בירור | שכפול מפתח לאאוטלנדר 2020 באלי אקספרס
-
@דני-מערכות ממש לא נכון! לא מעט אנשים הזמינו שלטים מדוייקים אחד על אחד הבעיה היחידה לשיכפול זה האימובלייזר @יצחק אחפש לך בלנ''ד מפתח או אם @מיישה יקדים אותי, חשוב מאוד שתשלח תמונה של המפתח ותסביר מה בדיוק הבעיה נשבר? אבד? לא עובד? הלחצנים נשחקו?
-
@יצחק כתב בבירור | שכפול מפתח לאאוטלנדר 2020 באלי אקספרס:
@שלמה המפתח עובד מצויין, המפתח הינו מפתח ארוך שיש על המפתח עצמו כפתורים, אני מעוניין להחליף את זה למתקפל כי זה סתם מציק
היחיד בעליאקספרס, יש עוד אחד אבל נגמר המלאי.
https://he.aliexpress.com/item/1005004707205987.html?aff_fcid=53f423a54dd94f0b893f30c68716d245-1703703775996-09021-h5AjGzS&aff_fsk=h5AjGzS&aff_platform=link-c-tool&sk=h5AjGzS&aff_trace_key=53f423a54dd94f0b893f30c68716d245-1703703775996-09021-h5AjGzS&terminal_id=e7fc44be6c2a482abf82b2372a70d792&gatewayAdapt=glo2isr -
אני רואה שהמפתח אצלי יותר משונן מבתמונה, זה לא מפריע, נכון?
לא, כי זה לפני שכפול.
איך אני דואג שזה יהיה מתקפל?
זה ככה מגיע
זכור לי שרשמת שצריך לקנות את הפלסטיק בנפרד, ולשכפל בנפרד, המוכר הספציפי ששלחת לי מבצע את שניהם?
צריך לדבר איתו, תשלח לו הודעה.
-
@אלי-0
יש לי מישהו באלעד אני צריך לשאול אותו על כל מפתח כי יש מפתחות שהם מסובכים/חלקים יקרים
בגדול המחירים הם
מפתח קומפלט עם שלט מובנה 300 ש''ח
רק מפתח (מוטבע בתוכו אימובילייזר) 180 ש''ח
ושיכפול רק של הצ'יפ לאימובילזייר 200 שייח (כנראה הוא מתעצבן שמביאים לו מבחוץ ואומרים לו תשכפל לי) -
תנסה לברר אצלו 0525520300
בירושלים אמין מאוד וזול -
@דני-מערכות כתב בבירור | שכפול מפתח לאאוטלנדר 2020 באלי אקספרס:
תנסה לברר אצלו 0525520300
בירושלים אמין מאוד וזוליקרן מאד!
בדקתי.
800 ש"ח למפתח של פריוס 2013???
זה יקר יותר מהיקרים בשוק!! -
@מיישה תודה
לפעמים אנשים לא יודעים לאמוד מה זה יקר או לא גם גיסי התקשר לסוכנות סיטרואן לברר על מפתח לC4 קקטוס ואמרו לו 600 ש''ח היו כאלו שחשבו שזה זול מזל שהוא המשיך לברר אבל וודאי שזה לא 800 ש''ח
כלל נקטו בידכם 450 זה יקר 400 זה סביר יותר מ500 זה גניבה!!!!!! -
אולי מישהו יסביר לבור כמוני איך בדיוק בנוי השלט?
מה כל חלק אחראי, מה זה אמבולייזר וכו', מה משכפלים בארץ או בחו"ל?
תודה רבהיש את המפתח עצמו, הוא פיזי ולכן אפשר לשכפל אותו מרחוק ע"י תמונה.
יש את כפתורי השלט, הם פועלים ע"י קידוד מיוחד שלרוב הוא קוד מתגלגל, כלומר שהקוד הוא לא כל הזמן אותו דבר, ולכן צריך מכשור מיוחד כדי לשכפלו. (יש שלטים מסויימים שפועלים ע"י קוד קבוע, בד"כ זה לא שלטים שמגיעים מהחברה, אלא שלטים בהתקנה חיצונית ואכמ"ל)
ויש את האימובילייזר שהוא חתיכת פלסטיק קטנה מאד, שהוא יוצר קוד מגנטי, שמניע את הרכב, גם אותו א"א לשכפל מרחוק. -
@מיישה כתב בבירור | שכפול מפתח לאאוטלנדר 2020 באלי אקספרס:
יש את כפתורי השלט, הם פועלים ע"י קידוד מיוחד שלרוב הוא קוד מתגלגל, כלומר שהקוד הוא לא כל הזמן אותו דבר, ולכן צריך מכשור מיוחד כדי לשכפלו.
לכן גם קורה לעיתים ששלט רזרבי לא מצליח לפתוח רכב כי הוא שכב מידי הרבה זמן ופספס מחזור של הקידוד
@מיישה כתב בבירור | שכפול מפתח לאאוטלנדר 2020 באלי אקספרס:
ויש את האימובילייזר שהוא חתיכת פלסטיק קטנה מאד, שהוא יוצר קוד מגנטי, שמניע את הרכב
נכון מאוד אימובילייזר או בעברית צחה משבת מנוע זו המצאה מלפני מאה שנה ומטרתו למנוע גניבת הרכב הוא למעשה מבטל את מערכת ההנעה מערכת מזרקי הדלק ופלגים הוא שבב פיזי שעשוי מפחם או זכוכית שכאשר מקרבים אותו לאזור הסוויט' הוא יוצר מעגל חשמלי ואפשר להניע (הדברים נכתבו מזיכרוני והוגדרו בעזרת ויקיפדיה)
-
המפתח עובד מצויין, המפתח הינו מפתח ארוך שיש על המפתח עצמו כפתורים, אני מעוניין להחליף את זה למתקפל כי זה סתם מציק
אם כל מה שאתה רוצה זה להחליף למתקפל אתה יכול לקנות מהקישור ש @שלמה האלוף העלה ולהעביר את המערכת אלקטרונית כולל הצ'יפ למפתח החדש ורק לחרוט את הגולם [המתכת] החדש בטמבור.
מה שכן תיקח בחשבון שהשלטים האלו הפשוטים שנועדו רק לשדרג את המראה מגיעים עם מתכת ופלסטיק באיכות ירודה ובאיזשהו מקום אתה מגביר את הסיכון שלך לבעיות כמו מפתח שנשבר בתוך הסוויטש' וכדו' -
@יצחק-רשטונ כתב בבירור | שכפול מפתח לאאוטלנדר 2020 באלי אקספרס:
ורק לחרוט את הגולם [המתכת] החדש בטמבור.
למה בטמבור אפשר גם דרך אלי אקספרס זה עולה עוד 15 ש"ח ובארץ בין 100 ל200 ש"ח חבל!
-
@צילפינגים כתב בבירור | שכפול מפתח לאאוטלנדר 2020 באלי אקספרס:
למה בטמבור אפשר גם דרך אלי אקספרס זה עולה עוד 15 ש"ח ובארץ בין 100 ל200 ש"ח חבל!
לא ידעתי על האופציה של לחרוט בעלי אקספרס
בכל אופן אני ברכב הקודם עשיתי את זה ושילמתי על חריטה 50 שקלים בטמבור . -
@יצחק-רשטונ כתב בבירור | שכפול מפתח לאאוטלנדר 2020 באלי אקספרס:
חריטה 50 שקלים בטמבור
לא מצאתי עדיין מחיר כזה ואני מחפש כבר תקופה..