הגשת ערעור על טסט, זקוק לעזרתכם....
-
היה לי היום טסט, כאשר בכל הנסיעה נסעתי כמו שצריך, נתתי ז"ק למי שצריך, ועצרתי היכן שצריך, אך בכל זאת הטסטר פסל אותי, ועיקר הסיבה שלו זה בגלל הפרעה לעיכוב התנועה, וזה מה שהוא כתב לי: בכביש חד סיטרי נשאר בשמאל ללא כוונה לחזרה לימין תוך הפרעה לתנועה מאחור התערבות בוחן לחזכהלימין. במעגל תנועה בפניה ימינה מתקשה לקבל ההחלטה ,התערבות בוחן להמשך נסיעה למניעת המשך ההפרעה מאחור, ע"כ.
אז ככה, בכביש שנשארתי בנתיב השמאלי, דבר ראשון הטענה שלו היתה למה מיד לא חזרתי לימין, אבל האמת היא שבהמשך הכביש יש נתיב מצטמצם, ובזה המורה אמר לי שאין ענין לחזור לימין, ולכן לא חזרתי, (ואגב לא היה רכבים מאחור שהפרעתי להם), ומה שהוא כתב לי על מעגל תנועה זה לא שלא נכנסתי סתם, אלא היו רכבים שהתקרבו לשמאל, ולכן לא נכנסתי, כי לא רציתי לקחת סיכון, הענין הוא שבטסט הקודם הבוחן הפיל אותי בדיוק על הפוך, בגלל שנכנסתי לצומת ולא נתתי ז"ק, אף שהרכב היה מספיק רחוק, ועכשיו הוא פסל אותי על הפוך…
עוצו לי אם יש ענין להגיש ערעור אחרי שהוא פסל אותי על כאלו שטויות… -
היה לי היום טסט, כאשר בכל הנסיעה נסעתי כמו שצריך, נתתי ז"ק למי שצריך, ועצרתי היכן שצריך, אך בכל זאת הטסטר פסל אותי, ועיקר הסיבה שלו זה בגלל הפרעה לעיכוב התנועה, וזה מה שהוא כתב לי: בכביש חד סיטרי נשאר בשמאל ללא כוונה לחזרה לימין תוך הפרעה לתנועה מאחור התערבות בוחן לחזכהלימין. במעגל תנועה בפניה ימינה מתקשה לקבל ההחלטה ,התערבות בוחן להמשך נסיעה למניעת המשך ההפרעה מאחור, ע"כ.
אז ככה, בכביש שנשארתי בנתיב השמאלי, דבר ראשון הטענה שלו היתה למה מיד לא חזרתי לימין, אבל האמת היא שבהמשך הכביש יש נתיב מצטמצם, ובזה המורה אמר לי שאין ענין לחזור לימין, ולכן לא חזרתי, (ואגב לא היה רכבים מאחור שהפרעתי להם), ומה שהוא כתב לי על מעגל תנועה זה לא שלא נכנסתי סתם, אלא היו רכבים שהתקרבו לשמאל, ולכן לא נכנסתי, כי לא רציתי לקחת סיכון, הענין הוא שבטסט הקודם הבוחן הפיל אותי בדיוק על הפוך, בגלל שנכנסתי לצומת ולא נתתי ז"ק, אף שהרכב היה מספיק רחוק, ועכשיו הוא פסל אותי על הפוך…
עוצו לי אם יש ענין להגיש ערעור אחרי שהוא פסל אותי על כאלו שטויות… -
עוצו לי אם יש ענין להגיש ערעור אחרי שהוא פסל אותי על כאלו שטויות…@איש-ירושלים כתב בהגשת ערעור על טסט, זקוק לעזרתכם....:
ובזה המורה אמר לי שאין ענין לחזור לימין
ליבי איתך
שתעבור בס’‘ד מהר
רק לענ’'ד המורה היקר לא צודק, צריך תמיד לחזור לימין ככה לימדו אותי -
עוצו לי אם יש ענין להגיש ערעור אחרי שהוא פסל אותי על כאלו שטויות…@איש-ירושלים
לא מאמין שהעירעור יתקבל תמיד יש יוצא מן הכלל אבל זה 1ל…
דבר ראשון תתיעץ עם המורה שלך הוא מכיר אותך ואת המערכת יותר מכולם
דבר שני הוא לא פסל אותך על טעויות (ברקס ונגיעה בהגה) אלא על זה שלדעתו אתה לא מוכן מספיק לנהיגה
אין לך עילה על מה לערער זה לא שהוא שם ברקס לא נכון וכו’ -
@איש-ירושלים
לא מאמין שהעירעור יתקבל תמיד יש יוצא מן הכלל אבל זה 1ל…
דבר ראשון תתיעץ עם המורה שלך הוא מכיר אותך ואת המערכת יותר מכולם
דבר שני הוא לא פסל אותך על טעויות (ברקס ונגיעה בהגה) אלא על זה שלדעתו אתה לא מוכן מספיק לנהיגה
אין לך עילה על מה לערער זה לא שהוא שם ברקס לא נכון וכו’@שלומי777
לי אמרו שאם זה התערבות מילולית זה הרבה יותר קל מהתערבות פיזית, ובכל מקרה היה רכב די קרוב שבא משמאל לכיון המעגל תנועה, אז לכן לא נכנסתי, אותי לימדו כשיש ספק אין ספק, אז מה הם רוצים שאני יעשה, בטסט הקודם פסלו אותי רק בגלל שנכנסתי כשהיה רכב רחוק, והבוחן בלם… -
@שלומי777
לי אמרו שאם זה התערבות מילולית זה הרבה יותר קל מהתערבות פיזית, ובכל מקרה היה רכב די קרוב שבא משמאל לכיון המעגל תנועה, אז לכן לא נכנסתי, אותי לימדו כשיש ספק אין ספק, אז מה הם רוצים שאני יעשה, בטסט הקודם פסלו אותי רק בגלל שנכנסתי כשהיה רכב רחוק, והבוחן בלם…@איש-ירושלים כתב בהגשת ערעור על טסט, זקוק לעזרתכם....:
התערבות מילולית זה הרבה יותר קל מהתערבות פיזית, ובכל מקרה היה רכב די קרוב שבא משמאל לכיון המעגל תנועה, אז לכן לא נכנסתי, אותי לימדו כשיש ספק אין ספק
התערבות מילולית יותר קל מהתערבות פיזית עם ההתערבות פיזית הייתה נכונה אבל אם לא אתה יכול לערער שזה לא נכון
בהתערבות מילולית זה דברים שנתונים לשיקול דעת אין שחור או לבן
בהקשר לרכב אני לא יודע מה היה שם אבל ברור שאתה לא תחכה חצי שעה שהמעגל תנועה יהיה ריק לגמרי מספיק שניה שיכולת להיכנס והיססת שהטסטר יפסול אותך
תנסה להתלונן מה תפסיד אבל אני לא מאמין שזה יתקבל… -
@איש-ירושלים כתב בהגשת ערעור על טסט, זקוק לעזרתכם....:
התערבות מילולית זה הרבה יותר קל מהתערבות פיזית, ובכל מקרה היה רכב די קרוב שבא משמאל לכיון המעגל תנועה, אז לכן לא נכנסתי, אותי לימדו כשיש ספק אין ספק
התערבות מילולית יותר קל מהתערבות פיזית עם ההתערבות פיזית הייתה נכונה אבל אם לא אתה יכול לערער שזה לא נכון
בהתערבות מילולית זה דברים שנתונים לשיקול דעת אין שחור או לבן
בהקשר לרכב אני לא יודע מה היה שם אבל ברור שאתה לא תחכה חצי שעה שהמעגל תנועה יהיה ריק לגמרי מספיק שניה שיכולת להיכנס והיססת שהטסטר יפסול אותך
תנסה להתלונן מה תפסיד אבל אני לא מאמין שזה יתקבל…@שלומי777
תודה!
האם אתה יודע כמה זמן בד"כ לוקח לענות על ערעור?, הבנתי שהיום עונים על ערעור מאד מהר…
מישהו אמר לי שאם מערערים אז הבוחנים מנסים להתנקם, זה נכון? -
תחשוב טוב טוב האם שווה לך לחכות עד שתקבל את התשובה או פשוט לשלם עוד 165 ש"ח (גם בהנחה שהערור יתקבל בכלל לא בטוח שזה שווה את הכאב ראש)
אם בכל זאת אתה הולך על עירור תכתוב את כל הטענות שיש לך ובצורה הכי ארוכה ומפורטת שאפשר
מנסיון אישי על דו"ח מטופש להחריד של פקחית של עיריית ירושלים (דו"ח עישון אלקטרונית במרחק של שש מטר מתחנת אוטובוס) ולאחר התייעצות עם גורמים בעירייה בעזרת חבר וקצת AI שלחתי עירור של חמש עמודים והעירור התקבל||ספויילר|| -
תחשוב טוב טוב האם שווה לך לחכות עד שתקבל את התשובה או פשוט לשלם עוד 165 ש"ח (גם בהנחה שהערור יתקבל בכלל לא בטוח שזה שווה את הכאב ראש)
אם בכל זאת אתה הולך על עירור תכתוב את כל הטענות שיש לך ובצורה הכי ארוכה ומפורטת שאפשר
מנסיון אישי על דו"ח מטופש להחריד של פקחית של עיריית ירושלים (דו"ח עישון אלקטרונית במרחק של שש מטר מתחנת אוטובוס) ולאחר התייעצות עם גורמים בעירייה בעזרת חבר וקצת AI שלחתי עירור של חמש עמודים והעירור התקבל||ספויילר||@דאלינר-קולין
זה בדיוק השאלה, כי אמרו לי שהיום מקבלים תשובה לערעור מאד מהר.
עכ"פ אם יש למישהו מידע מניסיון שלו לגבי ערעור אשמח לשמוע.
תודה רבה.
וגמח"ט לכולם. -
מאוד מהר מקבלים דחייה
-
אגב, אשמח אם יש למישהו טיפים, כי עיקר מה שאני מסתבך איתו זה המז"ק, פעם שעברה נכנסתי לצומת כשהיה רכב רחוק והטסטר בלם אותי, הפעם חיכיתי לרכב רחוק ופסל אותי בגלל שאני מעכב את התנועה, אז מה עלי לעשות??
-
@איש-ירושלים כתב בהגשת ערעור על טסט, זקוק לעזרתכם....:
ובזה המורה אמר לי שאין ענין לחזור לימין
ליבי איתך
שתעבור בס’‘ד מהר
רק לענ’'ד המורה היקר לא צודק, צריך תמיד לחזור לימין ככה לימדו אותי@חיים-Y0737 כתב בהגשת ערעור על טסט, זקוק לעזרתכם....:
רק לענ’'ד המורה היקר לא צודק, צריך תמיד לחזור לימין ככה לימדו אותי
לא.
אין עניין בתזוזות מיותרות בין נתיבים, אם אתה כבר רואה את התמרור של ההצטמצמות נתיבים, הוי אומר שעד שתאותת ותעבור לימין תצטרך כבר לחזור לשמאל.
אותו דבר אם אתה רואה אוטובוס שבולט מהתחנה או רכב שחונה בצורה בולטת, תחזור לימין רק אחרי המכשול. -
אגב, אשמח אם יש למישהו טיפים, כי עיקר מה שאני מסתבך איתו זה המז"ק, פעם שעברה נכנסתי לצומת כשהיה רכב רחוק והטסטר בלם אותי, הפעם חיכיתי לרכב רחוק ופסל אותי בגלל שאני מעכב את התנועה, אז מה עלי לעשות??
@איש-ירושלים
תפלל אני התפללתי וברוך השם יצאתי לטסט בלי עוד תלמיד יצאתי מהחניה והאטו מתחיל לצפצף מתברר שהטסטר לא שם חגורה מפה לשם נירא לי שגם נסעתי מעל למותר והוא בקש ממני להפר ז"ק בחד סתרי ובכיכר הכפול הוא אמר לי פרסה חשבת שמולה ואתחלתי לצאת שמולה והוא צעק פרסה אמרתי לך ופשוט שברתי אגה שמולה חזרה לפרסה לאחר מכן שמתי יד על החלון מאינסטינקט והוא צעק תוריד תיד מהחלון מפה לשם אני מסיים וברור לי שלא עברתי אחרי 10 מתקשר המורא שעברתי
וזה לא שאני לא נהגתי טוב יצאתי לפנימי אחרי 16 שעורים פשוט בטסט לא נהגים טוב בד’"כאני חושב שאם אתה לא לחוץ אז תערער הרבה בהצלחה