חיפוש קולי בוויז באנדרואיד אוטו
-
שלום וברכה
יש לי צ'רי טיגו 8 2023 ובמולטימדיה יש אנדרואיד אוטו.
קניתי מכשיר מהדרן והתחבר יפה למולטימדיה, עד לפני תקופה בשורת החיפוש בוויז היה סמל של מיקרופון וכן בצד של המסך או בכפתור שעל ההגה הייתי לוחץ אומר כתובת ומקבל תוצאות בוויז, לאחרונה אין סמל של מיקרופון בשורת החיפוש בוויז ואם אני לוחץ על המיקרופון שבצד המסך או בכפתור שבהגה מופיעה לי שורת חיפוש של גוגל וכשאני אומר כתובת היא נקלטת במסך אך אין תגובה מהוויז, לעומת זאת במפות גוגל זה כן מביא תוצאה ואפשרות לנווט.
והבעיה הרצינית שבנהיגה האופציה היחידה להכניס כתובת זה רק בהנחיה קולית.
יש למישהו מושג למה החיפוש קולי הפסיק לעבוד עם הוויז באנדרואיד אוטו? (חשוב לציין שבטלפון החיפוש קולי של הוויז עובד כרגיל) -
@i-d-h כתב בחיפוש קולי בוויז באנדרואיד אוטו:
שלום וברכה
יש לי צ'רי טיגו 8 2023 ובמולטימדיה יש אנדרואיד אוטו.
קניתי מכשיר מהדרן והתחבר יפה למולטימדיה, עד לפני תקופה בשורת החיפוש בוויז היה סמל של מיקרופון וכן בצד של המסך או בכפתור שעל ההגה הייתי לוחץ אומר כתובת ומקבל תוצאות בוויז, לאחרונה אין סמל של מיקרופון בשורת החיפוש בוויז ואם אני לוחץ על המיקרופון שבצד המסך או בכפתור שבהגה מופיעה לי שורת חיפוש של גוגל וכשאני אומר כתובת היא נקלטת במסך אך אין תגובה מהוויז, לעומת זאת במפות גוגל זה כן מביא תוצאה ואפשרות לנווט.
והבעיה הרצינית שבנהיגה האופציה היחידה להכניס כתובת זה רק בהנחיה קולית.
יש למישהו מושג למה החיפוש קולי הפסיק לעבוד עם הוויז באנדרואיד אוטו? (חשוב לציין שבטלפון החיפוש קולי של הוויז עובד כרגיל)אפשרות ראשונה, שזה עדכון הכרחי של הוויז, יש לך חנות אפליקציות לעדכן?
אם כן, תעדכן זה אמור להסתדר.
אפשרות שנייה, זה משהו באינטרנט של הדרן שנחסם, תברר אצלם. -
@מיישה תודה רבה
שכחתי לכתוב שבטלפון החיפוש קולי עובד בוויז כרגיל, אז זה לא קשור להדרן.
נ.ב. הוויז מעודכן.
הבעיה היא רק באנדרואיד אוטו במסך הרכב, וזה עבד עד לפני תקופהאני לא ממש מכיר את אנדרואיד אוטו, אז לא יודע לענות לך.
-
@מיישה תודה רבה
שכחתי לכתוב שבטלפון החיפוש קולי עובד בוויז כרגיל, אז זה לא קשור להדרן.
נ.ב. הוויז מעודכן.
הבעיה היא רק באנדרואיד אוטו במסך הרכב, וזה עבד עד לפני תקופהעדיין נראה לי כמו האפשרות השניה שאמר @מיישה מכיוון שאנדרואיד אוטו משתמש ביכולות ובאפליקציות שיש לך בטלפון ולכן זה כנראה קשור לסינון ולא לרכב
-
@טכנולוג חשבתי על זה ודיברתי עם הדרן, כיוון שבטלפון החיפוש קולי של הוויז עובד כרגיל אין סיבה שלא יעבוד במסך הרכב.
זה נראה כמו בעיה באנדרואיד אוטו, יש שם את הסמל מיקרופון בצד שלוחצים עליו הוא קולט את הנאמר אבל או שלא מביא תוצאה או שמקריא טקסט מתוך ויקיפדיה או איזה אתר אחר לגבי מה שנקלט, בגוגל מפות הוא נותן תוצאות לניווט,
זה נראה שבאנדרואיד אוטו חסמו את אפשרות החיפוש קולי של הוויז.