צילום פנורמי, יעיל?
-
זה באמת עושה את העבודה? כלומר אני יכול לסמוך על הצילום הזה כדי לדעת בוודאות שאני לא נתקע בכלום?
זה יכול להתחבר ישירות למערכת של הרכב? [יונדאי טוסון 2010]תודה רבה
-
זה באמת עושה את העבודה? כלומר אני יכול לסמוך על הצילום הזה כדי
לדעת בוודאות שאני לא נתקע בכלום?אם התקנת כראוי אז כן זה עובד מצויין (בתנאי שיש לך מערכת מהירה וחזקה שאז אין השהיה כמעט בין התמונה למצב בפועל)
זה יכול להתחבר ישירות למערכת של הרכב? [יונדאי טוסון 2010]
שוב, תלוי איזה מערכת יש לך אם זה המקורי שהגיע עם הרכב אז לא אבל אם זה התקנה מקומית או מערכת סינית אז כנראה שכן (תבדוק בתפריט הפנימי אם יש לך אופציה ל360 - כך נקראת מערכת המצלמות הזו)
אבל קח בחשבון שזה קצת עבודה להתקין אותה
אם תרצה פירוט נוסף עיין בשרשור הזהתודה רבה
בבקשה ובהצלחה
-
@aiib לא מכיר את המקורי של הרכב שלך אבל בוודאות מדובר במערכת חלשה שככל הנראה לא עובדת על אנדרואיד ולא מסוגלת להחזיק ולתקשר עם המצלמות אז חבל להתאמץ לנסות לפרוץ אם אתה באמת רוצה משהו כזה תצטרך מערכת אנדרואיד עם לפחות 4 ראם ומעבד לפחות 4 ליבות (בפורום כאן ממליצים המון על t10 ואכן היא מערכת מצויינת אבל מניסיוני יש עוד הרבה טובות בכל מצב אם אתה מחליט ללכת על זה אל תסתפק במערכת חלשה)
-
-
@aiib אולי לא הייתי מספיק ברור מצלמת 360 זה 4 מצלמות שמכסות את כל חלקי הרכב ויש מחשב פנימי שמחבר בין כל המצלמות ויותר מזה תמונה אחת כביכול מלמעלה וכך אתה רואה מה קורה סביב הרכב מכל הכיוונים וכאשר מתקינים את המצלמות כראוי אז מתקבלת תמונת מצב אמיתית (הנה דוגמא להתקנה כזו)
אצלך אין אנדרואיד אז זה בכלל לא יעבוד ומעבר לכך גם המערכת שלך חלשה ולא מיועדת לדברים כאלה (אל תפגע זה היה הסטנדרט בכל הרכבים דאז) הדרך לבדוק את כח העיבוד של המערכת היא לפי המעבד שלה ועוד כמה פרמטרים כמו איכות מסך וכו' -
@טכנולוג כתב בצילום פנורמי, יעיל?:
@aiib אולי לא הייתי מסיק ברור מצלמת 360 זה 4 מצלמות שמכסות את כל חלקי הרכב
אבל מהמראות וקדימה אין כיסוי (גם אם יש מצלמה קידמית יש שטח מת בין המראות ועד למצלמה הקדמית) לא ככה?
אצלך אין אנדרואיד אז זה בכלל לא יעבוד ומעבר לכך גם המערכת שלך חלשה ולא מיועדת לדברים כאלה (אל תפגע זה היה הסטנדרט בכל הרכבים דאז)
לא נפגע... אין סיכוי בכלל?
-
@aiib כתב בצילום פנורמי, יעיל?:
אבל מהמראות וקדימה אין כיסוי (גם אם יש מצלמה קידמית יש שטח מת בין המראות ועד למצלמה הקדמית) לא ככה?
לא מדוייק מדובר במצלמות מיוחדות עם עדשה פנורמית שהזוית הצילום שלה היא כ170 מעלות ולכן המצלמה הקדמית והאחורית מכסות כמעט את כל החלק הקדמי והאחורי והצדדיות מותקנות מתחת המראות ומכסות את כל צד הרכב קדימה ואחורה כך שאין שטח מת בכלל מכיוון שהמצלמות הצדדיות מכוונות כלפי מטה וקולטות את כל צד הרכב כמו באיור הזה
לא נפגע... אין סיכוי בכלל?
לפי הידוע לי אין סיכוי בכלל (זכור לי שראיתי עם מערכת עצמאית עם מסך ומעבד וכו' אבל זה יוצא יותר יקר ממולטימדיה)
-
והצדדיות מותקנות מתחת המראות ומכסות את כל צד הרכב קדימה ואחורה
בסרטון שהעלו לא בדיוק נראה שהוא מצלם קדימה, נראה רק אחורה, בשביל לצלם קדימה הוא היה צריך לקחת טווח ארוך יותר של עיגול שלם ולא נראה שזה מה שקורה.
כמובן שאם אתה אומר מידיעה אתה צודק... אין לי ידיעה אמיתית בזהעריכה: תראה בתמונה הבאה, המצלמות מראה מצלמות רק אחורה
-
@aiib לא זה התקנה מקומית (כלומר יתכן שכך הקונה קנה את הרכב מהחברה אבל לא התקינו את המערכת הזו במקור אלא זה התקנה כאן בישראל)
היא יותר טובה מהמקורית/ פחות טובה?
היא ניתנת לשדרוג?
זה לא משהו שקשור לאנדרואיד או יכול לעבוד עם אנדרואיד, נכון? -
@aiib אני לא יודע מה היה המקורי אבל פיוניר זו חברה איכותית וטובה (לא סינית) אבל גם יקרה יש כאלה שהם אנדרואיד ומהתמונה לא ניתן להסיק אם זה אנדרואיד תנסה לצלם את ההגדרות במסך אודות או מידע כלשהו על המערכת וכך יהיה ניתן לדעת האם זה אנדרואיד
ובכל מצב במידה וזה לא אנדרואיד אז אין דרך נורמלית להפוך את זה לאנדרואיד
וגם אם זה אנדרואיד חלש בגלל המעבד או שאר הנתונים אין דרך לשדרג לאנדרואיד חזק יותר חוץ מלהחליף את המערכת