שרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס
-
@פתוח-לשמוע זה באותו קישור (בדקתי עכשיו) הם משחקים עם זה ולפעמים עלי אקספרס לא נותנים להגיע לשם (במיוחד אם קנית לאחרונה הרבה במטבעות)
-
@EBA @טכנולוג
קודם כל, ממש תודה רבה על השרשור[ים], אסיפת המידע וההנגשה לכל הקרביים.
נעזרתי בשרשורים אלה רבות, ישלם ה’ שכרם בכפל כפליים.דבר שני,
אחד מהמוצרים שהזמנתי ב- 11.11, עדיין לא הגיע [זמן אספקה משוער- 04.12] ואין לי עליו שום עדכון מלבד שהמוכר שלח את החבילה שלכם ובדואר ישראל מופיע שיש מידע על פריט שאמור להישלח מחו"ל.האם מומלץ לעשות איזה מעשה, או שב ואל תעשה ולהמתין למשלוח?
ושוב- תודה!
-
@תלת-אופן כתב בשרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס:
@EBA @טכנולוג
קודם כל, ממש תודה רבה על השרשור[ים], אסיפת המידע וההנגשה לכל הקרביים.
נעזרתי בשרשורים אלה רבות, ישלם ה’ שכרם בכפל כפליים.תודה רבה על המילים החמות תבורך מהשמים
דבר שני,
אחד מהמוצרים שהזמנתי ב- 11.11, עדיין לא הגיע [זמן אספקה משוער- 04.12] ואין לי עליו שום עדכון מלבד שהמוכר שלח את החבילה שלכם ובדואר ישראל מופיע שיש מידע על פריט שאמור להישלח מחו"ל.האם מומלץ לעשות איזה מעשה, או שב ואל תעשה ולהמתין למשלוח?
ושוב- תודה!
מדובר במוצר קטן?
תראה בפוסט הזה -
-
@תלת-אופן כתב בשרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס:
אחד מהמוצרים שהזמנתי ב- 11.11, עדיין לא הגיע [זמן אספקה משוער- 04.12] ואין לי עליו שום עדכון מלבד שהמוכר שלח את החבילה
אל דאגה! גם לי היו מוצרים שלא היה עליהם שום דיווח והצהריים קיבלתי אותם עם שליח עד הבית.
-
@טכנולוג כתב בשרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס:
יש מוכרים שלוקח להם זמן לשלוח
בימים הראשונים דיברתי עם המוכר, והוא עדכן אותי יום אחד שהיום הוא מוציא את המשלוח,
לא לכל מוצר יש אפשרות מעקב תבדוק בדף המוצר שהזמנת
איפה אני יכול לראות את זה בדף ההזמנה?
מספר מעקב? קיבלתי [RS00XXXXX61S1]@מאיר כתב בשרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס:
אל דאגה! גם לי היו מוצרים שלא היה עליהם שום דיווח והצהריים קיבלתי אותם עם שליח עד הבית.
מזל טוב! תתחדש!!
העדכון האחרון מ- 26.11 שהמשלוח בדרך ועדיין לא יצא מסין
ברשות המסים:
-
בכל הזמנה כתוב מה הזמן שעד אז היא צריכה להגיע
זהו, שהתאריך הוא היום.
ובמידה ולא הגיע עד אז אתה יכול לפתוח מחלוקת ולקבל את הכסף חזרה
השאלה היא: אני צריך את המוצר, ולא כדאי לי לבטל,
אך אם זה לא יגיע בסוף, ודאי שאניי מעדיף את הכסף,
לכן שאלתי היא: עד מתי לחכות? וממתי כדאי לבקש את הכסף?אם אני מבקש את הכסף ומקבל אותו, ואח"כ המוצר מגיע מה הדין?
-
@תלת-אופן יש שתי זמנים:
זמן מסירה משוערת - אם עד אז לא קיבלת את החבילה תקבל פיצוי בסך כ4 ש"ח אבל עדיין אתה לא יכול לקבל החזר
זמן הגנת הקונה - אם עד אז לא קיבלת את החבילה אתה יכול לקבל החזר מלא
ואז לפעמים הם מצליחים לבטל את המשלוח ולפעמים לא - אם הם לא הצליחו לבטל אתה כנראה תקבל את החבילה בשלב כלשהו ולפי הכללים היבשים שלהם אתה פטור מתשלום מכיוון שזה לא הגיע בזמן ובנוסף אין להם דרך לאכוף עליך לשלם אחרי שכבר קיבלת החזר
מהפן ההלכתי שמעתי פעם בשם אחד מהדיינים בבי"ד של ר’ ניסים שאתה פטור מתשלום גם לפי ההלכה מכיוון שהמוכר יודע שאין לו דרך להחזיר לעצמו את המשלוח ולכן הוא מתייאש ממנו וכל הקודם זוכה בו (עכשיו אני מבין למה הסתרת את המס’ מעקב - ככה כל אחד עלול לקחת לך את המשלוח ולזכות בו )
למעשה אם הזמנת ב11.11 ועדיין אין סימן לכך שהגיע לישראל זה כמעט חודש (הרבה זמן במושגי המשלוח החדשים של עלי אקספרס) ומומלץ לך לפתוח מחלוקת ולבקש החזר כי יתכן שמשהו נתקע שם ואתה עלול להגיע למצב שבו יהיה מאוחר גם לבקש החזר ומאידך אם זה אכן בדרך לכאן אז מאוחר מידי עבורם לבטל את המשלוח וכנראה שבסוף הוא יגיע אליך אז תמשיך לעקוב אחריו