מצלמת רוורס טויוטה ורסו
-
הזמנתי בעליאקספרס מולטימדיה תואמת לורסו 2013,
קיבלתי צמה עם כל החיבורים המקוריים, ההתקנה עברה בשלום,
הבעיה היחידה שהמצלמת רוורס לא עובדת, התכתבתי עם המוכר הוא ניסה לעזור עם ההגדרות, למעשה זה לא עבד
חיפשתי ומצאתי שהמתח של המערכת המקורית הוא 6V ואילו של המערכת החדשה הוא 12V ואם לא שמים ממיר המצלמה יכולה להשרף, החזרתי את המערכת המקורית ובדקתי האם המצלמה עובדת וגיליתי לצערי שכנראה היא נשרפה,
שאלתי היא: אם אני מתעצל להעביר את החוט של המצלמת רוורס החדשה לאורך הרכב (למרות שזה לא מסובך
) האם אני יכול לחתוך את החיבור של המצלמה המקורית לחשוף את החוטים וכנ"ל לחתוך את המצלמה החדשה ולחבר את החוטים זה לזה?
בדקתי שיש למצלמה המקורית ארבעה חוטים, אדום (חיובי), שחור (שלילי), ושני חוטים לבנים (האות של המצלמה), וכן למצלמה החדשה יש ארבעה חוטים אדום (חיובי), שחור (שלילי), צהוב ושחור (המצלמה) מצורפת תמונה של החוטים של המצלמה.
-
הזמנתי בעליאקספרס מולטימדיה תואמת לורסו 2013,
קיבלתי צמה עם כל החיבורים המקוריים, ההתקנה עברה בשלום,
הבעיה היחידה שהמצלמת רוורס לא עובדת, התכתבתי עם המוכר הוא ניסה לעזור עם ההגדרות, למעשה זה לא עבד
חיפשתי ומצאתי שהמתח של המערכת המקורית הוא 6V ואילו של המערכת החדשה הוא 12V ואם לא שמים ממיר המצלמה יכולה להשרף, החזרתי את המערכת המקורית ובדקתי האם המצלמה עובדת וגיליתי לצערי שכנראה היא נשרפה,
שאלתי היא: אם אני מתעצל להעביר את החוט של המצלמת רוורס החדשה לאורך הרכב (למרות שזה לא מסובך
) האם אני יכול לחתוך את החיבור של המצלמה המקורית לחשוף את החוטים וכנ"ל לחתוך את המצלמה החדשה ולחבר את החוטים זה לזה?
בדקתי שיש למצלמה המקורית ארבעה חוטים, אדום (חיובי), שחור (שלילי), ושני חוטים לבנים (האות של המצלמה), וכן למצלמה החדשה יש ארבעה חוטים אדום (חיובי), שחור (שלילי), צהוב ושחור (המצלמה) מצורפת תמונה של החוטים של המצלמה.
@הלומד בחוט שמתחבר לבננה הצהובה מה יש?
לכאורה זה אותו חוט, ואתה לא צריך לחשוף אותו בכלל, רק את החיבור לנורת רוורס אולי
אבל החוט שעובר בכל הרכב יכול להשאר, ותחליף רק את מה שצילמת
ואז אתה גם חוסך את ההלחמות
אגב, סיפורי הבינה על המתח נשמעים לי מוזרים, אבל אני לא כ"כ בתחום -
@טוסון התמונה שהעלתי היא של המצלמה החדשה, במצלמה הישנה יש קונטקטור עם 4 חוטים (אדום שחור לבן ולבן)
איזה חוטים אני צריך לחבר למצלמה החדשה?- אדום ישן לאדום חדש
- שחור ישן לשחור חדש מהבננה האדומה
- לבן ישן לצהוב?
- לבן ישן לשחור מהבננה הצהובה?
האם זה משנה איזה לבן אני מחבר לצהוב או לשחור?
-
@טוסון התמונה שהעלתי היא של המצלמה החדשה, במצלמה הישנה יש קונטקטור עם 4 חוטים (אדום שחור לבן ולבן)
איזה חוטים אני צריך לחבר למצלמה החדשה?- אדום ישן לאדום חדש
- שחור ישן לשחור חדש מהבננה האדומה
- לבן ישן לצהוב?
- לבן ישן לשחור מהבננה הצהובה?
האם זה משנה איזה לבן אני מחבר לצהוב או לשחור?