רעש בסיבובי ההגה
-
שלום היום הלכתי למוסך
הוא טען לי שכיוון שקיבלתי לפני חודשים מכה בג’נט אז אפילו שהחלפתי את הציריה עכשיו גם הפנימית נהרסה והוא טוען שהגלגל עקום -
@איבזה-ידנית יכול להיות בהחלט, ובאותה מידה יכול להיות שהוא מגזים ולא צריך להחליף הכל.
רק חבל שלא סיפרת לנו שקיבלת מכה…
גם לא הבנתי האם הציריה הוחלפה לפני המכה או אחרי?
מאוד נדיר שצריך להחליף הכל אלא שהוא כנראה מעדיף להחליף הכל ולגמור איתך… -
@נייטרון-חפשי מצטרף לכל הנ"ל מילה במילה.
-
גם לא הבנתי האם הציריה הוחלפה לפני המכה או אחרי?
הוחלפה אחרי כנראה בגלל המכההשאלה האם עלי לעשות הכל או שיש לי אפשרות לעשות רק ציריה או מה לעשות
-
@איבזה-ידנית הכנסת את התשובה לתוך הציטוט ולקח לי זמן להבין, תעשה שורה ריקה.
אם הציריה אכן הלכה בגלל שהגלגל עקום אז זה לא פתרון להחליף שוב, השאלה היא האם אכן הלכה.
אבל מי החליף את הציריה? לעבודות מוסך יש אחריות ע"פ חוק ל3 חודשים.
ולמה הוא לא ראה שהגלגל עקום? -
@נייטרון-חפשי אתה צודק לא כל כך הצלחתי לחלק את הציטוט
יש אחריות אבל הוא טוען שכל הציריות גם הפנימית והחיצונית הלכו והוא אומר שזה בגלל שהבולם עקום וצריך גם להחליף גם את הנבע וזה אני בכלל לא מבין למה
מה כן אפשר לעשות -
@איבזה-ידנית כתב ברעש בסיבובי ההגה:
אתה צודק לא כל כך הצלחתי לחלק את הציטוט
תשאיר שורה ריקה בלי > בהתחלה
@איבזה-ידנית כתב ברעש בסיבובי ההגה:
יש אחריות אבל הוא טוען שכל הציריות גם הפנימית והחיצונית הלכו והוא אומר שזה בגלל שהבולם עקום וצריך גם להחליף גם את הנבע וזה אני בכלל לא מבין למה
מה כן אפשר לעשותזה הוא שאיבחן וזה מחדל שלו, הוא צריך לתת לך ציריה באחריות! אולי כדאי להגיד לו את זה ואולי זה בזבוז זמן/כח, בחירה שלך.
נאבה (ככה כותבים את זה) אכן לא אמורה להיות קשורה, אמנם ייתכן שתיהרס כתוצאה מהמכה או מהנסיעה עם מתלים/גלגל עקומים.
בולם יכול בהחלט להיות קשור אבל בד"כ מה שמתעקם זה המשולש או אפילו מוט הגה ולא הבולם, לך למישהו אחר לאיבחון (ואולי תגלה לנו בשקט מי זה המוסכניק הזה?)
אם תספר לנו איך הוא קיבל מכה נוכל לדעת כיוון יותר ברור. -
@נייטרון-חפשי הוא קיבל מכה בגלל שנהגת גרמה לו להצמד למדרכה השמאלית יותר מידי, מדרכה גבוהה.
-
@zalmensmok המקרה הקלאסי, בד"כ לא יהיה נזק לבולם.