שרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב
- 
@המפותח כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!: אם אפשר קישור לפאנל מומלץ ליונדאי i30 2011( צורה ישנה ) 
 תודה רבהיש לך פה שים לב בדיוק לסוג שמתאים לך 
- 
@דני-מערכות כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!: מערכת 9 אינצ’ פה המערכת הכי טובה שפגשתי אי פעם מדהימה ביותר 8 ליבות בקיצור שווה ביותר
- 
@דני-מערכות כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!: מערכת 9 אינצ’ פה המערכת הכי טובה שפגשתי אי פעם מדהימה ביותר 8 ליבות בקיצור שווה ביותר@קאלט-ע-בריה אם ככה אז צר לי לבשר שככה’'נ לא ראית מהי מערכת ברמה גבוהה! 
- 
@קאלט-ע-בריה אם ככה אז צר לי לבשר שככה’'נ לא ראית מהי מערכת ברמה גבוהה! @אלוף-העולם-1 
 יש משהו חדש?
- 
@אלוף-העולם-1 
 יש משהו חדש?
- 
@מיישה 
 יש הרבה!
 Ts20,
 גלגלות כפולות עם כפתורים
 מערכות עם בינה מלאכותית ששולטת בקנבס!@אלוף-העולם-1 כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!: Ts20, עוד לא מומלץ, הרבה באגים בתיקון. מערכות עם בינה מלאכותית ששולטת בקנבס! ??? 
- 
@אלוף-העולם-1 כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!: Ts20, עוד לא מומלץ, הרבה באגים בתיקון. מערכות עם בינה מלאכותית ששולטת בקנבס! ??? @מיישה כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!: לא מומלץ, הרבה באגים בתיקון. הבנתי מהספק שסידרו את זה ביבוא הישראלי! 
- 
@מיישה כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!: לא מומלץ, הרבה באגים בתיקון. הבנתי מהספק שסידרו את זה ביבוא הישראלי! @אלוף-העולם-1 כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!: @מיישה כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!: לא מומלץ, הרבה באגים בתיקון. הבנתי מהספק שסידרו את זה ביבוא הישראלי! תביא אחד נראה 
- 

מישהו יודע מה ההבדל ב 9 אינץ 128 יש שני סוגים וראיתי הבדל רק במה שסימנתי
 שאם אני מבין נכון זה הגודל
 ואם למשהו יש המלצות עליו ?
 ולמה פה רק בכותרת כתוב TS20 ובמלל לא? רק בכותרת כתוב TS20 ובמלל לא?
 או שזה אותה מערכת
 @מוטי-ברנד @דני-מערכות
 @אלוף-העולם-1 @מיישה
- 
@אליהו. כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!: אפשר המלצה למולטימדיה לטויוטה קורולה 2003 עם הפאנל חדש מעליבאבא? אני ממליץ בלי פאנל, לחבר 9 אינץ’ כמות שהוא, עם פאנל זה על הפנים 
- 
@אליהו. כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!: אפשר המלצה למולטימדיה לטויוטה קורולה 2003 עם הפאנל חדש מעליבאבא? אני ממליץ בלי פאנל, לחבר 9 אינץ’ כמות שהוא, עם פאנל זה על הפנים 
- 
@אליהו. כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!: @מיישה שבוע טוב אשמח אם תוכל להסביר לי איך זה עובד בחלק העליון על הקצה של הדשבורד ובחלק התחתון על הפאנל הישן 
- 
@הגר-מ צריך מתאם 
 https://s.click.aliexpress.com/e/_op2TFoy
 מערכת תקנה 9 אינץ (אם אם אתה לוקח מתאם של 10 תקנה 10 אינץ)
 https://rechavimzelaze.ovh/topic/5183/ts10s-המקורי-ללא-תקלות-משלוח/139
 תעבור שם על השרשור
 תקנה משם צריך לדבר עם המוכר לקבל הצעת מחיר
- 
@אליהו. כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!: @מיישה שבוע טוב אשמח אם תוכל להסביר לי איך זה עובד בחלק העליון על הקצה של הדשבורד ובחלק התחתון על הפאנל הישן 
- 
@spider כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!: אשמח לקישור לפנאל ואם נדרש גם כבל וקנווס, 
 לסקודה פאביה ידני, 2012תודה רבה 
- 
קישור מולטימדיה ללקסוס CT200 2011 יש? @דני-מערכות 

)
 )