סים למולטימדיה
-
משהו יודע אם צריך דווקא סים של נטפרי למערכת מולטימדיה שאני רוצה לחסום עם האאוטנט או שאפשר עם כל סים ?
תודה רבה -
@O0527180913 כתב בסים למולטימדיה:
משהו יודע אם צריך דווקא סים של נטפרי למערכת מולטימדיה לרכב או שאפשר עם כל סים ?
תודה רבהאפשרי כל סים
עריכה:אפילו אם האוטנט אפשרי כל סים כי האוטנט הוא חוסם את הגישה מהמערכת עצמה לגוגל וכו' -
@O0527180913 בכל מקרה הרחק מן הכיעור והדומה לו, מומלץ לקחת סים של אר-אל לוויז בלבד של נטפרי ב-14 ש"ח לחודש
-
@המפותח כתב בסים למולטימדיה:
@יוסי-לוי אבל ג'יגה אחת
אני שמתי על המערכת קיידרויאד וסים של הוט מובייל 20 ג'יגה 9.90 לחודשנכון ודאי שכשר יותר יקר אבל על כשרות משלמים... אם יש לך ילדים (ואיך אמר @מאיר באחד הפוסטים, לכ"א יש ילד קטן בפנים...) לא מן הנמנע שיום אחד ילד ינסה להוציא את הסים משם ולהכניס למכשיר אחר... (ואם זה מחובר עם נטסטיק אז בכלל זה בעיה הרבה יותר גדולה)
בעיקרון אף פעם לא שמעתי שג'יגה לחודש לא הספיק לשימוש של וויז.@O0527180913 כל סים אמור לעבוד אבל ממש ממש מומלץ לעשות נטפרי. מה גם שיש מקרים נדירים בהם החסימה יכולה ליפול
-
@YOLEVI כתב בסים למולטימדיה:
@יוסי-לוי אבל ג'יגה אחת
אני שמתי על המערכת קיידרויאד וסים של הוט מובייל 20 ג'יגה 9.90 לחודשנכון ודאי שכשר יותר יקר אבל על כשרות משלמים... אם יש לך ילדים (ואיך אמר @מאיר באחד הפוסטים, לכ"א יש ילד קטן בפנים...) לא מן הנמנע שיום אחד ילד ינסה להוציא את הסים משם ולהכניס למכשיר אחר... (ואם זה מחובר עם נטסטיק אז בכלל זה בעיה הרבה יותר גדולה)
בעיקרון אף פעם לא שמעתי שג'יגה לחודש לא הספיק לשימוש של וויז.@O0527180913 כל סים אמור לעבוד אבל ממש ממש מומלץ לעשות נטפרי. מה גם שיש מקרים נדירים בהם החסימה יכולה ליפול
צודק בכל מילה
מה שאני עשיתי לקחתי את המגירת הסים ועטפתי אותו אם דבק חשמל ודחפתי אותו עמוק עמוק -
@YOLEVI כתב בסים למולטימדיה:
@יוסי-לוי אבל ג'יגה אחת
צודק בכל מילה
מה שאני עשיתי לקחתי את המגירת הסים ועטפתי אותו אם דבק חשמל ודחפתי אותו עמוק עמוקאין אפטרופוס לעריות אני מתקין הרבה מערכות ונתקלתי במלא סוגי אנשים
תכלס היה לי מישהו שקנה סים טוקמן של 019 של וייז ומייל בלבד ויום אחד נהיה איזה בעיה והסים נפתח לגמרי אז הוא התקשר אל 019 ואמרו לו בגלל שזה טוקמן א'א להחזיר את החסימה
עד שהוא בא אלי לסדר משהו ואז ראיתי מה שהוא הספיק לגלוש לו שם והכול התחיל מאיזה פרסומת במייל שקפץ לו וההוא משגיח באיזה ישיבה
בקיצור לא מכניסים סים לא כשר הבייתה ולא נותנים ליצה'ר רעיונות איך להכשיל