נורת Overdrive מהבהבת
-
@אני-אני-אני כרגע אתה צריך טיפול קצת יותר רציני להחליף מותח לטיימינג ואח"כ את מה שכתבת
-
@הכל-בעז-ה כתב בנורת Overdrive מהבהבת:
להחליף מותח לטיימינג
מה זה אומר? זאת אומרת היכן הוא יושב? מחוץ למנוע או בתוכו?
אם הוא יושב על הרצועת מנוע אולי הבעיה שלא מתחתי מספיק את הרצועה ולכן הוא מזייף? -
@אני-אני-אני זה חלק פנימי
-
@אני-אני-אני כתב בנורת Overdrive מהבהבת:
אולי בגלל שאין שמן הרכב עובר אוטומטית למצב חירום, ולכן הוא לא נותן לעבור מעבר להילוך 2
זה בדיוק מה שאמרתי
יכול להיות שלא החליפו שמן כבר המון זמן?
ויכול להיות בעיות נוספות בהעברת שמן. -
@נייטרון-חפשי כתב בנורת Overdrive מהבהבת:
יכול להיות שלא החליפו שמן כבר המון זמן?
יכול להיות מאוד, אני לא יודע מה היסטוריית הרכב אבל זה לא רכב שהשקיעו עליו יותר מידי + השמן על המדיד סמיך ושחור
-
זה חלק פנימי
לפי איך שנראה פה (אם זה החלק כמובן) זה יושב על הרצועת מנוע?
https://www.m-savion.co.il/itm/25827521/ -
@אני-אני-אני במקום ללכת סחור סחור פשוט בסריון זה מנוע וגיר של יאריס והמחשב גיר עובד המחשב ניהול מנוע דולק לך תקלה של חיישן קראנק וחיישן קמשאפט וזה בגלל בוצה במנוע בשרשרת טימינג תחליף שרשרת ותנקנה מעברי שמן במנוע והגיר יעבוד כמו חדש
ולבדיקה תראה שתאפס את המחשב רכב הגיר יעבוד טוב עד שיחזור המנורה בהצלחהפלאשינג עוזר לניקוי או שיש פיתרון אחר?
-
-
@אני-אני-אני זה לא החלק אתה צריך כזה
-
@צילפינגים אם אתה עדיין על ידו תבדוק מה מצב השמן במנוע תראה אם יש בוץ
-
@צילפינגים אז שלא ישקיע חבל על הכסף אם הרכב בצבע כחול לא צריך להסביר מה לעשות איתו
-
@צילפינגים אני הייתי משקיע טיפול ואת התיקונים שהציע @הכל-בעז-ה לא הייתי משקיע ברכב הזה בכל מקרה
היה לי טויוטה יאריס שהדליקה נורת שמן מידי פעם (30 ומשהו אלף ק"מ ללא טיפול) עשינו טיפול עם פלאשינג והעניין סודר, מדובר ברכב מאוד אמין שדי קשה להרוס (איך אמר לי מישהו - בטויוטה אם אין לך שמן שים מיץ תפוזים ויהיה בסדר) -
@נייטרון-חפשי זה לא הנורת מנוע זה הנורה שנדלקת להוריד חצי הילוך בירידה
-
תודה ל @צילפינגים שהגיע טרח והיה איתי קרוב ל 40 דקות
כמו שאמר בדקנו ולא היה קוד תקלה כנראה צריך מחשב מתקדם, ואגב נורת השמן לא דלקה עכשיו
@הכל-בעז-ה
האוטו מיועד למכירה לא משקיע עליו להשאיר אצלי רוצה שיהיה תקין למי שרוצה רכב ב 4 5 להתפרע
חשבתי להחליף שמן לנקות מצערת ואולי לשים תוסף לדלק ולשמן שיהיה במצב נורמלי ולמכור, גם לא שווה? -
עדכון
ביצעתי היום החלפת שמן וניקוי לחיישנים (קראנק וקאמשפט) + ניקוי למצערת וניקוי סעפת יניקה ע"י השפרצה של קרבורטור לתוך המצערת עם מנוע דולק
אחרי זה ביצעתי כמה נסיעות לבדוק מה קורה
דבר ראשון לוקח יותר זמן למנורה להידלק ולהבהב
דבר שני זה קורה בדר"כ בעת אימוץ המנוע בהילוך 3
דבר שלישי אחרי שזה נדלק פעם אחת כיביתי והדלקתי את המנוע ובמהלך הנסיעה הופיעו תקלות (ללא הבהבוב המנורה) PO300 עד PO304 המצביעים על בעיה בהצתה בצילנדרים (איפסתי ולא חזר עדין)
האם זה יכול להיות קשור לבעיה של ההבהוב ושווה להשקיע על החלפת פלאגים או שזה תקלה חדשה?ואגב שאלתי את בעל הרכב הוא אמר שהנורה דלקה עוד לפני שביתת הרכב (לפני 7 חודש)
-
ככה''נ יש בוצה במנוע...
תעשה פלאשינג למנוע ושים שמן איכותי
הבוצה יכולה לעלות לבוכנות ואז המנוע יכול להתפס -
@אלוף-העולם-1
למה אתה חושב כך?
התקלה היא בהצתה לא בתפקוד של הבוכנהאני מפחד לעשות פלאשינג שלא יתחילו נזילות
פה מופיע שזה שסתום תזמון שמן מישהו יודע מה זה והיכן הוא ממקום?
https://www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=6435עריכה
מצאתי אותו והוא כראה ממש גמור תוך כדי נסיונות החילוץ הראש יצא והוא נשאר בתוכו אני שובר את הראש איך להוציא אותו
זה החיישן, הראש יצא וכולו בתוכו, ניסיתי לכופף מברג פס ולהכניס לחרצים אבל אין לי איך ליצור לחץ כי זה בצד הפנימי של תא המנוע
https://he.aliexpress.com/item/4000164887643.html?gatewayAdapt=glo2isr