מדריך לשיפור קליטת הרדיו למולטימדיה TS18 וTS10
-
@יוסי-לוי כתב במדריך לשיפור קליטת הרדיו למולטימדיה TS18 וTS10:
@מוטי-ברנד נראה שסימנת בטעות קטע לא נכון בתמונה האחרונה
לא אני סימנתי זה תמונות שלקחתי ממדריך אחר אבל אם אתה רוצה אתה יכול לערות ואני יחליף את זה
-
@מוטי-ברנד דווקא בגלל שאתה תותח אני שואל:
אתה בטוח? RDS אמור לשמש רק להחלפת נתונים מול התחנה, למשל שמופיע לך איך נקראת התוכנית שמשודרת עכשיו בתחנת רדיו שאתה שומע…
עריכה: ציטוט מהמכלול:
“מערכת רדיו דאטא (באנגלית: Radio Data System, ובקיצור: RDS) הוא פרוטוקול תקשורת חד כיווני המאפשר לתחנות רדיו המשדרות ב-FM לצרף לשידוריהן גם נתונים בקצב של 1187.5bps. השימוש המוכר ביותר ל-RDS הוא הצגת שם תחנת הרדיו או השיר המשודר”.
אני חוזר ומבאר שאני הלא-מבין כאן, ומכאן השאלה. -
@גיל כתב במדריך לשיפור קליטת הרדיו למולטימדיה TS18 וTS10:
@מוטי-ברנד דווקא בגלל שאתה תותח אני שואל:
אתה בטוח? RDS אמור לשמש רק להחלפת נתונים מול התחנה, למשל שמופיע לך איך נקראת התוכנית שמשודרת עכשיו בתחנת רדיו שאתה שומע…אני לא בטוח שזה זה זה מה שאמר לי המוכר של המולטימדית לפני הרבה זמן כשהתלוננתי על הרדיו
ולא מצאתי איפה לכבות את ההגדרה ופתאום שמתי לב לזה אז ביטלתי וראיתי שהשתפר הרבה השמע -
מ מוטי ברנד התייחס לנושא זה
-
@מוטי-ברנד שוב במחילה, מכאן נשמע להפך… (סע’ 4) או שלא?
אני לא מקשיב רדיו באוטו כמעט אז אני לא יודע להגיד לך על מה שהם כותבים אם זה נכון או לא
הכי פשוט תבטל ותעדכן אם עזר לך -
@מוטי-ברנד
RDS זה תדר שמציג את השם של התחנה ויש תחנות רדיו שמשדרות גם את השם של השיר שמתנגן ברקע
מה שגורם למעבר תחנות זה AF הוא מחפש אם התחנה שהפעילה משדרת בעוד תדרים ואם התדר יותר חזק המערכת עוברת אליו וזה הרבה פעמים עושה צרות
https://www.hamichlol.org.il/מערכת_רדיו_דאטא -
@קינג-קומפיוטר כתב במדריך לשיפור קליטת הרדיו למולטימדיה TS18 וTS10:
עריכה: ציטוט מהמכלול :