אפליקציית בלוטוס נסגרת ברגע שמתחבר פלאפון
-
משהו מוזר שהתחיל לקורא לי ב TS10 שלי כשאני מתחבר למערכת בלבלוטוס מייד האפליקצייה של הבלוטוס במערכת קורסת אמנם עדיים שומעים שיחות במערכת אבל לא רואים את הסימון של מישהו שמתקשר אלא רק שומעים ואפשר לדבר יש למישהו מידע בנושא
ואם הפיתרון היחיד זה צריבת קושחה אשמח שמישהו יעלה לי את הגירסא -
משהו מוזר שהתחיל לקורא לי ב TS10 שלי כשאני מתחבר למערכת בלבלוטוס מייד האפליקצייה של הבלוטוס במערכת קורסת אמנם עדיים שומעים שיחות במערכת אבל לא רואים את הסימון של מישהו שמתקשר אלא רק שומעים ואפשר לדבר יש למישהו מידע בנושא
ואם הפיתרון היחיד זה צריבת קושחה אשמח שמישהו יעלה לי את הגירסא@המאעסטר נסה למחוק את כל התונים מאפליקציית הבלוטוס.
-
דרך הגדרות האנדרואיד / אפליקציות / אחסון ומטמון / מחיקת כל הנתונים מהאחסון.
-
אתה יכול להיות פחות אגריסיבי במחיקה (בגדול אין שם מה לשמר כ"כ)
להיכנס לאפליקציית הבלוטוס ולמחוק את כל ההתאמות של הפלאפונים השונים.
וכן למחוק את האנשי קשר באפליקצייה ואח"כ לתאם מחדש את המכשיר שלך.
-
-
@המאעסטר נסה למחוק את כל התונים מאפליקציית הבלוטוס.
-
דרך הגדרות האנדרואיד / אפליקציות / אחסון ומטמון / מחיקת כל הנתונים מהאחסון.
-
אתה יכול להיות פחות אגריסיבי במחיקה (בגדול אין שם מה לשמר כ"כ)
להיכנס לאפליקציית הבלוטוס ולמחוק את כל ההתאמות של הפלאפונים השונים.
וכן למחוק את האנשי קשר באפליקצייה ואח"כ לתאם מחדש את המכשיר שלך.
-
-
@תודה-לבורא-עולם-0 לא עזר בכלל
@המאעסטר אוי ווי… לא יודע מה באמת גרם לזה ומה יעזור.
ניסיתי להדריך אותך מה"קל"… ועכשיו נשאר לך להמשיך אל ה"כבד".אופציה ראושנה זה איפוס המערכת, אח"כ זה צריבת גירסה.
אולי יש עוד שלב ביניים לפני האיפוס שניתן לנסות, חכה לשאר המומחים כאן שיגיבו.אגב אני הייתי שמח שיהיה לי אופציה שבשיחה לא תופיע החלונית על המסך, זה גזול חלק נכבד מהמסך…
-
@המאעסטר אוי ווי… לא יודע מה באמת גרם לזה ומה יעזור.
ניסיתי להדריך אותך מה"קל"… ועכשיו נשאר לך להמשיך אל ה"כבד".אופציה ראושנה זה איפוס המערכת, אח"כ זה צריבת גירסה.
אולי יש עוד שלב ביניים לפני האיפוס שניתן לנסות, חכה לשאר המומחים כאן שיגיבו.אגב אני הייתי שמח שיהיה לי אופציה שבשיחה לא תופיע החלונית על המסך, זה גזול חלק נכבד מהמסך…
@תודה-לבורא-עולם-0 טוב מצאתי את הבעייה סידרתי את זה כמובן ללא איפוס וללא צריבה אין צורך בפירוט הבעייה כי זה לא אמור לקרוא לאף אחד זה קרה בגלל הגירסא החדשה של קיידרואיד שבניתי בגלל סוג ההתקנה שעשיתי ולכן זה קרה אז סידרתי את זה ועכשיו זה עובד מעולה תודה על הרצון לעזרה