אמינות מוכר TS10S
-
כתב לפני 14 ימים נערך לאחרונה על ידי
מישהו יודע על האמינות של המוכר מאליאקספרס של ה-TS10S המקורי, עד כמה הוא באמת אמין ולא מביא מוצרים מזויפים או שהוא נותן אחריות למוצרים שנפגמו בדרך (איך שראיתי באתר זה לא choise )
-
מישהו יודע על האמינות של המוכר מאליאקספרס של ה-TS10S המקורי, עד כמה הוא באמת אמין ולא מביא מוצרים מזויפים או שהוא נותן אחריות למוצרים שנפגמו בדרך (איך שראיתי באתר זה לא choise )
כתב לפני 14 ימים נערך לאחרונה על ידי -
כתב לפני 14 ימים נערך לאחרונה על ידי@אלעזר-1 לבנתיים אמין
לגבי אחריות אל תצפה כלום מסינים
וזה לא צ’ויס כי אי אפשר לקנות מוצרי צ’ויס באלי מעל 75 דולר
לגבי שאר הדברים שלא יגיע פגום וכו’ הוא אמין ויש שירות טוב -
-
כתב לפני 14 ימים נערך לאחרונה על ידי פתוח לשמוע@אלעזר-1 הזמנתי פעמיים והגיע בשלום
-
@אלעזר-1 הזמנתי פעמיים והגיע בשלום
כתב לפני יום נערך לאחרונה על ידי@פתוח-לשמוע כתב באמינות מוכר TS10S:
@אלעזר-1 הזמנתי 2 והגיע בסדר
איך הצלחת להזמין 2?
זה מוגבל לי ל1 בלבד
(בתכלס, לא הבנתי את מה הרעיון שלו, מה הוא לא רוצה שיקנו ממנו?) -
@פתוח-לשמוע כתב באמינות מוכר TS10S:
@אלעזר-1 הזמנתי 2 והגיע בסדר
איך הצלחת להזמין 2?
זה מוגבל לי ל1 בלבד
(בתכלס, לא הבנתי את מה הרעיון שלו, מה הוא לא רוצה שיקנו ממנו?) -
@הכל-מלמעלה אתה יכול להזמין אחד אחרי השני, עפ"י רוב זה יגיע באותה האריזה, ובטח שבאותו המשלוח.
כתב לפני 20 שעות נערך לאחרונה על ידי@גיל גם אני הזמנתי ממנו, והגיע ב"ה ללא מכס.
מרוצה מאוד!