עזרה בהחלפת דלת - הונדה ג'אז, באלעד
-
אז אחרי שהרכב החמוד שלי עבר תאונה קלה לפני שנה, לא טרחתי לסדר את העניין הקוסמטי, אך את הבעיה בחוסר הקוסמטיקה גיליתי בחורף שעבר, לאחר שהייתי צריך לרוקן מים מרצפת הרכב הקדמית, והרגשתי כמו ילד שממלא כוסות מים לארגז חול, הבנתי שזה לא הפתרון, צריך להחליף דלת או משהו, מכאן ולשם יש לי כבר דלת מפורקת בחצר, אבל ידע בפירוק הדלת הקיימת והרכבת הדלת החילופית עם כל החשמל - זה עוד לא…
אז בטרם יגיע אלינו החורף, אשמח אם יש מאן דהו שידיו ימניות ויוכל לעזור לי, אפשר בתשלום כמובן… בעיה"ק אלעד, תבוא עליו ברכת טוב
בברכת פתקא טבא. -
אז אחרי שהרכב החמוד שלי עבר תאונה קלה לפני שנה, לא טרחתי לסדר את העניין הקוסמטי, אך את הבעיה בחוסר הקוסמטיקה גיליתי בחורף שעבר, לאחר שהייתי צריך לרוקן מים מרצפת הרכב הקדמית, והרגשתי כמו ילד שממלא כוסות מים לארגז חול, הבנתי שזה לא הפתרון, צריך להחליף דלת או משהו, מכאן ולשם יש לי כבר דלת מפורקת בחצר, אבל ידע בפירוק הדלת הקיימת והרכבת הדלת החילופית עם כל החשמל - זה עוד לא…
אז בטרם יגיע אלינו החורף, אשמח אם יש מאן דהו שידיו ימניות ויוכל לעזור לי, אפשר בתשלום כמובן… בעיה"ק אלעד, תבוא עליו ברכת טוב
בברכת פתקא טבא. -
@YKingsmart אולי אני יהיה באלעד מחר
נראה אם יהיה לי פנאי.
כמובן שבלי תשלום.
לא מבטיח כלום… כך שאל תבנה עלי יותר מידי.
אם אני יהיה מחר באלעד וזה יהיה אפשרי מבחינתי אני אחייג אליך. -
@מאיר-ג קודם כל תודה רבה על טוב הלב שאתה מפגין,
אני בבני ברק, אך הדלת באלעד… ככה שאם יצא לך להגיע לשם ולהיות פנוי אשמח לשמוע.@YKingsmart
חבל שלא נזכרת לפני ש @שלמה עזב את אלעד בכל מקרה עדיין יש לך את @אלוף-העולם-1 -
@YKingsmart
חבל שלא נזכרת לפני ש @שלמה עזב את אלעד בכל מקרה עדיין יש לך את @אלוף-העולם-1 -
@מאיר-ג קודם כל תודה רבה על טוב הלב שאתה מפגין,
אני בבני ברק, אך הדלת באלעד… ככה שאם יצא לך להגיע לשם ולהיות פנוי אשמח לשמוע.@YKingsmart כתב בעזרה בהחלפת דלת - הונדה ג'אז, באלעד:
אני בבני ברק, אך הדלת באלעד
אני אמור להיות גם בבני ברק.
נדבר עם הדבר יתאפשר. -
@YKingsmart כתב בעזרה בהחלפת דלת - הונדה ג'אז, באלעד:
אני בבני ברק, אך הדלת באלעד
אני אמור להיות גם בבני ברק.
נדבר עם הדבר יתאפשר. -
@מאיר-ג כמו שאמרתי הדלת באלעד, לא הצלחתי להכניס אותה אצלי לרכב, מה שמחייב אותי לבוא לאלעד דווקא