דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. רישיון נהיגה
  3. חיסכון לתלמידי נהיגה: משרד התחבורה שוקל לבטל את הטסט הפנימי

חיסכון לתלמידי נהיגה: משרד התחבורה שוקל לבטל את הטסט הפנימי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר רישיון נהיגה
23 פוסטים 14 כותבים 987 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • יונדאי i30י יונדאי i30

@משה-קסקובסקי
    תגיד, ומה עם טסט פנימי, זה גם עדיין קיים?

מ מנותק
    מ מנותק
    משה קסקובסקי
    כתב נערך לאחרונה על ידי יוני

@יונדאי-i30
    כן עשיתי גם טסט פנימי
    אבל זה כלום לא צריכים להיות בכלל לחוץ מזה
    בגלל שאני עשיתי כזה טעות שאפילו אם עשיתי את הטעות הזה עם המורה הוא לא יודע מה הוא היה עושה לי
    ומה הטעות אני מתבייש קצת להגיד את זה אבל נכנסתי לכיכר כשרכב היה שם
    וזה אחרי שהסתכלתי אבל בגלל שהייתי כל כך לחוץ אז פשוט שכחתי ללחוץ על דוושת הבלם והטסטר הבין את זה
    והוא אישר לי את זה
    אז טסט פנימי זה לא משהו מאוד מפחיד
    אחרי זה שאלתי את המורה שלי שאיך יכול להיות שעברתי את זה בגלל שאני כבר הייתי בטוח שאני יצטרך לעבור את זה עוד פעם אז הוא אמר לי שממש ליחידים לא מאשרים את זה
    אז לכן עכשיו אני חושב שזה עדיין קיים אבל מאוד לא מקפידים את זה
    אולי לפני זמן כן הקפידו על זה מאוד חזק

תגובה 1 תגובה אחרונה
    2
    • יונדאי i30י יונדאי i30

ציטוט מ-N12:
      נוהל חדש שמקדמת שרת התחבורה מירי רגב יצמצם דרמטית את מספר שיעורי הנהיגה המינימלי הנדרש להגשה ל"טסט": מ-28 שיעורים בני 40 דקות כיום - ל-22 בלבד. כך נודע ל-N12. הקיצור יהיה תקף לתלמידים שלומדים לנהוג על רכב בעל תיבת הילוכים אוטומטית. המשמעות היא שאפשר יהיה לקבל רישיון נהיגה לאחר פחות מ-15 שעות לימוד על הכביש.

במשרד אומרים כי ההחלטה התקבלה לאחר עבודת מטה יסודית בראשות מנכ"ל משרד התחבורה משה בן-זקן וראש רשות הרישוי יוסי נזרי. במסגרת העבודה נעשו השוואות לתנאי קבלת הרישיון במדינות באיחוד האירופי ובארה"ב. לפי משרד התחבורה, גם לאחר החלת הנוהל החדש מספר השיעורים המופחת עדיין יהיה גדול יותר מהמקובל במדינות אלו ויקיף את כל מטרות הלימוד המוגדרות.

בימים אלו מגובשת חוות דעת בנושא ברשות הלאומית לבטיחות בדרכים. לטענת משרדת התחבורה, חוות הדעת צפויה לתמוך בעמדת השרה ולקבוע שהפחתת מספר השיעורים לא תפגע בכשירות תלמידי הנהיגה. הנוהל החדש יפורסם בקרוב להערות הציבור שיילקחו בחשבון ובהתייעצות עם ארגון מורי הנהיגה, שצפוי להביע התנגדות למהלך.

במשרד מציינים כי ההחלטה גובשה בין היתר במטרה להקל על יוקר המחיה של התלמידים: כיום מחירו של שיעור נהיגה הוא 200-120 שקלים, כך שההפחתה הצפויה תניב ללומדים חיסכון של מאות שקלים. מחיר השיעור נקבע בשוק חופשי.

Y מנותק
      Y מנותק
      YOLEVI
      מייבין
      כתב נערך לאחרונה על ידי YOLEVI

@יונדאי-i30 כתב בחיסכון לתלמידי נהיגה: משרד התחבורה שוקל לבטל את הטסט הפנימי:

ובהתייעצות עם ארגון מורי הנהיגה, שצפוי להביע התנגדות למהלך.

מעניין למה…
      אה כי התלמידים לא יהיו מוכנים

התקנת ומכירת מולטימדיה, פאנלים, מצלמות דרך ועוד
      חסימת מולטימדיה אאוטנט/קיידרואיד/אחר
      סים נטפרי/וויז אופציה לנטסטיק
      3276568@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • מ משה קסקובסקי

@יונדאי-i30
        אני גמרתי ללמוד ממש עכשיו וזה לא ירד ל-22
        אבל בכלל כשאומרים 28 שיעורים אז זה לא שאם עברת 28 שיעורים אז אתה יכול ללכת לטסט
        זה הולך לפי מה שהמורה רואה אם אתה כבר מוכן אני עברתי הרבה יותר מהכמות הזה של השיעורים
        וככה גם להיפך יש לי חבר שנהג בלי רישיון ואחרי תקופה שהוא כבר נהג הרבה אז הוא הלך ללמוד נהיגה כדי לקבל רישיון
        והוא עשה ססך הכל 13 שיעורים
        אז המספר שהם אומרים זה יותר כמו שבדרך כלל זה הולך ככה אבל אין לזה שום משמעות

ר מנותק
        ר מנותק
        רכבניק
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@משה-קסקובסקי כתב בחיסכון לתלמידי נהיגה: משרד התחבורה שוקל לבטל את הטסט הפנימי:

אבל בכלל כשאומרים 28 שיעורים אז זה לא שאם עברת 28 שיעורים אז אתה יכול ללכת לטסט
        זה הולך לפי מה שהמורה רואה אם אתה כבר מוכן אני עברתי הרבה יותר מהכמות הזה של השיעורים
        וככה גם להיפך יש לי חבר שנהג בלי רישיון ואחרי תקופה שהוא כבר נהג הרבה אז הוא הלך ללמוד נהיגה כדי לקבל רישיון
        והוא עשה ססך הכל 13 שיעורים
        אז המספר שהם אומרים זה יותר כמו שבדרך כלל זה הולך ככה אבל אין לזה שום משמעות

מי שעשה 13 דיווח 28 כי אסור למורה להגיש בלי 28. אז הם לא מכניסים אותו לממוצע…

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0

• 1
        • 2

38

1.8k

משתמשים

5.9k

נושאים

77.7k

פוסטים
        • התחברות