עזרה בהחלפת דלת - הונדה ג'אז, באלעד
-
אז אחרי שהרכב החמוד שלי עבר תאונה קלה לפני שנה, לא טרחתי לסדר את העניין הקוסמטי, אך את הבעיה בחוסר הקוסמטיקה גיליתי בחורף שעבר, לאחר שהייתי צריך לרוקן מים מרצפת הרכב הקדמית, והרגשתי כמו ילד שממלא כוסות מים לארגז חול, הבנתי שזה לא הפתרון, צריך להחליף דלת או משהו, מכאן ולשם יש לי כבר דלת מפורקת בחצר, אבל ידע בפירוק הדלת הקיימת והרכבת הדלת החילופית עם כל החשמל - זה עוד לא…
אז בטרם יגיע אלינו החורף, אשמח אם יש מאן דהו שידיו ימניות ויוכל לעזור לי, אפשר בתשלום כמובן… בעיה"ק אלעד, תבוא עליו ברכת טוב
בברכת פתקא טבא. -
אז אחרי שהרכב החמוד שלי עבר תאונה קלה לפני שנה, לא טרחתי לסדר את העניין הקוסמטי, אך את הבעיה בחוסר הקוסמטיקה גיליתי בחורף שעבר, לאחר שהייתי צריך לרוקן מים מרצפת הרכב הקדמית, והרגשתי כמו ילד שממלא כוסות מים לארגז חול, הבנתי שזה לא הפתרון, צריך להחליף דלת או משהו, מכאן ולשם יש לי כבר דלת מפורקת בחצר, אבל ידע בפירוק הדלת הקיימת והרכבת הדלת החילופית עם כל החשמל - זה עוד לא…
אז בטרם יגיע אלינו החורף, אשמח אם יש מאן דהו שידיו ימניות ויוכל לעזור לי, אפשר בתשלום כמובן… בעיה"ק אלעד, תבוא עליו ברכת טוב
בברכת פתקא טבא. -
@YKingsmart אולי אני יהיה באלעד מחר
נראה אם יהיה לי פנאי.
כמובן שבלי תשלום.
לא מבטיח כלום… כך שאל תבנה עלי יותר מידי.
אם אני יהיה מחר באלעד וזה יהיה אפשרי מבחינתי אני אחייג אליך. -
@מאיר-ג קודם כל תודה רבה על טוב הלב שאתה מפגין,
אני בבני ברק, אך הדלת באלעד… ככה שאם יצא לך להגיע לשם ולהיות פנוי אשמח לשמוע.@YKingsmart
חבל שלא נזכרת לפני ש @שלמה עזב את אלעד בכל מקרה עדיין יש לך את @אלוף-העולם-1 -
@YKingsmart
חבל שלא נזכרת לפני ש @שלמה עזב את אלעד בכל מקרה עדיין יש לך את @אלוף-העולם-1 -
@מאיר-ג קודם כל תודה רבה על טוב הלב שאתה מפגין,
אני בבני ברק, אך הדלת באלעד… ככה שאם יצא לך להגיע לשם ולהיות פנוי אשמח לשמוע.@YKingsmart כתב בעזרה בהחלפת דלת - הונדה ג'אז, באלעד:
אני בבני ברק, אך הדלת באלעד
אני אמור להיות גם בבני ברק.
נדבר עם הדבר יתאפשר. -
@YKingsmart כתב בעזרה בהחלפת דלת - הונדה ג'אז, באלעד:
אני בבני ברק, אך הדלת באלעד
אני אמור להיות גם בבני ברק.
נדבר עם הדבר יתאפשר. -
@מאיר-ג כמו שאמרתי הדלת באלעד, לא הצלחתי להכניס אותה אצלי לרכב, מה שמחייב אותי לבוא לאלעד דווקא
-
@YKingsmart רק תוודא שיש את כל הנדרש בשביל לפרק את הדלת. תבדוק איזה צורות ברגים יש, לפעמים יש ברגי כוכב גם.
חובה מפתח רצ’ארט.@מאיר-ג כתב בעזרה בהחלפת דלת - הונדה ג'אז, באלעד:
@YKingsmart רק תוודא שיש את כל הנדרש בשביל לפרק את הדלת. תבדוק איזה צורות ברגים יש, לפעמים יש ברגי כוכב גם.
חובה מפתח רצ’ארט.אם חלילה חסר לכם כלי מסויים
יש לי את ערכת הכלים הידועה של דקו בבני ברק -
בברכת פתקא טבא.@YKingsmart אני לא רוצה להשלות אותך יותר מידי אבל לפי קצב ההתקדמות שלי כעת ואני עדיין בדרום קשה לי להאמין שאני אספיק גם אותך.
מה שכן אני אסביר לך איך מפרקים:
יש שני צירים אחד למעלה ואחד למטה. יש באמצע מנוף של הדלת שהוא גורם שהטריקה תהיה מבוקרת, ותופס את הדלת שלא תעוף בכל רוח מצויה.
כל אלו מחוברים עם ברגים, לא משהו שמסובך לפרק, רק צריך רצ’ארט.רק שלפני הכל תנתק את שני הקונקטורים שמתחבאים מתחת לשני גומיות כאלו-אתה תראה את זה, (לפעמים הגומיות משתחררות כשמסובבים אותם לפעמים במשיכה-רק בעדינות, זה הכלל הכי גדול בכל העבודות ובוודאי כשעושים אותם בפעם הראשונה). באמת פירוק הקונקטור דורש קצת זהירות וסבלנות אבל לא בשמים. תביא חולץ או שניים או לחילופין מברג פס דק בשביל לשחרר את הקליפסים של הקונקטור.
ואח"כ להרכיב, להתחיל מהקונקטור, (רק תאחז כל הזמן את הדלת שלא תיהיה תלויה על הקונקטורים ואז זה ישבר. ולהרכיב את המנוף וצירים. וזהו.
בהצלחה.

ובכל אופן תרשום את המספר שלך אם בכל אופן יתאפשר לי.
אל תמחק עד שאני ייתן לייק כי אני לא יהיה על המחשב בזמן הקרוב כנראה. -
@YKingsmart אני לא רוצה להשלות אותך יותר מידי אבל לפי קצב ההתקדמות שלי כעת ואני עדיין בדרום קשה לי להאמין שאני אספיק גם אותך.
מה שכן אני אסביר לך איך מפרקים:
יש שני צירים אחד למעלה ואחד למטה. יש באמצע מנוף של הדלת שהוא גורם שהטריקה תהיה מבוקרת, ותופס את הדלת שלא תעוף בכל רוח מצויה.
כל אלו מחוברים עם ברגים, לא משהו שמסובך לפרק, רק צריך רצ’ארט.רק שלפני הכל תנתק את שני הקונקטורים שמתחבאים מתחת לשני גומיות כאלו-אתה תראה את זה, (לפעמים הגומיות משתחררות כשמסובבים אותם לפעמים במשיכה-רק בעדינות, זה הכלל הכי גדול בכל העבודות ובוודאי כשעושים אותם בפעם הראשונה). באמת פירוק הקונקטור דורש קצת זהירות וסבלנות אבל לא בשמים. תביא חולץ או שניים או לחילופין מברג פס דק בשביל לשחרר את הקליפסים של הקונקטור.
ואח"כ להרכיב, להתחיל מהקונקטור, (רק תאחז כל הזמן את הדלת שלא תיהיה תלויה על הקונקטורים ואז זה ישבר. ולהרכיב את המנוף וצירים. וזהו.
בהצלחה.

ובכל אופן תרשום את המספר שלך אם בכל אופן יתאפשר לי.
אל תמחק עד שאני ייתן לייק כי אני לא יהיה על המחשב בזמן הקרוב כנראה. -
@מאיר-ג את הדלת שיש לי שפרקתי מרכב שקניתי לפירוק, הסתבכתי לגמרי עם הפירוק שלו, עד שבא מישהו שעשה לי את העבודה, אבל מיהר מלהשלים אותה להחליף דלתות, ככה שעם כל ההסברים המדוייקים אני פשוט מעדיף לא לגעת לבד.
-
@YKingsmart טלפון?
@מאיר-ג שלח לי מייל וארשום לך
ykingsmart1@gmail.com -
@מאיר-ג שלח לי מייל וארשום לך
ykingsmart1@gmail.com@YKingsmart כתב בעזרה בהחלפת דלת - הונדה ג'אז, באלעד:
שלח לי מייל וארשום לך
מתנצל רק עכשיו הגעתי למחשב.
חבל שלא ענית כשכתבתי לך כי דווקא היה לי בסוף איזה 40 דקות פנויות, כי מי שחכיתי לו בושש מלהגיע…