מחפש רכב לסבא שלי - תקציב עד 70000 ש"ח
-
@מאיר-עלי-באבא כתב במחפש רכב לסבא שלי - תקציב עד 70000 ש"ח:
אם מתאים לו חשמלית עם טווח של 300 אפשר למצוא בק"מ נמוך
יונדאי קונה או קיה נירו חשמליתודה, אבל לא. הוא לא מוכן חשמלית בשום אופן.
@מאיר-ג כתב במחפש רכב לסבא שלי - תקציב עד 70000 ש"ח:
חשבתי על זה שאמרת שהיה לו פורד פוקוס והוא הרי רוצה רכב גבוה וקילומטר נמוך עד 75K,
(והרי מי שהיה לו פעם פורד כמעט ולא מסוגל לנהוג ברכב אחר … כמו שהיה אצל סבי)
אז למה לא פורד קוגה אגד’?
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/swzucacg?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=17&pagination=1 -
חשבתי על זה שאמרת שהיה לו פורד פוקוס והוא הרי רוצה רכב גבוה וקילומטר נמוך עד 75K,
(והרי מי שהיה לו פעם פורד כמעט ולא מסוגל לנהוג ברכב אחר … כמו שהיה אצל סבי)
אז למה לא פורד קוגה אגד’?
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/swzucacg?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=17&pagination=1@אוטופון כתב במחפש רכב לסבא שלי - תקציב עד 70000 ש"ח:
פורד קוגה
אל תתקרב למנועי אקובוסט של פורד, זקנותם מביישת את ילדותם…
-
@מאיר-ג כתב במחפש רכב לסבא שלי - דרישות שדורשות יצירתיות:
המצלמות רדאר
אם לסבא חשוב אמינות, הייתי יורד מזה [בפרט שזה עם גיר רציף שעלול להישחק מהר, בשונה מהמאזדה הפלנטרית והשתיינית]
על מצלמה ראה פה https://rechavimzelaze.ovh/topic/10031/לידיעת-בעלי-מיצובישי-עם-תקלת-ה-fcm-המפורסמת…
@חיים-Y0737 כתב במחפש רכב לסבא שלי - תקציב עד 70000 ש"ח:
זה עם גיר רציף שעלול להישחק מהר
מה שלא ברור לי בעניין הגיר הרציף זה שגם אטראז’ וספיס סטאר והאוטלנדר עם גיר רציף ולא שמעתי על בעיות בגיר. אז מי אמר שבאקליפס קרוס זה לא יהיה כמוהם ?
בפרט אם מחליפים שמן כל 60.000. -
זה עם גיר רציף שעלול להישחק מהר
מה שלא ברור לי בעניין הגיר הרציף זה שגם אטראז’ וספיס סטאר והאוטלנדר עם גיר רציף ולא שמעתי על בעיות בגיר. אז מי אמר שבאקליפס קרוס זה לא יהיה כמוהם ?
בפרט אם מחליפים שמן כל 60.000.@מאיר-ג כתב במחפש רכב לסבא שלי - תקציב עד 70000 ש"ח:
זה לא יהיה כמו אטראז’
לא אמרתי שהוא גיר כ’'כ גרוע, אבל אם הסבא מחפש אמינות מופלגת הכיוון שלי יותר על פלנטרי אמין ולא רציף.
-
זה לא יהיה כמו אטראז’
לא אמרתי שהוא גיר כ’'כ גרוע, אבל אם הסבא מחפש אמינות מופלגת הכיוון שלי יותר על פלנטרי אמין ולא רציף.
אמינות מופלגת
אני חושב שבהחלט אפשר לומר על אטראז’ אמינות מופלגת.
להוציא את מצלמת הרדאר (באקליפס) שזה אפשר לתקן ב 2000 ש"ח אז זה לא כזה ביג דיל. -
אמינות מופלגת
להוציא את מצלמת הרדאר (באקליפס) שזה אפשר לתקן ב 2000 ש"ח אז זה לא כזה ביג דיל.@מאיר-ג כתב במחפש רכב לסבא שלי - תקציב עד 70000 ש"ח:
אז זה לא כזה ביג דיל.
ואם אחרי חצי שנה תתקלקל שוב? זה בעיניי פוגע באמינות [היא נהרסת מהחום כמדומני]
-
אמינות מופלגת
להוציא את מצלמת הרדאר (באקליפס) שזה אפשר לתקן ב 2000 ש"ח אז זה לא כזה ביג דיל.@מאיר-ג כתב במחפש רכב לסבא שלי - תקציב עד 70000 ש"ח:
על אטראז’ אמינות מופלגת.
אגב בלאנסר 2016 יש גיר דומה והוא מושמץ ביותר, כנ’'ל הקשקאי והקרוסאובר עם הגיר רציף הכושל מאוד של ג’אטקו [גרוע יותר מוורסו אפילו…]
-
אז זה לא כזה ביג דיל.
ואם אחרי חצי שנה תתקלקל שוב? זה בעיניי פוגע באמינות [היא נהרסת מהחום כמדומני]
אם אחרי חצי שנה תתקלקל שוב? זה בעיניי פוגע באמינות
לא יודע מה באמת רמת התדירות של תקלת הרדאר הזו. אבל וודאי לא כל חצי שנה וגם לא נראה לי כל שלש.
-
למעשה אני בהתלבטות קשה בין מציבושי אקליפס קרוס למאזדה CX3
יתרונות למציבושי: גדול וגבוה יותר, חזק יותר. בגרסאות עם רמת גימור גבוהה ניתן למצוא אותו מאובזר יותר.
חסרונות: פחות חסכוני, גיר רציף (?).יתרונות למאזדה: כמובן תיבה פלנטרית. חסכונית יותר (אבל לא למות), זריזות וחדוות נהיגה-ספורטיביות קלה-מה שנקרא מאזדה. נוחות כביש, ושקטה יותר.
חסרונות: קטנה ונמוכה יותר.
(יש לציין שחסכון בדלק זה לא מה שחשוב לסבא שלי (הוא גם נוסע הכי הרבה 12.000 בשנה)
מה דעתכם?אני דעתי נוטה למאזדה אבל עדיין אני חושב שיש כיף בעצם הנהיגה הגבוהה ותחושת המרחב גם עם זה מגיע קצת על חשבון גיהוץ כבישים וקצת פחות שקט.
@טוסון אני רואה שאתה עדיין מחפש את החזו"א? או שנאבדת בנינוה הגדולה וההומה?
-
למעשה אני בהתלבטות קשה בין מציבושי אקליפס קרוס למאזדה CX3
יתרונות למציבושי: גדול וגבוה יותר, חזק יותר. בגרסאות עם רמת גימור גבוהה ניתן למצוא אותו מאובזר יותר.
חסרונות: פחות חסכוני, גיר רציף (?).יתרונות למאזדה: כמובן תיבה פלנטרית. חסכונית יותר (אבל לא למות), זריזות וחדוות נהיגה-ספורטיביות קלה-מה שנקרא מאזדה. נוחות כביש, ושקטה יותר.
חסרונות: קטנה ונמוכה יותר.
(יש לציין שחסכון בדלק זה לא מה שחשוב לסבא שלי (הוא גם נוסע הכי הרבה 12.000 בשנה)
מה דעתכם?אני דעתי נוטה למאזדה אבל עדיין אני חושב שיש כיף בעצם הנהיגה הגבוהה ותחושת המרחב גם עם זה מגיע קצת על חשבון גיהוץ כבישים וקצת פחות שקט.
@טוסון אני רואה שאתה עדיין מחפש את החזו"א? או שנאבדת בנינוה הגדולה וההומה?
@מאיר-ג אני לא בטוח כמה הוא יפני טהור האקליפס, למרות שמאיר כתב ע"ז שכן הוא, זה 1.5 טורבו
הCX3 הוא לא מדי נוח, אבל סביר, וגם לא מדי חסכוני אולי 1 ל12 מחוץ לעיר, מדבר על גרסת ה1.5 שהיא מצוייה בליסינג כבלתי מאובזרת לחלוטין, חוץ מאנד ברקס חשמלי ואוטו הולד@מאיר-ג כבר כתבו מעלה שהוא במכתב
אבל בימים הטרופים של סוכות למי יש פנאי לחפש בספרים
כל ח’ הימים לא ראינו שינה בעינינו@מאיר-ג https://rechavimzelaze.ovh/post/154922 אבל לא כתוב שזה באיגרת, אולי באחד מההודעות המחוקות
-
@מאיר-ג אני לא בטוח כמה הוא יפני טהור האקליפס, למרות שמאיר כתב ע"ז שכן הוא, זה 1.5 טורבו
הCX3 הוא לא מדי נוח, אבל סביר, וגם לא מדי חסכוני אולי 1 ל12 מחוץ לעיר, מדבר על גרסת ה1.5 שהיא מצוייה בליסינג כבלתי מאובזרת לחלוטין, חוץ מאנד ברקס חשמלי ואוטו הולד@מאיר-ג כבר כתבו מעלה שהוא במכתב
אבל בימים הטרופים של סוכות למי יש פנאי לחפש בספרים
כל ח’ הימים לא ראינו שינה בעינינו@מאיר-ג https://rechavimzelaze.ovh/post/154922 אבל לא כתוב שזה באיגרת, אולי באחד מההודעות המחוקות
@טוסון כתב במחפש רכב לסבא שלי - תקציב עד 70000 ש"ח:
בר כתבו מעלה שהוא במכתב
? איזה מכתב ואיפה כתבו?
לא הבנתי תכלס’ לא מצוין שם המראה מקום?“כתבת כל ח’ הימים לא ראינו שינה בעינינו”. אני חושב שההגדרה המדויקת היא ראינו שינה בעינינו. כי הרי זה הדבר היחיד שראינו וחשבנו עליו כל הזמן, לישון ולישון ולישון.
נו לא גלות?!