מחפש לשכור רכב לכל תקופת בין הזמנים
-
יש לי 3 אחים שגרים בחול והם מגיעים לארץ לחגים ואני מחפש להם לשכור רכבים לכל תקופת בין הזמנים 5/7 מקומות במחיר שפוי (אפי רכבים טרנטעע)…
@קאמירין כתב במחפש לשכור רכב לכל תקופת בין הזמנים:
במחיר שפוי
קשה מאוד בפרט בתקופה של בין הזמנים
@טוסון כתב במחפש לשכור רכב לכל תקופת בין הזמנים:
חפש דרך סוכן,
יש את חיים גרוס אחלה סוכן שכרתי דרכו מלא פעמים
המספר שלו 0527617828 -
במחיר שפוי
קשה מאוד בפרט בתקופה של בין הזמנים
חפש דרך סוכן,
יש את חיים גרוס אחלה סוכן שכרתי דרכו מלא פעמים
המספר שלו 0527617828@אבא-תודה-רבה כבר דיברתי איתו אני מכיר אותו שנים… המחיר של קיה פיקנטו 220 ליום פשוט מחיר מטורף
-
אל תיקח השכרה שחורה, אם יש ח’'ו תאונה הם מסתבכים
חפש עכשיו בחברות ידועות כמו אלבר בירושלים וכדומה כדאי שיהיה ביטול השתתפות כי אינם בקיאים כ’'כ בסגנון הנהיגה הישראלי המצוי…
@חיים-Y0737 במקרה זה אחים שלי שירדו מהארץ והם דואגים לנהוג באירופה בדיוק כמו הישראלים…
-
@חיים-Y0737 במקרה זה אחים שלי שירדו מהארץ והם דואגים לנהוג באירופה בדיוק כמו הישראלים…
אז גם B2 לא רלונטי להם
או שירשמו ע"ש האישה@ez058 כתב במחפש לשכור רכב לכל תקופת בין הזמנים:
ותדאג שירשם על שם מי שמחזיק אשרת b2, כך תחסכו את הTAX-מע"מ
עשיתי את זה לא מזמן בפריסבי עם חבר מחו"ל
(הם נותנים נהג נוסף חינם למקושרים… כך שיצא לי משתלם - הוא הוציא ואני נהגתי כל הזמן…)גם אלבר נותנים דרך ברוורמן
אבל שמעתי מקרוב משפחה שמאוד התעצבנו עליו שהרכב היה רשום ע"ש האשה עם הB2 והגבר שהוא ישראלי נהג -
אז גם B2 לא רלונטי להם
או שירשמו ע"ש האישה@ez058 כתב במחפש לשכור רכב לכל תקופת בין הזמנים:
ותדאג שירשם על שם מי שמחזיק אשרת b2, כך תחסכו את הTAX-מע"מ
עשיתי את זה לא מזמן בפריסבי עם חבר מחו"ל
(הם נותנים נהג נוסף חינם למקושרים… כך שיצא לי משתלם - הוא הוציא ואני נהגתי כל הזמן…)גם אלבר נותנים דרך ברוורמן
אבל שמעתי מקרוב משפחה שמאוד התעצבנו עליו שהרכב היה רשום ע"ש האשה עם הB2 והגבר שהוא ישראלי נהג