עזרה בערעור על דוח חניה
-
לאחרונה קיבלתי דוח חניה על כך שחניתי על מדרכה אך יש לי תג חניה לנכה כך שאם השארתי במדרכה מקום למעבר עגלה + לא אמורים לקבל על זה דוח, אך מסתמא קיבלתי דוח כיון שזה 12 מטר לפני מעבר חציה אך רציתי לדעת מכיון שלאחר בירור קטן שעשיתי אכן אסור לנכה לחנות 12 מטר לפני מעבר חציה.
אך אין אזכור לכך שזה כולל גם על המדרכה, האם אני יכול להגיש ערעור בטענה שלא הסתיר מחמת זה את הולכי הרגל והרכבית המגיעים???
יש להוסיף כי בתקנות התעבורה מוגדר כך:מצורף תמונות של המקרה.
ניתן לראות את המעבר חציה בשלמות מחמת הסיבוב.
-
@לחשוב-ולחשוב-שוב כתב בעזרה בערעור על דוח חניה:
לי
למעשה בדקתי קצת יותר וראיתי שבדוח הוא רשם עבירה 110
ולפי עיריית ירושלים עבירה זו הינה חניה על מדרכה שלא מסומנת כמקום חניה....
מה שאומר שהיות והוא לא התייחס לכך שחניתי ליד מעבר חציה, וממילא אני יכול לההגיש ערעור על כך שזה נוגד את חוק חניה לנכים היות והיה מותר לי לחנות על המדרכה והותרתי מספיק מקום למעבר הולכי רגל ועגלות.האם אני צודק?
-
לי
למעשה בדקתי קצת יותר וראיתי שבדוח הוא רשם עבירה 110
ולפי עיריית ירושלים עבירה זו הינה חניה על מדרכה שלא מסומנת כמקום חניה....
מה שאומר שהיות והוא לא התייחס לכך שחניתי ליד מעבר חציה, וממילא אני יכול לההגיש ערעור על כך שזה נוגד את חוק חניה לנכים היות והיה מותר לי לחנות על המדרכה והותרתי מספיק מקום למעבר הולכי רגל ועגלות.האם אני צודק?
לא בטוח. אאל"ט אין עבירה של חניה בתוך 12 מטר לצומת אלא החרגה של היתר חניה נכה וממילא ברגע שאין היתר של תג נכה אז העבירה היא חניה על מדרכה.
מה שמוזר שיש הרבה פעמים חניות רשמיות של העיריה בתוך מטר מהצומת אז מה בדיוק האיסור כאן?
-
@aiib כתב בעזרה בערעור על דוח חניה:
מה שמוזר שיש הרבה פעמים חניות רשמיות של העיריה בתוך מטר מהצומת אז מה בדיוק האיסור כאן?
במפרצים
מה שלא ברור לי, זה האם הנהג צריך להגדיל ראש וגם אם לא מסומן אדום לבן, לא לחנות
או לסמוך על העירייה שאם היא לא צבעה אז סאלאמת
נפק''מ לתחנות אוטובוס וה12 מטר סביבה -
@אושר-מתקרב כתב בעזרה בערעור על דוח חניה:
במפרצים
מה ההבדל בין מפרצים סמוכים 12 מטר לצומת לבין מדרכה סמוכה 12 מטר?
אדרבה, מפרץ יותר מפריע.