ברוך דיין האמת????
-
מי יוכל לעזור,
דבר ראשון תודה ל’‘חיים 737’’ ול’‘טוסון’’ שפעם שעברה ממש עזרו לי,
ב.
לצערי אני עדיין מחזיק את הרכב הזבל שלי (אופל אסטרה) כל הזמן רק תקלות!! רבותי, אל תתקרבו לחברה הזאת,
ג.
הנזילות שמן שהיו לי מכל הכיוונים לא הסתדרו אף לא אחרי 6 תיקונים, שום מוסך לא הצליח, אז אני כל שבועיים מילאתי קצת שמן, ותמיד נזהרתי שהמנוע לא יתאמץ יותר מידי כי כשהוא עלה למעלה משלוש טורים ידעתי שיתחיל להשפריץ שמן מנוע,
לפני שבוע בנסעי בירידות של ירושלים עיה’‘ק, המנוע התאמץ יתר על שלש טורים ומיד הכל התחיל להשפריץ שמן. 2. נדלקה נורת מצבר
.3. החום מנוע טיפס למאה שלושים מעלות, עצרתי מיד בצומת רמות, ואני רואה שחסר מלא מים במיכל,
נתתי לאוטו להתקרר שעה, ואז מילאתי מים והנעתי ואחרי שלוש דקות שוב התחיל לטפס החום מנוע, אז שוב עצרתי,
שאלתי: מה לעשות האם לשלם על גרר למוסך (מימשתי כבר את הגרר של הביטוח),
אולי לנסות ליסוע עם האוטו וכל כמה דקות לעצור ולקרר את המנוע,
רק אציין שבעבר האוטו הזה העלה עשן כמה פעמים ואפ’'ה שרד,
https://rechavimzelaze.ovh/post/146024
הכי אשמח מאד, אם יש מישהו מתושבי ירושלים (האוטו תקוע בתוך רמות) שמבין בזה ויוכל לבא לראות את האוטו מתי שהוא,
נ.ב אני מנסה למכור אותו בכמה גרושים ביד 2. ובצדק אין מעוניינים,
אשמח לעזרה. תודה. -
מי יוכל לעזור,
דבר ראשון תודה ל’‘חיים 737’’ ול’‘טוסון’’ שפעם שעברה ממש עזרו לי,
ב.
לצערי אני עדיין מחזיק את הרכב הזבל שלי (אופל אסטרה) כל הזמן רק תקלות!! רבותי, אל תתקרבו לחברה הזאת,
ג.
הנזילות שמן שהיו לי מכל הכיוונים לא הסתדרו אף לא אחרי 6 תיקונים, שום מוסך לא הצליח, אז אני כל שבועיים מילאתי קצת שמן, ותמיד נזהרתי שהמנוע לא יתאמץ יותר מידי כי כשהוא עלה למעלה משלוש טורים ידעתי שיתחיל להשפריץ שמן מנוע,
לפני שבוע בנסעי בירידות של ירושלים עיה’‘ק, המנוע התאמץ יתר על שלש טורים ומיד הכל התחיל להשפריץ שמן. 2. נדלקה נורת מצבר
.3. החום מנוע טיפס למאה שלושים מעלות, עצרתי מיד בצומת רמות, ואני רואה שחסר מלא מים במיכל,
נתתי לאוטו להתקרר שעה, ואז מילאתי מים והנעתי ואחרי שלוש דקות שוב התחיל לטפס החום מנוע, אז שוב עצרתי,
שאלתי: מה לעשות האם לשלם על גרר למוסך (מימשתי כבר את הגרר של הביטוח),
אולי לנסות ליסוע עם האוטו וכל כמה דקות לעצור ולקרר את המנוע,
רק אציין שבעבר האוטו הזה העלה עשן כמה פעמים ואפ’'ה שרד,
https://rechavimzelaze.ovh/post/146024
הכי אשמח מאד, אם יש מישהו מתושבי ירושלים (האוטו תקוע בתוך רמות) שמבין בזה ויוכל לבא לראות את האוטו מתי שהוא,
נ.ב אני מנסה למכור אותו בכמה גרושים ביד 2. ובצדק אין מעוניינים,
אשמח לעזרה. תודה. -
לי קרה פעם דבר דומה ואז הלך טרמוסטט, בהתחממות הבאה הלך מנוע, שיפצתי אותו ואחרי חודש שוב הלך
כואב לי עליך מאוד, ואגב בשרשור האזהרות מפני רכבים שפתחתי אני מזהיר ממנו.
המקום ימלא חסרונך.
לדעתי תגיד קדיש ותחפש רכב נורמלי
מאז עשרות האלפים כפשוטו שהפסדתי על ה2 אופלים שהיו לי
אני נוסע על פורד פוקוס דור 2 בלבד כמובן
אמנם רכב מיושן ושתיין אבל ב’'ה מגיע ממקום למקום בביטחהתעיף לפירוק יש לנו כמה מס’ של ערבים אם תרצה פרסמתי פה בעבר
אם אתה רוצה חבר הפורום @Lexus מוכר כזו סטיישן
-
יש’'כ על הקביעת מוות,
אבל אני רק רוצה לדייק את הדיאגנוזה כי הרכב כן המשיך לשרוד כמה פעמים למרות שהחום מנוע עלה ואפילו האוטו העלה עשן לפעמים.@ליקו כתב בברוך דיין האמת???:
יש’'כ על הקביעת מוות,
אבל אני רק רוצה לדייק את הדיאגנוזה כי הרכב כן המשיך לשרוד כמה פעמים למרות שהחום מנוע עלה ואפילו האוטו העלה עשן לפעמים.גם לי אחרי שעלה חום מנוע כמה פעמים הרכב ממשיך לנסוע אבל בקצת התאמצות הוא מתחמם
-
.הרב ליקו היקר, שים לב שבזמנו אמרתי לך על בעיה זהה- לאחר תיקון נזילות שמן הם המשיכו מכיוונים אחרים…
https://rechavimzelaze.ovh/topic/10225/למכור-את-האופל-או-לפרק/52?page=1
בקיצור להעיף אותו מחיינו!!
בעז’‘ה שתמצא משהו טוב, אם תרצה המלצות אנחנו פה בל’'נ [לעיל הבאתי לך אחת] -
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים,
רק שאלה @חיים-Y0737 ,
איך אני מתפטר ממנו עם הכי פחות נזק,
אני מבוטח כיום במנורה מבטחים ומשלם 650₪ כל חודש על רכב שהוא לא בשימוש, אם שווה לי לחכות עד שיעבור שנה כדי לצבור ותק שנה של עבר ביטוחי, (אני נהג חדש וצברתי 10 חודשים, לחכות עוד חודשיים?),
אם תמליצו להמשיך לשלם אפי’ שהוא לא בשימוש, האם לעבור לרחלי מליברה, כי היא הציעה לי ב500₪ לחודש,
ועוד שאלה: האם שייך לבטל את הביטוח לפני שאני מוכר את האוטו (לפירוק או לנסיעה) או שזה יכול לפגוע לי בעבר הביטוחי,
תודה מראש. -
רק שאלה @חיים-Y0737 ,
אני מבוטח כיום במנורה מבטחים ומשלם 650₪ כל חודש על רכב שהוא לא בשימוש, אם שווה לי לחכות עד שיעבור שנה כדי לצבור ותק שנה של עבר ביטוחי, (אני נהג חדש וצברתי 10 חודשים, לחכות עוד חודשיים?),
אם תמליצו להמשיך לשלם אפי’ שהוא לא בשימוש, האם לעבור לרחלי מליברה, כי היא הציעה לי ב500₪ לחודש,
ועוד שאלה: האם שייך לבטל את הביטוח לפני שאני מוכר את האוטו (לפירוק או לנסיעה) או שזה יכול לפגוע לי בעבר הביטוחי,
תודה מראש.@ליקו כתב בברוך דיין האמת???:
רק שאלה @חיים-Y0737 ,
תודה מראש.בן כמה אתה?
מחיר הביטוח בלעברה יקר מידי לענ"ד - תלוי גיל. -
לענ’'ד גם 11 חודש מספיק לעבר ביטוחי, בחלק מהחברות
בדוק עם הסוכן שלך או עם רחלי במייל שלה
בכל אופן- אם תשלם 1200 על ריק לא יודע כמה זה באמת חיסכון…
וחצמזה אם אתה קונה רכב אחר אז אתה מעביר את הפוליסה לרכב השני ולא מפסיד כלוםםם -
לענ’'ד גם 11 חודש מספיק לעבר ביטוחי, בחלק מהחברות
בדוק עם הסוכן שלך או עם רחלי במייל שלה
בכל אופן- אם תשלם 1200 על ריק לא יודע כמה זה באמת חיסכון…
וחצמזה אם אתה קונה רכב אחר אז אתה מעביר את הפוליסה לרכב השני ולא מפסיד כלוםםם