותב ‘אין מערכת קשורה במערכת לפתיחת קובץ זה’ , גם כשאני נכנס דרך אפליקציית מתקין APK שיש במערכת היא לא תמיד מזהה את הקובץ התקנה
דבר נוסף יש קבצי התקנה שהסימת שלהם היא XAPK איך מתקינים אותם?
@מוטי-ברנד @מיוחד וכו’
שכויי’ח -
הגיע לי המערכת שהרב @מיישה המליץ לי ואני מנסה להתקין אפליקציות ולאחר הורדת הAPK המכשיר לא מצליח לפתוח\להתקין אותם הוא כותב ‘אין מערכת קשורה במערכת לפתיחת קובץ זה’ , גם כשאני נכנס דרך אפליקציית מתקין APK שיש במערכת היא לא תמיד מזהה את הקובץ התקנה
@מוטי-ברנד @מיוחד וכו’
שכויי’ח@דוד-שמש לגבי שני הדברים הראשונים אני לא יודע (אולי זה בגלל שהאנדרואיד של האפליקציות שאתה מוריד הם יותר גבוהות ממה שיש לך במערכת)
לגבי השאלה האחרונה, יש לך אפשרות להתקין אותם עם האפליקציה הזאת
Apktool_M_v2.4.0-250411(2025041101).apkיש לאפליקציה הזאת הרבה אפשרויות.
בשביל להתקין אתה פותח את האפליקציה הזאת, הולך לנתיב של הקובץ שאתה רוצה להתקין לוחץ עליו יש שם אחד מהאפשרויות להתקין, אתה מסמן הכל וכו’נ.ב. אם כשאתה מתקין את האפליקציה שאני העליתי היא לא בעברית, אתה יכול לשנות בהגדרות של האפליקציה.
-
@מוטי-ברנד @מיוחד וכו’
שכויי’ח -
@מוטי-ברנד @מיוחד וכו’
שכויי’ח@דוד-שמש כתב בעזרה בהתקנת אפליקציות מערכת חדשה:
המכשיר לא מצליח לפתוח\להתקין אותם הוא כותב ‘אין מערכת קשורה במערכת לפתיחת קובץ זה’
זה קבצים שמתאימים לאנדרואיד נמוך, תתקין מחנות האפליקציות.
-
@דוד-שמש כתב בעזרה בהתקנת אפליקציות מערכת חדשה:
המכשיר לא מצליח לפתוח\להתקין אותם הוא כותב ‘אין מערכת קשורה במערכת לפתיחת קובץ זה’
זה קבצים שמתאימים לאנדרואיד נמוך, תתקין מחנות האפליקציות.