מיצובישי לנסר
-
שלום לכולם!
קניתי לפני כשבועיים מיצובישי לנסר 2007 (מנוע 1600), מצב מצוין ממש מכל הבחינות ומאד שמור,
החסרונות - טסט עוד פחות מחודש, ככל הנראה דרוש החלפת אלטרנטור (יש לי אלטרנטור שעובד רק צריך להתקין אותו)
חוץ מזה הכל באמת מצוין צמיגים יחסית חדשים מצבר ממש חדש מזגן מקפיא וכן עבר טיפול 10,000 לפני שבוע וחצי,
אני רוצה למכור אותו כי חשבתי שהוא יותר חסכוני, אני נוסע די הרבה וזה די משמעותי בשבילי, אם מישהו יש לו רעיון אשמח לשמוע, חוץ מזה יש לכם מושג בכמה אני אמור למכור כזה רכב?
ישר כח! -
שלום לכולם!
קניתי לפני כשבועיים מיצובישי לנסר 2007 (מנוע 1600), מצב מצוין ממש מכל הבחינות ומאד שמור,
החסרונות - טסט עוד פחות מחודש, ככל הנראה דרוש החלפת אלטרנטור (יש לי אלטרנטור שעובד רק צריך להתקין אותו)
חוץ מזה הכל באמת מצוין צמיגים יחסית חדשים מצבר ממש חדש מזגן מקפיא וכן עבר טיפול 10,000 לפני שבוע וחצי,
אני רוצה למכור אותו כי חשבתי שהוא יותר חסכוני, אני נוסע די הרבה וזה די משמעותי בשבילי, אם מישהו יש לו רעיון אשמח לשמוע, חוץ מזה יש לכם מושג בכמה אני אמור למכור כזה רכב?
ישר כח! -
שלום לכולם!
ישר כח! -
שלום לכולם!
ישר כח!@יהודה-5 כתב במיצובישי לנסר:
חוץ מזה יש לכם מושג בכמה אני אמור למכור כזה רכב?
נראה לי פלוס מינוס במחיר שקנית
זה סך הכול לפני שבועיים
הוספת 1000 קילומטר אבל גם עשית טיפול 10000
לא ? -
@יהודה-5 כתב במיצובישי לנסר:
חוץ מזה יש לכם מושג בכמה אני אמור למכור כזה רכב?
נראה לי פלוס מינוס במחיר שקנית
זה סך הכול לפני שבועיים
הוספת 1000 קילומטר אבל גם עשית טיפול 10000
לא ?@אבא-תודה-רבה כתב במיצובישי לנסר:
הוספת 1000 קילומטר
שזה לא משמעותי.
@אבא-תודה-רבה כתב במיצובישי לנסר:
אבל גם עשית טיפול 10000
זה כמו שיבקש על הדלק שהוא תדלק.
טיפולים שוטפים לא מגולמים בערך הרכב.ולא לשכוח שנוסף יד.
-
הוספת 1000 קילומטר
שזה לא משמעותי.
אבל גם עשית טיפול 10000
טיפולים שוטפים לא מגולמים בערך הרכב.ולא לשכוח שנוסף יד.
@מאיר-ג כתב במיצובישי לנסר:
טיפולים שוטפים לא מגולמים בערך הרכב.זה מה שהתכוונתי שאין כל כך הבדל במחיר שהוא קנה
@מאיר-ג כתב במיצובישי לנסר:
ולא לשכוח שנוסף יד.
וזה באמת שכחתי
-
נסע 285000 ק"מ
ולא נראה לי שווה לעשות עליו היום גז בהנחה שהוא כבר עכשיו רכב ישן,
לגבי הנסיעה שלי, אני נוסע המון בתוך העיר ובבין עירוני זה מאד משתנה בתקופות,
בשבועיים שהרכב היה אצלי נסעתי כ-1,000 ק"מ@יהודה-5 זה שנסעת 1000 קילומטר בשבועיים הראשונים כי הוא חדש,
יעברו חודשיים תתאזן עם הקילומטר לא נראה לי שווה לך להחליט לפי זה-לשיקולך כמובן. -
סע קודם חצי שנה ואז תחליט
למצוא רכב היברידי יעלה לך פי כמה מהדלק ורובן שחוטות אם הן זולות -