מחפש רכב לסבא שלי - תקציב עד 700000 ש"ח
-
-
@kasnik על איזה מודל אתם מדברים 2013 ומעלה ? בנוגע לחלק הפנימי כמו בקיה סיד או על החלק החיצוני ?
-
אחרי דין ודברים עם סבי אז הצלחתי להגדיל טיפה את התקציב,
הוא מוכן לשלם גם 70 אלף.
חשוב לציין שהוא אוהב רכבים אמינים, והוא נוסע איתם עד שהם מתים.
כמו כן הובן והוסכם כי רכב גבוה זה דבר שחשוב לגיל שלו, בפרט שגיל גבורות קרוב מאד.האופציות שעלו לי הם:
מיציבושי ASX ו אקליפס קרוס
מאזדה CX3 ו CX5
יונדאי קונה
סוזוקי ויטרה.מה דעת רבותיינו המיבינים והמאסטרים על הדגמים הנ"ל ?
והאם המציבושים דלעייל הם עם מנועים יפנים טהורים? -
הוא מוכן לשלם גם 70 אלף.
כמו כן הובן והוסכם כי רכב גבוה זה דבר שחשוב לגיל שלו, בפרט שגיל גבורות קרוב מאד.האופציות שעלו לי הם:
מאזדה CX3 ו CX5
יונדאי קונה
והאם המציבושים דלעייל הם עם מנועים יפנים טהורים?@מאיר-ג כתב במחפש רכב לסבא שלי - דרישות שדורשות יצירתיות:
מאזדה CX3 ו CX5
הם אמינים ומבוקשים, נראה אם תמצא ק’'מ נמוך
בכל אופן- המיצובישי הייתי מוותר גם בגלל המצלמת רדאר, וגם בגלל עיצוב מיושן מידיי -
@מאיר-ג כתב במחפש רכב לסבא שלי - דרישות שדורשות יצירתיות:
מאזדה CX3 ו CX5
הם אמינים ומבוקשים, נראה אם תמצא ק’'מ נמוך
בכל אופן- המיצובישי הייתי מוותר גם בגלל המצלמת רדאר, וגם בגלל עיצוב מיושן מידיי@חיים-Y0737 העיצוב לא העניין . אגב האקליפס קרוס לא כזה מיושן, לעומת ASX שהוא באמת מיושן מאד.
מה לגבי המצלמות רדאר? מה בדיוק התקלה?זכור לי שמישהו בפורום דיבר מזה פעם אולי אתה.
@חיים-Y0737 כתב במחפש רכב לסבא שלי - דרישות שדורשות יצירתיות:
מאזדה CX3 ו CX5
CX5 באמת קשה למצוא אבל CX3 אפשרי גם בק"מ כאלו.
-
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/j9a5ix9i?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=17&pagination=1#galleryModal-grid-item-0
אבל מצריך בדיקה לגבי הקילומטרז האם זה היה בריא למנוע -
@שי-אוריס תודה אבל השנתון של הCX5 ישן מידי
לגבי ה CX3 ראיתי את זה כבר, צריך לבדוק אילו נסיעות הוא עשה עם זה. והאם הוא טיפל כל שנה.
לא חושש מכזה ק"מ, אע"ג שאני מסכים עם הקביעה שק"מ נמוך גם לא טוב אבל זה לא תמיד ולא בכל ק"מ. לגופש"ע צריך קודם כל לבדוק אם באמת הק"מ אמיתי. -
הוא מוכן לשלם גם 70 אלף.
מאזדה CX3 ו CX5
יונדאי קונה
והאם המציבושים דלעייל הם עם מנועים יפנים טהורים?@מאיר-ג כתב במחפש רכב לסבא שלי - דרישות שדורשות יצירתיות:
מיצובישי ASX ו אקליפס קרוס
ה ASX יש לו 2 דורות כאן בארץ, 2017-19 ו2019-2025. הדור הראשון הוא מנוע מיצובישי טהור בוודאי, עם גיר רציף כנ"ל. הדור החדש יותר אני לא יודע, פעם ראיתי שהוא כבר משולב רנו, אבל כעת אני לא מוצא את זה. ואגב, בשביל ASX אני לא בטוח שאתה צריך למתוח עד כדי כך את התקציב.
על האקליפס קרוס אני לא יודע.@מאיר-ג כתב במחפש רכב לסבא שלי - דרישות שדורשות יצירתיות:
מאזדה CX3 ו CX5
הCX3 לא כ"כ גבוה ביחס לCX5.
את הנוספות שהזכרת אני לא מכיר.
-
@חיים-Y0737 העיצוב לא העניין . אגב האקליפס קרוס לא כזה מיושן, לעומת ASX שהוא באמת מיושן מאד.
מה לגבי המצלמות רדאר? מה בדיוק התקלה?זכור לי שמישהו בפורום דיבר מזה פעם אולי אתה.
@חיים-Y0737 כתב במחפש רכב לסבא שלי - דרישות שדורשות יצירתיות:
מאזדה CX3 ו CX5
CX5 באמת קשה למצוא אבל CX3 אפשרי גם בק"מ כאלו.
@מאיר-ג כתב במחפש רכב לסבא שלי - דרישות שדורשות יצירתיות:
המצלמות רדאר
אם לסבא חשוב אמינות, הייתי יורד מזה [בפרט שזה עם גיר רציף שעלול להישחק מהר, בשונה מהמאזדה הפלנטרית והשתיינית]
על מצלמה ראה פה https://rechavimzelaze.ovh/topic/10031/לידיעת-בעלי-מיצובישי-עם-תקלת-ה-fcm-המפורסמת…
-
@שי-אוריס תודה אבל השנתון של הCX5 ישן מידי
לגבי ה CX3 ראיתי את זה כבר, צריך לבדוק אילו נסיעות הוא עשה עם זה. והאם הוא טיפל כל שנה.
לא חושש מכזה ק"מ, אע"ג שאני מסכים עם הקביעה שק"מ נמוך גם לא טוב אבל זה לא תמיד ולא בכל ק"מ. לגופש"ע צריך קודם כל לבדוק אם באמת הק"מ אמיתי. -
הוא מוכן לשלם גם 70 אלף.
מאזדה CX3 ו CX5
יונדאי קונה
והאם המציבושים דלעייל הם עם מנועים יפנים טהורים?