ניקוי פיח? כן, זה עובד! בדקנו
-
@MENI כל הניקוי הזה הוא דווקא בפריוס
או שגם בקורולה זה מומלץ??
כי אני מרגיש שהקורולה שלי יכולה לתת יותר היא קצת נחנקת!! -
@MENI כל הניקוי הזה הוא דווקא בפריוס
או שגם בקורולה זה מומלץ??
כי אני מרגיש שהקורולה שלי יכולה לתת יותר היא קצת נחנקת!! -
מ מנאששש התייחס לנושא זה
-
@MENI
טעות שלי.
אין לי מושג אם זה היברידי.
אבל עדיין כל רכב צובר פיח,
בהיברידי יש את הבעיה שהזכרת, שהמנוע לא מתחמם, וממילא יש יותר פיח (כי הוא לא נשרף) -
כן היה לי סיפור איתו בנוגע לשורה שנוגעת ב EGR במחשב רכב הוא חירטט אותי לדעתי או שהוא לא כל כך ידע איך להשתמש בניקוי ל EGR בפריוס כמו שכתבתי למעלה איך כן יש אפשרות לנקות EGR בניקוי שלו ללחוץ על הגז חלש או בינוני בכל זמן הניקוי וזה באופן שאין סתימה בסעפת או בקולר…(זה לא חידוש גם אתם דיברתם שהוא לא כל כך מבין בפריוס חוץ מלהפעיל מצב שירות שהוא למד) בכל אופן כי אני לא בטוח 100%בשורה הזאת אז לא העלתי בפוסט,
(וסתם שאלה @MENI לכאורה ה EGR נפתח רק בלחיצה חלש/בינוני על גז אז עניין הלאמץ את הרכב פעם בחודש פחות רלוונטי ל EGR?ואולי נסיעה ארוכה אחרי שהמנוע חם כשהוא פתוח תעשה לו טוב ?)
אם תרצה תפתח איתי צ׳אט או שלח לי הודעה למייל אני יגיד לך מה היה
-
כן היה לי סיפור איתו בנוגע לשורה שנוגעת ב EGR במחשב רכב הוא חירטט אותי לדעתי או שהוא לא כל כך ידע איך להשתמש בניקוי ל EGR בפריוס כמו שכתבתי למעלה איך כן יש אפשרות לנקות EGR בניקוי שלו ללחוץ על הגז חלש או בינוני בכל זמן הניקוי וזה באופן שאין סתימה בסעפת או בקולר…(זה לא חידוש גם אתם דיברתם שהוא לא כל כך מבין בפריוס חוץ מלהפעיל מצב שירות שהוא למד) בכל אופן כי אני לא בטוח 100%בשורה הזאת אז לא העלתי בפוסט,
(וסתם שאלה @MENI לכאורה ה EGR נפתח רק בלחיצה חלש/בינוני על גז אז עניין הלאמץ את הרכב פעם בחודש פחות רלוונטי ל EGR?ואולי נסיעה ארוכה אחרי שהמנוע חם כשהוא פתוח תעשה לו טוב ?)
אם תרצה תפתח איתי צ׳אט או שלח לי הודעה למייל אני יגיד לך מה היה
@mik6868 זה לא משנה מתי הוא נפתח ומתי לא…
זה משנה אם כלל המערכות עובדות בצורה נקייה או לא ברגע שיש בעירה לא נקייה שם מתחיל כל הבעיות אני דיברתי על מניעה של כל הדבר הזה ע"י 2 הפתרונות הנ"ל (שאז חייבים לעלות חום מנוע אחרת לא יהיה ניקוי , וזה שומר על בעירה נקייה, ממילא לא מצטבר פיח, אין צד שזה מנקה EGR (הלוואי…)
אין לי ספק שעוני לא יכול לפתוח EGR סתום שאף אחד לא ילך אליו בגלל זה, זה לא הנושא בכלל… (הוא בעצמו אומר את זה) הדגשתי את זה שוב ושוב…
הטיפול שלו טוב לפיח סטנדרטי שיש ברכב שגורם לבעירה לא יעילה ולירידה בתפוקה (ומציאות שהרכב מרגיש אחרת אחרי הניקוי אבל לא בEGR סתום!!! בכזה מקרה הכי טוב ללכת קודם ליחיא ואח"כ לעוני…) -
@mik6868 זה לא משנה מתי הוא נפתח ומתי לא…
זה משנה אם כלל המערכות עובדות בצורה נקייה או לא ברגע שיש בעירה לא נקייה שם מתחיל כל הבעיות אני דיברתי על מניעה של כל הדבר הזה ע"י 2 הפתרונות הנ"ל (שאז חייבים לעלות חום מנוע אחרת לא יהיה ניקוי , וזה שומר על בעירה נקייה, ממילא לא מצטבר פיח, אין צד שזה מנקה EGR (הלוואי…)
אין לי ספק שעוני לא יכול לפתוח EGR סתום שאף אחד לא ילך אליו בגלל זה, זה לא הנושא בכלל… (הוא בעצמו אומר את זה) הדגשתי את זה שוב ושוב…
הטיפול שלו טוב לפיח סטנדרטי שיש ברכב שגורם לבעירה לא יעילה ולירידה בתפוקה (ומציאות שהרכב מרגיש אחרת אחרי הניקוי אבל לא בEGR סתום!!! בכזה מקרה הכי טוב ללכת קודם ליחיא ואח"כ לעוני…)@MENI אה אוקי
ולגבי EGR פתוח בלי סתימה אם עוני רוצה לפתוח את הפתח של ה EGR שהחומר יכנס לשם הוא חייב ללחוץ על הדוושה של הגז בינוני/חלש כל מהלך הניקוי אם הוא לא לוחץ על דוושת הגז ה EGR נשאר סגור ולא שואב כלום מהחומר …(אולי תוסיף לפוסט שלך מי שהולך ליחיא ואח"כ לעוני אז להדגיש לעוני ללחוץ כל מהלך הניקוי על הגז מקווה שהוא יסכים)
[אם הוא עובד על שתי רכבים במקביל אז אין אפשרות כי חייב לעכוב במחשב חום מנוע]
(לי עוני פימפם על דוושת הגז בין 5 ל 7 דקות במהלך הניקוי לא יותר שזה אומר החומר שממיס פיח “לאט” ב7 דקות זה לא כל כך עושה משהוא בפרט שהפיח שם קשה יותר) -
@MENI אה אוקי
ולגבי EGR פתוח בלי סתימה אם עוני רוצה לפתוח את הפתח של ה EGR שהחומר יכנס לשם הוא חייב ללחוץ על הדוושה של הגז בינוני/חלש כל מהלך הניקוי אם הוא לא לוחץ על דוושת הגז ה EGR נשאר סגור ולא שואב כלום מהחומר …(אולי תוסיף לפוסט שלך מי שהולך ליחיא ואח"כ לעוני אז להדגיש לעוני ללחוץ כל מהלך הניקוי על הגז מקווה שהוא יסכים)
[אם הוא עובד על שתי רכבים במקביל אז אין אפשרות כי חייב לעכוב במחשב חום מנוע]
(לי עוני פימפם על דוושת הגז בין 5 ל 7 דקות במהלך הניקוי לא יותר שזה אומר החומר שממיס פיח “לאט” ב7 דקות זה לא כל כך עושה משהוא בפרט שהפיח שם קשה יותר)@mik6868 המטרה של ללחוץ על הגז זה לא בשביל לשמור על חום מנוע גבוה שהחומר יעבוד? (בפריוס בניקוי של עוני זה חובה בשילוב המצב שרות…)
לגבי הEGR אתה צודק בכל מילה אני אגב (בתור אחד שפתח וניקה כמה EGR ) לא מאמין שיש צאנס לניקוי בצורה הזו (וכן אני יודע שעוני קצת מתווכח על זה…) אתה צריך להבין זה פיח ברמות אחרות!!! זה לא סתם איזה צינור שדבוק לו בצדדים פיח, וגם כמו שאתה אומר הוא לא תמיד עובד…
אני ידגיש את זה יותר בפוסט שאנשים לא יטעו…