אוריס האם ללכת על זה?
-
@Lexus העלה מודעה מיד 2 של אוריס 2011 190000 ק"מ יד שלישית עם נתונים טובים החליף משאבת מים ומסרק הגה האוטו אצלו שלוש וחצי שנים החליפו בטריה בטויטה לפני חמש שנים. מאז עשו בערך 70000 ק"מ.
מדובר על אוריס קצרה הצורה הישנה. מיועד לזוג צעיר בלי ילדים.
דיברתי כבר עם המוכר ומסכים לקחת את האוטו למוסך.
למי שאני מברר בשבילו לא חשוב מציאה מי יודע מה, העיקר מחיר טוב ואמינות וחסכוני מעל ההכל.
נמכר ב25500 ש"ח.
השאלה היא האם שווה במחיר הזה, כי הוא יותר יקר מהחירון של יד 2 ב2500 ש"ח, והאם זה בעיה שהחליפו משאבת מים ומסרק הגה מה זה אומר.

@מאיר-ג ואשמח שכל מי שמבין יענה תודה רבה -
@Lexus העלה מודעה מיד 2 של אוריס 2011 190000 ק"מ יד שלישית עם נתונים טובים החליף משאבת מים ומסרק הגה האוטו אצלו שלוש וחצי שנים החליפו בטריה בטויטה לפני חמש שנים. מאז עשו בערך 70000 ק"מ.
מדובר על אוריס קצרה הצורה הישנה. מיועד לזוג צעיר בלי ילדים.
דיברתי כבר עם המוכר ומסכים לקחת את האוטו למוסך.
למי שאני מברר בשבילו לא חשוב מציאה מי יודע מה, העיקר מחיר טוב ואמינות וחסכוני מעל ההכל.
נמכר ב25500 ש"ח.
השאלה היא האם שווה במחיר הזה, כי הוא יותר יקר מהחירון של יד 2 ב2500 ש"ח, והאם זה בעיה שהחליפו משאבת מים ומסרק הגה מה זה אומר.

@מאיר-ג ואשמח שכל מי שמבין יענה תודה רבה@חיפאי זה רכב אמין בעיקרון זה קורולה רק עם מפרט יותר עשיר.
מסרק ומשאבת מים לא אומרים על תקלות מיוחדות.
לא כ"כ מבין במחירים לרכב הספציפי בשנתון הספציפי. נראה לי סביר המחיר.
ממליץ בחום לבדוק האם באמת הוחלפה סוללה והאם באמת הוחלפה בטיוטה אין לסמוך כלל על דברי המוכר רבים השקרנים והרמאים בעניין זה כך גם תוודא את הק"מ המדויק שהסוללה עשתה.
ולידיעתך לא רק ק"מ משפיע על סוללה אלא גם זמן. -
צריך לבדוק האם התחמם לפני החלפת המשאבת מים, והאם נגרם נזק או לא… נניח אם גילו נזילה בזמן הצילו את המנוע וכו’
-