לכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!
-
תמוה מאוד,
הכנסתי את הרכבים לפי הסמלים, ועל יונדאי קיבלתי כבר את המילה, ועל טויוטה וקיה משהו שם לא תקין, הרכבים בתוך המשבצות אבל שום דבר לא קורה, כנראה שפספסתי משהו ואין לי מושג.
אגב על הרכבים יש סמלים של החברה, כך שאין קושי לשבץ אותם… לתשומת ליבך @אריאלוש -
תמוה מאוד,
הכנסתי את הרכבים לפי הסמלים, ועל יונדאי קיבלתי כבר את המילה, ועל טויוטה וקיה משהו שם לא תקין, הרכבים בתוך המשבצות אבל שום דבר לא קורה, כנראה שפספסתי משהו ואין לי מושג.
אגב על הרכבים יש סמלים של החברה, כך שאין קושי לשבץ אותם… לתשומת ליבך @אריאלוש@מיצובישי כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
תמוה מאוד,
אגב על הרכבים יש סמלים של החברה, כך שאין קושי לשבץ אותם… לתשומת ליבך @אריאלושהכל תקין והתשובה זה ברמזים שיוצא מהתוצאה
-
שלב 2 בעניין של הרכב ההיברדי
מישהו יכול להסביר לי את החידה
אני לא מבין חידות
לא רמז
שיסיבר את החידה
מה אני אומר לעשות לא מבין כלום -
שלב 2 בעניין של הרכב ההיברדי
מישהו יכול להסביר לי את החידה
אני לא מבין חידות
לא רמז
שיסיבר את החידה
מה אני אומר לעשות לא מבין כלום@משה-אייזנבאך הבנתי
זה יותר קל ממה שחשבתי
פשוט לא להתעמק בטקסט אלא בגופן … -

חלק 2 מוכן ? -
@מיצובישי כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
תמוה מאוד,
אגב על הרכבים יש סמלים של החברה, כך שאין קושי לשבץ אותם… לתשומת ליבך @אריאלושהכל תקין והתשובה זה ברמזים שיוצא מהתוצאה
@הכל-בעזרת-השם כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
הכל תקין והתשובה זה ברמזים שיוצא מהתוצאה
זה מה אני אומר, על יונדאי קיבלתי רמז. על השאר שום דבר לא קורה
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בלכבוד החגים! משחק חוויתי למשפחה! חדר בריחה ממוחשב וחינמי בעניין רכבים! נראה אותכם מפצחים!:
הכל תקין והתשובה זה ברמזים שיוצא מהתוצאה
זה מה אני אומר, על יונדאי קיבלתי רמז. על השאר שום דבר לא קורה