עבר ביטוחי נקי
-
אני לפני סגירת ביטוח על רכב על שמי פעם ראשונה
הייתי נוהג ברכב שהיה רשום על שם אימי ב 3 שנים האחרונות, ללא תאונות,למיטב זכרוני רק בשנה האחרונה הייתי מצורף בשמי בפוליסה של הביטוח, לפני זה נהגתי על הרכב כיון שהיה לו ביטוח לכל נהג
מציין שאני נשוי והרכב היה ברשותי כל השנים האחרונות זה עוזר לי לעבר ביטוחי 3 שנים?
ומה אני יכול לעשות במצב כמו שלח כדי שהביטוח לא יהיה לי יקר? -
אני לפני סגירת ביטוח על רכב על שמי פעם ראשונה
הייתי נוהג ברכב שהיה רשום על שם אימי ב 3 שנים האחרונות, ללא תאונות,למיטב זכרוני רק בשנה האחרונה הייתי מצורף בשמי בפוליסה של הביטוח, לפני זה נהגתי על הרכב כיון שהיה לו ביטוח לכל נהג
מציין שאני נשוי והרכב היה ברשותי כל השנים האחרונות זה עוזר לי לעבר ביטוחי 3 שנים?
ומה אני יכול לעשות במצב כמו שלח כדי שהביטוח לא יהיה לי יקר? -
@זה-לזה
ממה שאני יודע וניסיתי בעצמי,
ברוב החברות זה לא מוגדר עבר נקי אם לא הייתה בעל הרכב, ולא הוגדרת כנהג עיקרי,
למעט החברות הישירות כמו ביטוח ישיר אי אי גי וכו’.
כדאי לך קודם לנסות דרכם. -
@זה-לזה
תמיד שווה לנסות,
אני לפני סגירה ובודאי לפני פעם ראשונה עשיתי סקר של לפחות שמונה חברות שונות כולל סוכנויות, ורק אז סגרתי.
צריך גם לבדוק שאין הבדלים מבחינת השתתפות עצמית, האם יש ביטוח פנסים ומראות,
ותקרת השתתפות.
לא שמעתי על דבר כזה.
מה שהיה אצלי בביטוח ישיר דיברו עם אבא שלי בטלפון והוא אישר את זה. -
@זה-לזה
תמיד שווה לנסות,
אני לפני סגירה ובודאי לפני פעם ראשונה עשיתי סקר של לפחות שמונה חברות שונות כולל סוכנויות, ורק אז סגרתי.
צריך גם לבדוק שאין הבדלים מבחינת השתתפות עצמית, האם יש ביטוח פנסים ומראות,
ותקרת השתתפות.
לא שמעתי על דבר כזה.
מה שהיה אצלי בביטוח ישיר דיברו עם אבא שלי בטלפון והוא אישר את זה. -
@נהג-אלוף הנקודה שעשיתי את כל הבדיקות על המחירים וכו עם המוןן חברות והגעתי להצעה הכי זולה עם מגדל ורק את הנקודה הזאת לא ביררתי,לכולם אמרתי עבר נקי כי ברח לי הנקודה הזאת מהראש שלא הייתי בעצם בעל הרכב.
-
@זה-לזה
תבדוק,
למיטב ידיעתי מגדל זו לא חברה ישירה כך שמסתבר שיעשו לך בעיות.
בכל מקרה תנסה גם אצל רחלי מליברה ואולי היא תוכל לאשר לך. -
@נהג-אלוף דווקא רחלי או ליברה בכללי? כי עברתי בקצרה על האשה בשם רחלי ולא הצלחתי למסקנה האם היא טובה או לא להתקרב?
-
בדקתי עכשיו יש לי אני בשנתיים האחרונות מופיע בשם שלי בביטוח לגבי שנה שלישית לא ידוע
האמת שהפניקס לא בדקתי אבדוק,לא מאמין שאמצא יותר זול ממגדל אבל תודה