שרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב
-
שלום לכולם,
אני מחפש מישהו שיעשה לי מולטימדיה ברמה בסיסית לרכב, בעיקר בשביל שהוויז יהיה ברור לאשתי… יש לי כרגע ברכב מערכת רדיו עם בוקסה בצד ימין בלבד כשהשמאלית נשברה בניקוי של פסח…
הבונבוניירה שלי: ניסן טידה 2010 ויש לי גם פאנל שמישהו הביא לי שתואם למסך (אני לא יודע כמה רינץ’ זה נקרא),
מחפש מישהו שיבוא לעשות לי כאן בירושלים, ושיהיה כמה שיותר זול, אין צורך במערכת משוכללת, רק וויז ומוזיקה.
אחלה פורום שבעולם!!@הג-ינג-י-על-ההגה כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
הבונבוניירה שלי: ניסן טידה 2010 ויש לי גם פאנל שמישהו הביא לי שתואם למסך (אני לא יודע כמה רינץ’ זה נקרא),
מחפש מישהו שיבוא לעשות לי כאן בירושלים, ושיהיה כמה שיותר זול, אין צורך במערכת משוכללת, רק וויז ומוזיקה.
אחלה פורום שבעולם!!אם אתה רוצה ב700 מערכת משומשת במצב חדש כולל התקנה ומצלמת רוורס [2-32 עם אופציה לסים] או ב600 בלי מצלמת רוורס או ב350 בלי התקנה
או TS18 ב1000 כולל התקנה ומצלמת רוורס וב900 ללא מצלמה
אני בנחל שורק [25 דקות מירושלים] -
בטויוטה ורסו 2017 האם צריך קנבס?
משום מה ידעתי שאת הקנבס צריך רק בשביל המצלמת רוורס, ועשיתי חשבון שבכל מקרה אני מעדיף להתקין מצלמה יותר איכותית מהמקורית של האוטו
עכשיו אני חושב שאולי צריך את זה גם בשביל הכפתורי הגה שאולי לא יעבדו בכלל בלי הקנבס -
משום מה ידעתי שאת הקנבס צריך רק בשביל המצלמת רוורס, ועשיתי חשבון שבכל מקרה אני מעדיף להתקין מצלמה יותר איכותית מהמקורית של האוטו
עכשיו אני חושב שאולי צריך את זה גם בשביל הכפתורי הגה שאולי לא יעבדו בכלל בלי הקנבס@יעקב כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
משום מה ידעתי שאת הקנבס צריך רק בשביל המצלמת רוורס, ועשיתי חשבון שבכל מקרה אני מעדיף להתקין מצלמה יותר איכותית מהמקורית של האוטואתה צריך קאנבס RZ-FT 01
אישית לא הייתי מחליף מצלמה בשביל הרוזלוציה, לא מצטלמים עם זה -
@יעקב כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
משום מה ידעתי שאת הקנבס צריך רק בשביל המצלמת רוורס, ועשיתי חשבון שבכל מקרה אני מעדיף להתקין מצלמה יותר איכותית מהמקורית של האוטואתה צריך קאנבס RZ-FT 01
אישית לא הייתי מחליף מצלמה בשביל הרוזלוציה, לא מצטלמים עם זה@יצחק-רשטונ נכון שלא מצטלמים אבל זה רמה אחרת
העניין הוא שהזמנתי כבר בלי קנבס השאלה כמה שווה להתאמץ להזמין אחר -
@הג-ינג-י-על-ההגה כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
אחלה פורום שבעולם!!אם אתה רוצה ב700 מערכת משומשת במצב חדש כולל התקנה ומצלמת רוורס [2-32 עם אופציה לסים] או ב600 בלי מצלמת רוורס או ב350 בלי התקנה
או TS18 ב1000 כולל התקנה ומצלמת רוורס וב900 ללא מצלמה
אני בנחל שורק [25 דקות מירושלים]@יצחק-רשטונ איזה דגם המערכת המשומת וכמה זמן הייתה בשימוש
-
@יצחק-רשטונ איזה דגם המערכת המשומת וכמה זמן הייתה בשימוש