לקחת????? תחזיר!!!!!!
-
תעשה כמו הגמח"י וויז
5 או 10 ש"ח ליום
ותראה שזה יחזור אליך תוך 24 שעות על הדקה!אצלינו יש גמ"ח כלי עבודה גדול - מאז שהתחלנו לגבות 10 ש"ח תרומה לגמ"ח על כל מכשיר היחס של האנשים לכלים ולגמ"ח השתפר פלאים, ואכמ"ל…
-
@mik6868 כתב בלקחת??? תחזיר!!!:
@גיל אני ישמח לזה, וגם מה מקובל לקחת פיקדון בגמח כזה?
תשלח לי מייל.
אני כותב בתקנון שאני לוקח צ’ק פקדון, אבל בדר"כ מסתפק בעשיית שימוש באומדנא וטביעות עינא…
אבל ב"ה עד כה לא אירע לנו צורך באמצעים כאלו. הכל חוזר בזמן!
אולי כי אני קווקזי…
-
-
שלום רב!
שוב עשיתי טעות והשאלתי פריטים בלי להשאיר פקדון.
הצדיק שלקח ממני מטען למצבר לפני 3 שבועות
והצדיק שלקח ממני סורק תקלות לפני שבוע
שניהם מבני ברק.
מתבקשים ליצור איתי קשר באופן מיידי ולהשיב אותם.
אני בטוח שזה לא בשאט נפש, ובכל זאת, כל מקרה כזה גורם לאנשים אחרים להיפגע בעתיד.@סים-שלום כתב בלקחת??? תחזיר!!!:
שוב עשיתי טעות והשאלתי פריטים בלי להשאיר פקדון.
הצדיק שלקח ממני מטען למצבר לפני 3 שבועות
והצדיק שלקח ממני סורק תקלות לפני שבוע
שניהם מבני ברק.
מתבקשים ליצור איתי קשר באופן מיידי ולהשיב אותםתופעה מוכרת מזדהה אם בעל הגמחי"ם כאן גם לנו יש גמ"ח ועד היום מסתובב לו אי שם החפצים
גם בישיבה התופעה פי כמה מיכון שאין טלפונים(אז) ואחד מעביר לחברו עד שאני מצאתי מברגה בארון נעול אחרי חקירות ושנה של חיפושים
אין הרבה פתרון לזה חוץ מלקחת צ’ק פתוח ואזהרה על ההפקדה על איחור של שבוע והשואל ישאיר את המוצר אצלו באהבה
ולחנך אנשים בחב לאחריני ודרך ארץ וכו’ זה אבוד מראש
וזה המניע העיקרי לפתוח גמחי"ם כפי שהזכירו פה -
@גיל אני ישמח לזה, וגם מה מקובל לקחת פיקדון בגמח כזה?
תשלח לי מייל.
אני כותב בתקנון שאני לוקח צ’ק פקדון, אבל בדר"כ מסתפק בעשיית שימוש באומדנא וטביעות עינא…
אבל ב"ה עד כה לא אירע לנו צורך באמצעים כאלו. הכל חוזר בזמן!
אולי כי אני קווקזי…
-
@גיל כתב בלקחת??? תחזיר!!!:
אולי כי אני קווקזי…
אם ככה אני חוזר לדבר איתך בצורה עדינה ,
וסליחה על כל הפעמים אם היה…
עכשיו מסתדר לי איך כל הצמרת איכשהו קשורה אליך…
ופנחסוב זה לא בוכרי ?(רק אל תגיב לי "אתה מנסה להתחיל עם הצד הקווקזי…"🫠
טוב מאוד, פעם אחרונה שהמקלדת שלך צועקת עליי!

אתה נשמע לפני כיפור, או כמו כפרות…

צמרת
??
אין לי חברים ש~~ בקיסריה…ופנחסוב זה לא בוכרי ?
שמות משפחה זהים, זה עניין של ייחוסי דורות, ואכמ"ל. הנפק"מ נמצאת בעו"ש…
-
תודה רבה לכל העונים.
מעדכן שאבדה אחת כבר נמצאה (בזכות הפורום)
לאבידה השניה אני עדיין ממתין.
כנראה שלשואל אין זמן לטייל במרשתת בימים אלו של בין יו"כ לסוכות (אין זמן לחטוא
) -
@יוני יש לך המלצה מה לקחת פיקדון
בעיקרון אם אתה יקה או יודע להיות יקה צ’ק ע"ס העלות של המכשיר או מזומן בערך זה אפשרות נוספת אשראי או מספר אשראי אם יש לך חבר עם קופה בנדרים פלוס
או איך לא להגיע לשלב שלא מחזירים או לא בזמן?
אין לי
היום מתקשר אלי מישהו מתי אתה מגיע לקחת את העגלה שלך, אני בתגובה איזה עגלה זה כנראה טעות, הוא עונה אין לך גמ"ח מוצרים להעברת דירה?
אני מגיע אליו ולא מאמין למראה עיני עגלה שנלקחה לפני שנתיים מהגמ"ח וכששאלתי אותו בזמנו אם זה אצלו הוא אמר שהוא החזיר ועכשיו מחמת התדהמה אפי’ לא דיברתי איתו על כסף (מיני’ ה-5 ש"ח של היום הראשון) התברר שהוא פינה היום את המחסן מהדירה הקודמת לפני שנתיים והוא מצא את זהועכשיו אני יסביר מה קרה אז, כשהתחלתי הייתי עם רישום מדוקדק של מי לוקח ומתי הגיע חודש אב היו 20 מעברי דירה חלקם באותם ימים הגמ"ח היה על תפוקה מלאה ואני נסעתי לנופש ומשם תיאמתי מי מעביר למי ונעלם לי בשלב מסויים הדף ןלכן כאשר בסוף ביה"ז לא חזר אלי העגלה התחלתי לעשות סבב שיחות אצל מי זה נמצא וכולם ענו בשלילה ולי היה תחושה שזה אצל אותו אחד והיום אחרי שנתיים זה חזר
-
@יוני יש לך המלצה מה לקחת פיקדון
בעיקרון אם אתה יקה או יודע להיות יקה צ’ק ע"ס העלות של המכשיר או מזומן בערך זה אפשרות נוספת אשראי או מספר אשראי אם יש לך חבר עם קופה בנדרים פלוס
או איך לא להגיע לשלב שלא מחזירים או לא בזמן?
אין לי
היום מתקשר אלי מישהו מתי אתה מגיע לקחת את העגלה שלך, אני בתגובה איזה עגלה זה כנראה טעות, הוא עונה אין לך גמ"ח מוצרים להעברת דירה?
אני מגיע אליו ולא מאמין למראה עיני עגלה שנלקחה לפני שנתיים מהגמ"ח וכששאלתי אותו בזמנו אם זה אצלו הוא אמר שהוא החזיר ועכשיו מחמת התדהמה אפי’ לא דיברתי איתו על כסף (מיני’ ה-5 ש"ח של היום הראשון) התברר שהוא פינה היום את המחסן מהדירה הקודמת לפני שנתיים והוא מצא את זהועכשיו אני יסביר מה קרה אז, כשהתחלתי הייתי עם רישום מדוקדק של מי לוקח ומתי הגיע חודש אב היו 20 מעברי דירה חלקם באותם ימים הגמ"ח היה על תפוקה מלאה ואני נסעתי לנופש ומשם תיאמתי מי מעביר למי ונעלם לי בשלב מסויים הדף ןלכן כאשר בסוף ביה"ז לא חזר אלי העגלה התחלתי לעשות סבב שיחות אצל מי זה נמצא וכולם ענו בשלילה ולי היה תחושה שזה אצל אותו אחד והיום אחרי שנתיים זה חזר
-
סתם לידיעת הציבור צ’ק פקדון זה לא באמת אפקטיבי
בתור אחד בישיבה שתמיד החזיק במגירה צ’ק לפקדון אבל חשבון שלא קיים או משהו בסגנון@חיים-ברזל כתב בלקחת??? תחזיר!!!:
סתם לידיעת הציבור צ’ק פקדון זה לא באמת אפקטיבי
בתור אחד בישיבה שתמיד החזיק במגירה צ’ק לפקדון אבל חשבון שלא קיים או משהו בסגנוןנדיר
רוב הציבור לא מגיע ע"מ לשקר ולגנוב אלא בטעות וכו’ בזה זה מכסה אותך מצ"א
ולאיד"ג משום מה פחות שוכחים… -
טוב מאוד, פעם אחרונה שהמקלדת שלך צועקת עליי!

אתה נשמע לפני כיפור, או כמו כפרות…

צמרת
??
אין לי חברים ש~~ בקיסריה…ופנחסוב זה לא בוכרי ?
שמות משפחה זהים, זה עניין של ייחוסי דורות, ואכמ"ל. הנפק"מ נמצאת בעו"ש…