עזרה בהתקנת קידרואיד
-
@Tיו_ כתב בעזרה בהתקנת קידרואיד:
יש לי מערכת טי 10 ישנה אנדרואיד 10 6 גיגה ראם
עשיתי לה עידכון לגירסה מושרשת (רוט) ועכשיו היא עם רוט דא עקה שאני לא מצליח לעשות התקנה של קידרואיד כל המדריכים שניסיתי אני לא מצליח לגרום לקידרואיד להפתח אני לא מצליח למצוא את הפורט של המערכת ואין לי ניפוי באגים אלחוטי בבקשה האם מישהו יודע כיצד אפשר לעשות לה קידרואיד?
תודה מראשאם יש לך רוט לדעתי אין צורך בניפוי באגים וכו’ זה לא קשור… אתה יכול לתת הרשאות מתוך האימולטור.
אבל @YOLEVI מומחה בעניין. -
@הכהן כתב בעזרה בהתקנת קידרואיד:
@YOLEVI כתב בעזרה בהתקנת קידרואיד:
@הכהן המערכת נכנסה לו לבריק בא נראה קודם שהוא מחזיר אותה לחיים
בסדר, אבל זה נכון מה שכתבתי?
כן, לכאורה צריך לפתוח ניפוי באגים אבל לא צריך אלחוטי ולפתוח פורט וכו’
-
@הכהן כתב בעזרה בהתקנת קידרואיד:
@הכהן המערכת נכנסה לו לבריק בא נראה קודם שהוא מחזיר אותה לחיים
בסדר, אבל זה נכון מה שכתבתי?
כן, לכאורה צריך לפתוח ניפוי באגים אבל לא צריך אלחוטי ולפתוח פורט וכו’
למה? אם יש לו הרשאות רוט אז למה צריך את הניפוי באגים?
-
@אפרים-ד כתב בעזרה בהתקנת קידרואיד:
@Tיו_ אם יהיה לך רוט פשוט תלחץ על השורה של הפקודה בתוך קיידרואיד עצמו כ5 פעמים ותביא לו הרשאות רוט!
החיסרון במקרה הזה הוא שאם לאחר התקנת הקיידרואיד תרצה להסיר את הרוט אז גם הקיידרואיד לא יעבוד,
אא"כ הוא נותן לעצמו את הפקודה ואז זה כן יעבודמעניין לבדוק
-
@Tיו_ אם יהיה לך רוט פשוט תלחץ על השורה של הפקודה בתוך קיידרואיד עצמו כ5 פעמים ותביא לו הרשאות רוט!
איי איי אייי
כמה כאב ראש הייתי חוסך לעצמי אם הייתי יודע את כל זה מראש אני בלי מערכת כבר כמה ימים בגלל חוסר ידע במתן הרשאות בראש שלי היה ברור לי שהרשאות זה מג’יסק -
איי איי אייי
כמה כאב ראש הייתי חוסך לעצמי אם הייתי יודע את כל זה מראש אני בלי מערכת כבר כמה ימים בגלל חוסר ידע במתן הרשאות בראש שלי היה ברור לי שהרשאות זה מג’יסקתדע לך כלל זהב: ככה לומדים בחיים
כן כל מי שמבין בדברים האלה הכניס כמה מכשירים לבריק בחייו
-
איי איי אייי
כמה כאב ראש הייתי חוסך לעצמי אם הייתי יודע את כל זה מראש אני בלי מערכת כבר כמה ימים בגלל חוסר ידע במתן הרשאות בראש שלי היה ברור לי שהרשאות זה מג’יסקתדע לך כלל זהב: ככה לומדים בחיים
כן כל מי שמבין בדברים האלה הכניס כמה מכשירים לבריק בחייו
כן תאמת שכבר החייתי כמה מכשרים בחיים אחרי שאני הרגתי אותם אבל מולטימדיה בנתיים רק הרגתי