רישיון נהיגה אמריקאי
-
@למה-באתי כתב ברישיון נהיגה אמריקאי:
@aiib כן.
אני לא מדבר עכשיו על ההמרה אני מדבר עכשיו על עצם עשיית הרישיון שאני נמצא שם רק חודש!!מה כן, המרה?
להמרה צריך 5 שנים
לנהוג בארץ למשך שנה זה בתנאי שהוצאת את הרישיון חצי שנה לפני החזרה ככה שחודש לא מספיק.
אולי יש קומבינות לא חוקיות אבל זה החוק. -
@aiib כן.
אני לא מדבר עכשיו על ההמרה אני מדבר עכשיו על עצם עשיית הרישיון שאני נמצא שם רק חודש!!אני לא חושב שבודקים שם כמה זמן אתה נמצא
חבר שלי עשה שם ואני לא בטוח שהוא היה יותר מ40 יוםמותר בפורום לדבר על עבירות על החוק האמריקאי?
אז במסמך של בנק אם הוא לא על שמך באמת צריך לשים לב שהבלאנק נראה אמיתי (מניסיון של חבר שנפל על זה)
לחבר אחר היה דוד שהשם שלהם אותו דבר וזה היה לו ממש נפלאלנהוג בארץ זה כבר עניין אחר
צריך להיות בחול חצי שנה
חבר אחר עשה אחרי שנתיים שהיה לו רשיון צרפתי והיה צריך רק תאוריה וטסט
משום מה הגדירו אותו כ'נהג חדש' -
@טוסון כתב ברישיון נהיגה אמריקאי:
@aiib כן.
אני לא מדבר עכשיו על ההמרה אני מדבר עכשיו על עצם עשיית הרישיון שאני נמצא שם רק חודש!!אני לא חושב שבודקים שם כמה זמן אתה נמצא
חבר שלי עשה שם ואני לא בטוח שהוא היה יותר מ40 יוםמותר בפורום לדבר על עבירות על החוק האמריקאי?
אז במסמך של בנק אם הוא לא על שמך באמת צריך לשים לב שהבלאנק נראה אמיתי (מניסיון של חבר שנפל על זה)
לחבר אחר היה דוד שהשם שלהם אותו דבר וזה היה לו ממש נפלאלנהוג בארץ זה כבר עניין אחר
צריך להיות בחול חצי שנה
משום מה הגדירו אותו כ'נהג חדש'ואם אני בן 17? יעזור או שצריך להיות רק מ18?
-
@aiib כן.
צריך להיות בחול חצי שנה
באיזה הקשר?
-
@aiib כן.
צריך להיות בחול חצי שנה
אתה שואל בחו"ל או להמרה? כי בארץ אין הבדל בין הרישיונות לעניין הגיל
-
חברה אני לא בקי בפרטי החוק, אבל יכול להעיד באופן אישי, כשהייתי בניו יורק לתקופה של כמעט חודשיים פגשתי שני חברים הלומדים איתי בישיבה והגיעו לאותו זמן פחות או יותר כשאחת מן המטרות שלהם היא לעשות רשיון תוך כמה שבועות. בסוף התקופה הזדמן לכולנו לחזור יחד ארצה ולשניהם היה רשיון אמריקאי ביד. שניהם עשו המרה בארץ תוך כמה חודשים.
-
-
@sandstorm כתב ברישיון נהיגה אמריקאי:
@aiib אני לא זוכר להגיד לך, אבל המרה עשו בוודאות
אתה לא זוכר או שבוודאות כן?
אתה יודע מה זה המרה? -
@aiib שאלת על שימוש ברשיון זר בארץ, זה אני לא זוכר אם השתמשו בזה או לא. לגבי המרה לרשיון ישראלי הם עשו זאת בטווח של פחות מחצי שנה מאז שהם חזרו ולאחר שהוציאו רשיון בתוך כמה שבועות, זאת בניגוד למה שכתבו כאן שצריך חצי שנה רשיון לפני הכניסה לארץ.
-
@sandstorm אם יש לך דרך לברר אצלם זה יכול מאד לעזור לפות"הש. אני מתקשה להאמין שזה קרה ואם קרה שזה קרה בדרך רגילה ופשוטה מכיוון שהחוק הוא ברור- 1. צריך לעשות את זה חצי שנה קודם 2. צריך וותק של 5 שנים.
לגבי הנקודה השנייה ייתכן והם עשו המרה שכללה טסט ורק חסכו תאוריה ושיעורים. אני כבר הספקתי לשכוח אם זה עוזר...
-
@aiib כתב ברישיון נהיגה אמריקאי:
@sandstorm אני מתקשה להאמין שזה קרה ואם קרה שזה קרה בדרך רגילה ופשוטה
בהנחה שאתה רק מופתע ולא סתם מטיל ספק במה שכתבתי- אז אני גם מופתע אבל מהכיוון ההפוך, כי הם עשו הכל בצורה חלקה ואף אחד לא חשב שיש בעיה או שהחוק אומר אחרת.
מה שיכול להיות זה 1) שהמורה שהם לקחו בארץ היה קומבינטור אבל זה ממש לא נשמע לי, כי אחד מהם חבר שלי טוב ולא היה שום אזכור ממנו לבעיה כל שהיא. אם זה ממש ממש חשוב אני יכול לברר איתו.
2) הסיפור היה ב2017 אולי דברים השתנו בחוקלגבי הנקודה השנייה ייתכן והם עשו המרה שכללה טסט ורק חסכו תאוריה ושיעורים. אני כבר הספקתי לשכוח אם זה עוזר...
אכן זה מה שהם עשו
-
@sandstorm כתב ברישיון נהיגה אמריקאי:
אכן זה מה שהם עשו
טוב.... אז זה הופך את הבעיה לפחותה הרבה יותר.
ייתכן שזה יותר קל לטיפול עם קומבינה קטנה, ייתכן והיה להם כניסה לארצות הברית קודמת וכו' וכו' -
הפרטים שלי הם כאלו:
הייתי בתשרי תשפ''ב חודש שלם בניו יורק.
הייתי בתשרי תשפ''ג חודש לשם בניו יורק.
אני עכשיו הולך לטוב לתשרי תשפ''ה ל40 יום לניו יורק.
אני בן 17 וחצי.
ללא אזרחות אמריקאית.בהתחשב במצבי אני פשוט יכול לגשת לטסטר ולבקש טסט?
למרות שאני לא אזרח שאין לי 5 נקודות ושאני רק בן 17?
ושאני הולך להיות שם חודש ולא חצי שנה?*אני לא מדבר על המרה לארץ אני מדבר רק על לקבל רישיון בניו יורק..
-
הפרטים שלי הם כאלו:
הייתי בתשרי תשפ''ב חודש שלם בניו יורק.
הייתי בתשרי תשפ''ג חודש לשם בניו יורק.
אני עכשיו הולך לטוב לתשרי תשפ''ה ל40 יום לניו יורק.
אני בן 17 וחצי.
ללא אזרחות אמריקאית.בהתחשב במצבי אני פשוט יכול לגשת לטסטר ולבקש טסט?
למרות שאני לא אזרח שאין לי 5 נקודות ושאני רק בן 17?
ושאני הולך להיות שם חודש ולא חצי שנה?*אני לא מדבר על המרה לארץ אני מדבר רק על לקבל רישיון בניו יורק..
לפי מה שהבנתי הדבר היחיד שצריך זה 5 נקודות
(נראה לי שתעודת זיהוי ישראלית באנגלית יכולה לשמש הנקודה) -
@aiib כתב ברישיון נהיגה אמריקאי:
לפי מה שהבנתי הדבר היחיד שצריך זה 5 נקודות
ולא צריך חצי שנה?
כדי לנהוג שם? לא
בשביל לנהוג בארץ? אני לא יודע
המידע שיש לי זה מכמה חברים שעשו רישיון בארה''ב אף אחד מהם לא היה חצי שנה הויזה זה רק 3 חודשים