פרוייקט הדרכת נהיגה פרטי.
-
@יוני כתב בפרוייקט הדרכת נהיגה פרטי.:
תחשוב שגם כשיהיה ביטוח אז ביטוח למורה נהיגה עולה כ-20,000 ש"ח
נניח ואכן ביטוח להדרכת נהיגה עולה כמו מורה (שמלמד מהבוקר עד הלילה) יוצא שלחודש זה יעלה כ1000 שקל (תוספת על הקיים). ובתכלס אפשר לעשות 2-3 שיעורים ביום ואף יותר. תוסיף את החוויה שאין שני לה..
-
@יעקב-מ-פינס כתב בפרוייקט הדרכת נהיגה פרטי.:
יש לי חבר (שהוא גם קרוב משפחה מדרגה רביעית..)
מה הקונץ של הכתב סתרים?
-
@מאיר כתב בפרוייקט הדרכת נהיגה פרטי.:
המפקח כמעט לא מגיע ואין לו זמנים קבועים.
מבקר המדינה
דווקא יעילים שם -
-
@אושר-מתקרב כתב בפרוייקט הדרכת נהיגה פרטי.:
המפקח כמעט לא מגיע ואין לו זמנים קבועים.
מבקר המדינה
דווקא יעילים שםאיך עושים?
מבקר המדינה יעשה ביקור פתע?
זה לא מכור מראש?
אגב, הביאו לי את המייל שלו ושלחתי לו בקשה. נחשו אם הוא הגיב לי.. (3 ניחושים..) בקיצור, זה שווה משהו?
-
איך עושים?
https://complaint.mevaker.gov.il/
הגוף הנילון זה משרד התחבורהמבקר המדינה יעשה ביקור פתע?
לא הוא, שלל הסגנים והמזכירים שלו, כנראה ירימו טלפון או שניים, יבדקו דוחות כניסה ויציאה וכו'
זה לא מכור מראש?
לא, הם דווקא יודעים לעבוד, זה לוקח קצת זמן, אבל בסוף זה קורה
אגב, הוא לא יכול לחייב שום דבר, גם אם הוא יורה, הם לא חייבים להשתנות, אבל בדר''כ זה כן עוזר
-
@מאיר חבר הגיש בקשה לתור למשרד הרישוי (ירושלים) חזרו אליו בתוך כמה שעות (הוא כתב להם ב2 בלילה חזרו אליו על הפתיחה ב8 בבוקר) ואמרו לו שאי אפשר מחמת ביטוח
קראתי על זה כתבה העניין הוא שהמפקח על הביטוח החליט שהנוסח של ביטוח חובה לא מכסה את זה והפך את כל העניין לאות מתה בחוק
בעצם זרק רימון וברח
מפני קדושת המועד
שלא תטרחו בעניין לפני שיטופל עניין הביטוח -
אני רק אניח את זה כאן
פרק 297 נוסעים בנטל ספוטיפיי
(ובכל פלטפורמות ההסכתים)
זה נכון שהכל יקר כאן, אבל הסיפור של שיעורי הנהיגה הוא בכל זאת אחר. למרות שהם התייקרו דרמטית בעשור האחרון - ולמרות המגמה ההפוכה בעולם - הביקוש להוצאת רישיון בישראל רק גדל. למה זה קורה? מכל הסיבות שאתם מכירים, ועוד כמה. מה אפשר לעשות? יש מי שהחליטו ללמד את הילדים שלהם בעצמםבין היתר הוא מסביר על התהליך שצריך לעבור
-
-
@סוסיתא-קדישתא אולי תעלה את זה לדרייב ותשים קישור עם כוכביות לטובת המנוטפרים
תודה רבה