מחפש רכב - תקציב עד 60,000 ש״ח
-
@הטורף4811 כמה אופציות:
אאוטלנדר.
תוכל להביא גם פריוס פלוס עם ק"מ קצת גבוה (בתקציב הזה). (אגב ביום חמישי האחרון נסעתי על פריוס פלוס עם 454.000 ק"מ, בטריה מקורית, ונוסעת בריא ממש).
טיוטה וורסווהיות והתורה חסה על ממונם של ישראל אני חושב שלפי הציוניים שנתת בסדר העדיפויות, אולי כדאי לך לצמצם את התקציב ולמצוא לך קשקאי +2 עד 2013 (או 2014 בצורה הישנה בלבד). שלדעתי ייתן לך כיף יותר מאאוטלנדר 2016 ותמצא אותו במחירים הרבה יותר שפויים. ( ו @גיל אף יאמר לך שהקשקאי יהיה לך יותר נוח מהפריוס פלוס ויש בזה מן האמת).
(אני אישית נהגתי כמה וכמה פעמים על אאוטלנדר ופשוט לא נהנתי)קיה קארנס דיזל, נקראית אמינה יחסית (אע"ג ששמעתי מכמה על תלונות אבל לא נוראיות)
-
@הטורף4811 כמה אופציות:
אאוטלנדר.
תוכל להביא גם פריוס פלוס עם ק"מ קצת גבוה (בתקציב הזה). (אגב ביום חמישי האחרון נסעתי על פריוס פלוס עם 454.000 ק"מ, בטריה מקורית, ונוסעת בריא ממש).
טיוטה וורסווהיות והתורה חסה על ממונם של ישראל אני חושב שלפי הציוניים שנתת בסדר העדיפויות, אולי כדאי לך לצמצם את התקציב ולמצוא לך קשקאי +2 עד 2013 (או 2014 בצורה הישנה בלבד). שלדעתי ייתן לך כיף יותר מאאוטלנדר 2016 ותמצא אותו במחירים הרבה יותר שפויים. ( ו @גיל אף יאמר לך שהקשקאי יהיה לך יותר נוח מהפריוס פלוס ויש בזה מן האמת).
(אני אישית נהגתי כמה וכמה פעמים על אאוטלנדר ופשוט לא נהנתי)קיה קארנס דיזל, נקראית אמינה יחסית (אע"ג ששמעתי מכמה על תלונות אבל לא נוראיות)
@מאיר-ג כתב במחפש רכב - תקציב עד 60,000 ש״ח:
פריוס פלוס עם 454.000 ק"מ, בטריה מקורית, ונוסעת בריא ממש).
בפריוס פלוס הסוללות לא הולכות, עניין של הנדסה שונה (אולי השמש לתוך הבגאז’)
-
פריוס פלוס עם 454.000 ק"מ, בטריה מקורית, ונוסעת בריא ממש).
בפריוס פלוס הסוללות לא הולכות, עניין של הנדסה שונה (אולי השמש לתוך הבגאז’)
@אושר-מתקרב כתב במחפש רכב - תקציב עד 60,000 ש״ח:
בפריוס פלוס הסוללות לא הולכות
ראיתי גם פריוס פלוס עם ק"מ יותר גבוהה זה היה בשביל להרגיע את מי שלחוץ על הבטריה.
כמובן שא"א לומר באופן גורף שבפריוס פלוס הבטריה לא הולכת. אלא הכוונה שהיא שורדת לרוב ממש הרבה.@אושר-מתקרב כתב במחפש רכב - תקציב עד 60,000 ש״ח:
עניין של הנדסה שונה
עניין של ליתיום
-
@הטורף4811 כמה אופציות:
אאוטלנדר.
והיות והתורה חסה על ממונם של ישראל אני חושב שלפי הציוניים שנתת בסדר העדיפויות, אולי כדאי לך לצמצם את התקציב ולמצוא לך קשקאי +2 עד 2013 (או 2014 בצורה הישנה בלבד). שלדעתי ייתן לך כיף יותר מאאוטלנדר 2016 ותמצא אותו במחירים הרבה יותר שפויים. ( ו @גיל אף יאמר לך שהקשקאי יהיה לך יותר נוח מהפריוס פלוס ויש בזה מן האמת).
(אני אישית נהגתי כמה וכמה פעמים על אאוטלנדר ופשוט לא נהנתי)לדעתי זה קצת ד.ל.פ.
ממתי קשקאי יותר נוח מאאוטלנדר?
לדעתי האישית אאוטלנדר הרבה יותר נוח.@מאיר-ג כתב במחפש רכב - תקציב עד 60,000 ש״ח:
תנסה לבדוק את זאת-https://www.yad2.co.il/vehicles/item/ap4ss5xf?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=37&pagination=5
אתה בטוח שהתכוונת להביא קישור לניסאן נוט ב4 אל"ש?
זה יותר מהתקציב שלו
-
והיות והתורה חסה על ממונם של ישראל אני חושב שלפי הציוניים שנתת בסדר העדיפויות, אולי כדאי לך לצמצם את התקציב ולמצוא לך קשקאי +2 עד 2013 (או 2014 בצורה הישנה בלבד). שלדעתי ייתן לך כיף יותר מאאוטלנדר 2016 ותמצא אותו במחירים הרבה יותר שפויים. ( ו @גיל אף יאמר לך שהקשקאי יהיה לך יותר נוח מהפריוס פלוס ויש בזה מן האמת).
(אני אישית נהגתי כמה וכמה פעמים על אאוטלנדר ופשוט לא נהנתי)לדעתי זה קצת ד.ל.פ.
ממתי קשקאי יותר נוח מאאוטלנדר?
לדעתי האישית אאוטלנדר הרבה יותר נוח.@מאיר-ג כתב במחפש רכב - תקציב עד 60,000 ש״ח:
תנסה לבדוק את זאת-https://www.yad2.co.il/vehicles/item/ap4ss5xf?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=37&pagination=5
אתה בטוח שהתכוונת להביא קישור לניסאן נוט ב4 אל"ש?
זה יותר מהתקציב שלו
-
-
יש גם קרניבל וגם אאוטלנדר טובות מאוד סמחירים האלו
תוכל לפנות אלי ואשמח לעזור