עדכוני אכיפה חדשים.
-
@הנווט כתב בעדכוני אכיפה חדשים.:
@טוסון למיטב זכרוני בקורס לנהיגה מונעת למדתי שחייבים בחגורה באוטובוס.
לא אמרתי שלא צריך, אמרתי שזו התעללות ואכיפה בררנית
@טוסון כתב בעדכוני אכיפה חדשים.:
זו סתם התעללות, ואכיפה בררנית, וודאי בתח"צ, וגם שלא בתח"צ
-
נהגים ירושלמים, שימו לב | עוקב מעדכן: שוטרי תנועה מתחבאים ו"תופסים נהגים" ברחוב יחזקאל סמוך לשוק הבוכרים.
(הגיזרה, 30.08.26 12:42)מודיעין עילית: פקחים מסתובבים באמצע היום בסביבות 1 בצהריים ורושמים דוחו’‘ת מדרכה להורים שאוספים ילדים מהגן, שימו לב! [עדכון שלי מהשטח מאחד שקיבל דו’‘ח כזה בחמישי האחרון על 2 דק’ שעמד]
-
רבותי שימו לב עדכון מהשטח-
משטרה אחרי מודיעין לכיוון ירושלים, צומת שאחרי שילת בודקת רכב רכבבצד הנגדי משטרה בבית חורון מכיוון ירושלים לשילת נותנת דוחו’'ת
הורידו מהירות וסעו בזהירות! -
נהגים ירושלמים, שימו לב | עוקב מעדכן: שוטרי תנועה מתחבאים ו"תופסים נהגים" ברחוב יחזקאל סמוך לשוק הבוכרים.
(הגיזרה, 30.08.26 12:42)מודיעין עילית: פקחים מסתובבים באמצע היום בסביבות 1 בצהריים ורושמים דוחו’‘ת מדרכה להורים שאוספים ילדים מהגן, שימו לב! [עדכון שלי מהשטח מאחד שקיבל דו’‘ח כזה בחמישי האחרון על 2 דק’ שעמד]
-
על מה, על נת"ץ או עבירות אחרות?
@אש-אש כתב בעדכוני אכיפה חדשים.:
על נת"ץ או עבירות אחרות?
תשאל את הגיזרה… מסתבר שגם חגורות גם נת’'צ… הכל כדאי להיזהר
-
על נת"ץ או עבירות אחרות?
-
השאלה האם בכלל שוטרים נותנים דוחו"ת על נתצים כאלה בתוך העיר או זה רק מצלמות ופקחים
-
@אש-אש נת"צ בעיקר, ומגלגלין עליו את הכל…
ככה אמרו החבר’ה בכולל בגאולהמידיעה ששוטרים נותנים שם על נת"ץ ממשש מנפק"מ לי
@אש-אש נת"צ בעיקר, ומגלגלין עליו את הכל…
ככה אמרו החבר’ה בכולל בגאולהמידיעה ששוטרים נותנים שם על נת"ץ ממשש מנפק"מ לי
לא נראה לי שהם שם 24/7 אבל ככה דיברו בכולל, וכנראה הם יודעים (אני אישית לא עובר ביחזקאל כמעט אף פעם)