איפה הכי כדאי בארץ ללמוד נהיגה
-
@קינג-קומפיוטר שמועה שמעתי שמתחילת המלחמה נהיה קשה לעבוד טסטים במודיעין
(לפחות לאנ’'ש)
כמובן שאשמח שיוכחשיש לי חבר שעבר במודיעין בטסט ראשון ונפל 3 טסטים סתם (בידני) אז אני לא יודע אם זה נכון
אבל כך שמעתי מחבר לחוץ -
@TESLA כתב באיפה הכי כדאי בארץ ללמוד נהיגה:
מבחינת כמות שיעורים, רוגע בכבישים, מעבר מהיר בטסט וכו’
כמו שביארו קודמי, זה תלוי בד’‘כ זה בזה, הרוגע בכבישים במעבר הטסט בהצלחה, וכמו שביאר מאיר, שזה לא רק עניין של כביש ריק, אלא גם כשאו אז מישהו מגיע ורואה ל ויותר גרוע ‘‘במבחן’’ אם הוא מתעצבן, ומנסה להפטר ממך, או שהוא מכבד ומאחל לך רק הצלחה, סתם כי הוא רגוע ויש לו סבלנות. (וקצת זמן אולי…), וכמובן הרוגע של המורה ואכמ’'ל.
למעשה זה הרעיון, אבל צריך להגדיל ראש, כל אחד באיזור שבו הוא גר בארץ יש בסביבתו איזו שהיא ‘‘פריפריה’’ רגועה ושם זה לכאו’ יהיה לו יותר קל. קריית גת כנתיבות וכרכסים בואכה טלז סטון…
בשביל טסט כדאי לקחת עוד פרמטרים בחשבון, שבפריפריה יתכנו גם מורים שמשוועים לתלמידים ו’‘מפנקים’’ אותם בשיעורים… משא’‘כ מורה עמוס לעייפה מנסה רק שתלמד ותלך כבר.
הרבה ממליצים להתחיל עם מורה אחד ליד הבית ואחרי 10-13 שיעורים לעבור לפריפרייה וכד’. (ויש שחולקים על זה בתוקף מחמת ‘‘הההתרגלות’’. כמובן אני לא סבור כמוהם.)הכל הכל בהתחלה בסוף ובאמצע עניין של ס’‘ד, וראיתי מדשדשים ב’‘ערים המומלצות’’ וראיתי עוברים בערי ‘‘הדמעות’’…
> שואל בשביל חברתגיד לו שאני אישית מזמין אותו לפורום, ובשם כולם, ומאחל לו רק הצלחה!
-
@TESLA באיזה אזור?
@TESLA כתב באיפה הכי כדאי בארץ ללמוד נהיגה:
שואל בשביל חבר
ידוע הסיפור על ההוא ששאל את הרב “בשביל חבר” והרב אמר לו שיגיד לחבר שפשוט פעם הבאה יבוא בעצמו וישאל “בשביל חבר”