זמזם רוורס סקודה קודיק
-
בכירהכל בעזרת השם מאסטרכתב ב12 בינו׳ 2024, 11:51 נערך לאחרונה על ידי הכל בעזרת השם 1 בדצמ׳ 2024, 11:51
מישהו יודע איפה יושב הזמזם רוורס בקודייק 2021 לא עובד לי החיישנים אחורה וזה המס תקלה B107C14
-
@הכל-בעז-ה בבקשה עזרה דחופה זה החלק איפה זה יושב ברכב
-
@הכל-בעז-ה בא נחשוב יחד דבר ראשון מה בדיוק הפעולה שלו? לצפצף כשהחיישנים מזהים עצם? בפועל לא מצפצף מה התקלה?
או לחלופין אם זה מקורי ברכב אפשר למצא לפי התרשים של הרכב על בסיס מס’ שלדה כמו שאני אוהב -
@שלמה קודם תודה רבה על העזרה
זה מה שקיבלתי מחבר בצמפיון רק הוא לא יודע לענות לי איפה זה בדיוק אין לי כח לפתוח חצי רכב -
@הכל-בעז-ה כתב בזמזם רוורס סקודה קודיק:
@שלמה קודם תודה רבה על העזרה
זה מה שקיבלתי מחבר בצמפיון רק הוא לא יודע לענות לי איפה זה בדיוק אין לי כח לפתוח חצי רכבזה נראה בגג אבל בפורומים כותבים שזה בכנף אחורי ימין
-
@הכל-בעז-ה מתמונות בחיפושים שעשיתי בעלי אקספרס נראה שבגולף זה ממוקם בגג באיזור הקורה של הרכב ליד הנהג
מה בדיוק הפעולה שלו?
בתרשימים באתר לחיפוש מקטי’‘ם שאני עובד איתו רואים כל דבר בבירור כל חלק וחלק צריך להקיש שם מס’ שלדה והרכב על כל חלקיו מופיע התחלתי לחפש לך על אטלס (WV) ולא רציתי לעבוד לריק כי לא בטוח שממוקם באותו מקום בקודיאקבתמונה שהעלית זה חלק מס’ 5? או 4 חמש באמת ממוקם בגג לפי התרשים
-
@שלמה מס 5
-
@הכל-בעז-ה יש לי חלון בגג וברכב בתמונה אין ולכן אני לא יודע אם זה שם או לא
-
-
@הכל-בעז-ה יש לך ניק במתמחים?
תרצה לשלוח לי הודעה (שלמה-F) -
@שלמה לא
-
@שלמה אני יפרק את הגג ויעדכן
-
@הכל-בעז-ה חכה רגע לפני שאתה מפרק שלח לי הודעה במייל (בשם המשתמש שלי) כדאי לבדוק לפי עוד תרשימים בד’'כ מופיע גם גירסאות הסנרוף
-
@שלמה לא רשום שם
-
@הכל-בעז-ה sf88533@gmail.com
-
פוסט זה נמחק!
-
@הכל-בעז-ה מה בסוף?
לפי כל הדמים שראיתי של VW וסקודה מפאביה עד אטלס כול הכל בנוי אותו הדבר והזמזם ממוקם באותו המקום אם לא הסתדרתה צריך לחפש ממשהו מס’ שלדה של רכב מהקונצרן שיש לו גג סנרוף אולי גולף פולו איביזה או ליאון ולחפש לדעתי זה יהיה באותו מקום בקודיאק -
@שלמה בגג זה לא. בעסה
-
@שלמה לאחר חיפושים ובדיקות שלח לי חבר את זה
נעדכן שאני יפתח מחר בעז"ה
-
בכירהכל בעזרת השם מאסטרהשיב לשלמה ב 4 בפבר׳ 2024, 18:31 נערך לאחרונה על ידי הכל בעזרת השם 2 במאי 2024, 21:32
@שלמה ! ברוך ה’ נמצאה האבדה בדופן של הנהג והכל עובד תודה לחברים שעזרו לי
1/24