אאודי Q7/ וולוו XC90/ ב.מ.וו X5 חוות דעת
-
@עניו-כמשה רכבים כאלה בשנתונים וק"מ כאלה, דורשים כבר תחזוקה של כל מיני חלקים שהתעייפו, כמו כל רכב. [וכמו הפחות אמינים שבהם] הבעיה היא שברכבים הללו החלקים יקרים מאוד, מאוד מאוד מאוד...
נשמע שאתה מחפש לקנות ב50 אלף, אז קח בחשבון שגם אם תמצא, ההשקעה של התחזוקה השוטפת תגיע שוב לעשרות אלפים
בקיצור, תעשה מה שאני עושה, חולם על רכב כזה? לך תמלא לוטו... -
@EBA כתב באאודי Q7/ וולוו XC90/ ב.מ.וו X5 חוות דעת:
@עניו-כמשה רכבים כאלה בשנתונים וק"מ כאלה, דורשים כבר תחזוקה של כל מיני חלקים שהתעייפו, כמו כל רכב. [וכמו הפחות אמינים שבהם] הבעיה היא שברכבים הללו החלקים יקרים מאוד, מאוד מאוד מאוד...
נשמע שאתה מחפש לקנות ב50 אלף, אז קח בחשבון שגם אם תמצא, ההשקעה של התחזוקה השוטפת תגיע שוב לעשרות אלפים
בקיצור, תעשה מה שאני עושה, חולם על רכב כזה? לך תמלא לוטו...ממש תודה!
ממש לא חולם ולא מענין אותי
העיקר משהו זול ו7 מקומות
-
-
@עניו-כמשה כתב באאודי Q7/ וולוו XC90/ ב.מ.וו X5 חוות דעת:
@י-שטרן כתב באאודי Q7/ וולוו XC90/ ב.מ.וו X5 חוות דעת:
העיקר משהו זול ו7 מקומות
למה לא טויוטה ורסו?
בתקציב הזה אתה יכול למצוא דברים לא רעים בכללאשמח להצעות בבקשה
קיה קראס דיזל
טויוטה וורסו
טויוטה סיינה [קצת יותר יקר] -
ממש לא חולם ולא מענין אותי
העיקר משהו זול ו7 מקומות
רק מחדד את מה שכבר נאמר פה ,
אם זה מה שמעניין אותך אז תברח כמו אש מרכבים כאלו רק האגרה השנתית שלהם תרושש לך את הכיס עוד לפני עלויות מטורפות של תיקונים ודלק וביטוחים , בקיצור ממש לא -
@יצחק-רשטונ כתב באאודי Q7/ וולוו XC90/ ב.מ.וו X5 חוות דעת:
תיקונים ודלק וביטוחים
רק לחידודי..
תיקונים- חלפים יקרים מאוד בנוסף לחלקים ובלאי גבוה מאוד של חלקים שביפניות לא מזיז להם בכלל זה כמו שאמר לי פעם בעל מוסך שבגרמניות אתה יכול להחליף 4 פעמים בשנה את אותו חלק..דלק- רכבים שלא גומרים להיות צמאים רובם גם מתחילים במנועים 2.5 עד 3.5 ליטר ותבין את המשמעות...
ביטוחים- זה רכבים מקבוצת רישוי גבוהה ז"א שעלות הביטוח גבוהה מאוד ובמיוחד אם תרצה לעשות מקיף בכלל תצתרך לשפוך הרבה ממון...
והתורה חסה על ממונם של ישראל...
בהצלחה מרובה -
@צילפינגים כתב באאודי Q7/ וולוו XC90/ ב.מ.וו X5 חוות דעת:
@יצחק-רשטונ כתב באאודי Q7/ וולוו XC90/ ב.מ.וו X5 חוות דעת:
תיקונים ודלק וביטוחים
רק לחידודי..
תיקונים- חלפים יקרים מאוד בנוסף לחלקים ובלאי גבוה מאוד של חלקים שביפניות לא מזיז להם בכלל זה כמו שאמר לי פעם בעל מוסך שבגרמניות אתה יכול להחליף 4 פעמים בשנה את אותו חלק..דלק- רכבים שלא גומרים להיות צמאים רובם גם מתחילים במנועים 2.5 עד 3.5 ליטר ותבין את המשמעות...
ביטוחים- זה רכבים מקבוצת רישוי גבוהה ז"א שעלות הביטוח גבוהה מאוד ובמיוחד אם תרצה לעשות מקיף בכלל תצתרך לשפוך הרבה ממון...
והתורה חסה על ממונם של ישראל...
בהצלחה מרובהתודה רבה לכולם על התגובות המעולות
@יצחק-רשטונ @EBA @י-שטרן @טכנולוג @צילפינגיםאני ממשיך בכיוון שהבאתם לי
-
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/xc07waxe?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=2&pagination=1
משהו כזה נשמע מענייןפרסמת אתמול עכשיו ראיתי ונכנסתי לראות כבר נמכר... חחח
-
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/xc07waxe?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=2&pagination=1
ככה זה מציאות נחטפות באותו היום עצה שלי מנסיון אישי כמובן אם זה ביכולתך תיכנס ליד 2 תגדיר לך קטגוריה- יצרן- דגם- שנה- מחיר ותכנס כל יום פעמיים לפחות ככה תוכל בס"ד למצוא מציאה במחיר מציאה מנסיון אישי [רק שתדע שאם אתה מחפש מציאה לא מחיר קלאסי זה יקח לך קצת זמן אני לא ילאה אותך... ]
-
@צילפינגים כתב באאודי Q7/ וולוו XC90/ ב.מ.וו X5 חוות דעת:
ככה זה מציאות נחטפות באותו היום עצה שלי מנסיון אישי כמובן אם זה ביכולתך תיכנס ליד 2 תגדיר לך קטגוריה- יצרן- דגם- שנה- מחיר ותכנס כל יום פעמיים לפחות ככה תוכל בס"ד למצוא מציאה במחיר מציאה מנסיון אישי [רק שתדע שאם אתה מחפש מציאה לא מחיר קלאסי זה יקח לך קצת זמן אני לא ילאה אותך... ]
באמת שמעתי את זה כבר מכמה חברים