המלצה על רכב בין 20-25 k. התייעצות.
-
@אליעזר-לוי כתב במתלבט בין כמה אופציות...:
אני מחפש רכב בתקציב בין 20-25 אלף.
והאפשרויות שחשבתי עליהם בסכום הזה, הם אינסייט, פריוס, קורולה, ואטראז׳.
אשמח לעצתכם.אינסייט: רכב מצוין יחסית חסכוני וקצת חלש מנוע 1.4 לא מתאים לכולם
קורולה: רכב מצוין לא חוסך בדלק אמין ומצוין, (שים ️ לקחת רק משנת 2010 והלאה או סוף 2009 שהם הדגמים הלא רובוטים)
פריוס: רכב מציון אמין וחסכוני,יש דור 2 ודור 3,הדור 3 יותר מוצלחת מהדור 2 וצריך לבדוק מצב בריאות סוללה בפריוס ועלות סוללה מינימום 8,000 בערך
אטראז: סה״כ הכל רכב אמין ממוצע לרכב יפני
אבל חלש עם 3 צילינדרים
גם זה לא מתאים לכולםסה״כ הרכבים שהבאת הם רכב אמינים
אבל חשוב שתציין מה הצרכים המדויקים שלך
שתוכל לקבל הדרכה וכיוון הכי טוב שיש -
@המפותח כתב במתלבט בין כמה אופציות...:
אוקיי.
אני גר בצפון וההורים במרכז. ואני נוסע בממוצע פעמיים בחודש למרכז. כל השאר זה נסיעה עירונית בשכונה שאני גר בה, שהיא מלאה בעליות.
אני לא מחפש רכב שייתן ביצועים, אלא רכב שייקח אותי מנקודה לנקודה בצורה נעימה. דהיינו שאחרי שעתיים נסיעה אני לא ירגיש מותש מהדרך.
וכמו שאמרתי, התקציב הוא בין 20-25 אלף. והשאלה היא לגבי ההיברידיות, האינסייט והפריוס, האם בסכום הזה אפשר למצוא רכב סבבה. -
אוקיי.
אני גר בצפון וההורים במרכז. ואני נוסע בממוצע פעמיים בחודש למרכז. כל השאר זה נסיעה עירונית בשכונה שאני גר בה, שהיא מלאה בעליות.
אני לא מחפש רכב שייתן ביצועים, אלא רכב שייקח אותי מנקודה לנקודה בצורה נעימה. דהיינו שאחרי שעתיים נסיעה אני לא ירגיש מותש מהדרך.
וכמו שאמרתי, התקציב הוא בין 20-25 אלף. והשאלה היא לגבי ההיברידיות, האינסייט והפריוס, האם בסכום הזה אפשר למצוא רכב סבבה.אינסייט בודאי שאפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה
אני גר בצפת ויש לדודי אינסייט(הדגם עם 102 כ"ס, לא של ה88 כ"ס)
ויצא לי לנהוג על זה בצפת ומרגיש מציון
והיא די חסכוניתהפריוס תוכל למצוא בכזה מחיר אם קילומטרז’ יחסית גבוה בטריה לא הכי טובה
-
אינסייט בודאי שאפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה
כמה ק"מ לדעתך?
והאם יש דרך לוודא שהסוללה לא הולכת בדיוק להיגמר? -
אינסייט בודאי שאפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה
כמה ק"מ לדעתך?
אתה יכול למצוא בסביבות 190-220
והאם יש דרך לוודא שהסוללה לא הולכת בדיוק להיגמר?
בטח יש מכונים שעושים בדיקת סוללה
-
בטח יש מכונים שעושים בדיקת סוללה
מישהו מכיר כזה מכון בירושלים?
-
והאפשרויות שחשבתי עליהם בסכום הזה, הם אינסייט, פריוס, קורולה, ואטראז׳.
אטראז’ הכי פחות מומלץ בשבילך בגלל שאתה נוסע נסיעות ארוכות
אחרי זה זה הקורולה שאמין מאוד אבל לא חסכוני בדלק מה שכן רוב הנסיעות שלך הם בין עירוני ככה שזה לא הבדל משמעותי מאוד וגם אין לך בטריה על הראש אבל מצד שני וודאי שהיברידי יהיה יותר חסכוני מה שכן יהיה הכי קרוב לדעתי זה האינסייט שהוא לא בדיוק היברידי אלא היברידי קל מיקרו הייבריד בקיצור סוללה ממש קטנה אבל חוסכת עוד קצת אבל ההפרשים לא גדולים בין הקורולה לאינסייט
אבל לפריוס וודאי המצב משתנה הוא יותר חסכוני משניהם אבל שוב יש את עיניין הבטריה שצריך לבדוק ובנוסף אתה תמצא עם ק"מ גבוהים 280 במקרה הטוב אא"כ תלך על פריוס 2008 אבל לדעתי זה כבר רכב שעשה את שלו הוא ישן מאוד ומסתבר שאתה תיפול על כל המחלות של הפריוס זה לא נוגד את האמינות אבל יש לו דברים מעצבנים שאחרי הרבה שנים מגיעים ואם אתה תקנה כזה מסתבר מאוד שאתה תיפול על כל המחלות
בהצלחה מרובה!!! -
@צילפינגים אם אפשר אני טיפה מנסה לברר למה פוסלים את האטראז על המקום כי הוא רכב חלש. גם אני הוזהרתי על ידי אנשים שאמרו עליו את כל הנאמר כאן . אבל במציאות הרכב אצלי כחמישה חודשים ועבר כ15 א’ קילומטר רוב מוחלט בין עירוני- כולל נסיעה לאילת. הרכב חזק מספיק. בשיוט נעים עם מוזיקה לא שומעים בכלל את המנוע. חסכוני להפליא הא אבל שלי ידני אז אולי יש משמעות בתחושת הכוח…
אני לא אומר שהוא מושלם אבל הוא בהחלט אופציה ששווה לבדוק. -
@חובק-עולם כתב בהמלצה על רכב בין 20-25 k. התייעצות.:
הא אבל שלי ידני אז אולי יש משמעות בתחושת הכוח…
אמרת הכל…
הכוח עובר ישירות לגלגלים ולא על ידי גיר רציף מעפן -
@אליעזר-לוי כתב בהמלצה על רכב בין 20-25 k. התייעצות.:
נשמע שעדיף לך לקחת את אחת ההיברידיות. ותעיין בחיפה ורכסים (עירוניות בצפון) מלאות בעליות ומלאות בהיברידיות (בעיקר הפריוס).
-
רכסים אינה כל כך הררית
אין את המילה הררית לא בפוסט שלי ולא בשל @אליעזר-לוי
-
@צילפינגים אם אפשר אני טיפה מנסה לברר למה פוסלים את האטראז על המקום כי הוא רכב חלש. גם אני הוזהרתי על ידי אנשים שאמרו עליו את כל הנאמר כאן . אבל במציאות הרכב אצלי כחמישה חודשים ועבר כ15 א’ קילומטר רוב מוחלט בין עירוני- כולל נסיעה לאילת. הרכב חזק מספיק. בשיוט נעים עם מוזיקה לא שומעים בכלל את המנוע. חסכוני להפליא הא אבל שלי ידני אז אולי יש משמעות בתחושת הכוח…
אני לא אומר שהוא מושלם אבל הוא בהחלט אופציה ששווה לבדוק.אני מסכים איתך וגם חולק עליך באותה נשימה…
האטרז’ הוא רכב בסיסי וחסכוני מאוד ובנוסף אמין אני אישית מחפש כזה עם נתונים טובים וממליץ אותו לרוב לאנשים שמוכנים לוותר על נוחות אישית למען עוד כמה מאות שקלים [ואפי’ אלפים] כל שנה באחזקת האוטו
אבל מצד שני מי שנוסע נסיעות ארוכות מסכים וקצת ואפילו חייב רכב יותר נוח ולכן האטרז’ בעדיפות נמוכה יותר אבל עדיין לא נפסל על הסף למי שמוכן להתפשר זה רכב מעולה בשבילו -
@חובק-עולם אשמח לשמוע ממך עוד על האטראז’, איך אפשר לדבר איתך?
-
-
-
@אליעזר-לוי אפשר בשמחה