דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל האתר
כיווץ
☰
לוגו
  • דף הבית
  • מבחני רכב
  • חדשות רכב
  • מדריך למשתמש
  • ...
  • יצירת קשר
  • פרסם אצלנו
      טוען מבחן דרכים...
      1. דף הבית
      2. רישיון נהיגה
      3. סוף סוף מתאפשר לי במישור הפוליטי לעשות רישיון נהיגה, ולהיכנס לפורום הנפלא! אצל מי כדאי לעשות?

סוף סוף מתאפשר לי במישור הפוליטי לעשות רישיון נהיגה, ולהיכנס לפורום הנפלא! אצל מי כדאי לעשות?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר רישיון נהיגה
      31 פוסטים 16 כותבים 875 צפיות
      • מהישן לחדש
      • מהחדש לישן
      • הכי הרבה הצבעות
      תגובה
      • תגובה כנושא
      התחברו כדי לפרסם תגובה
      נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
      • ג גגג

@תמים https://share.gemini.google/l1QNTIM2PoUP

מיכאלbמ מנותק
        מיכאלbמ מנותק
        מיכאלb
        מורה נהיגה
        כתב נערך לאחרונה על ידי מיכאלb

@גגג אתה מחפש מורה שיעבור על החוק
        ומצטט מגימיני את התשובה של החוק

טוסוןט תגובה 1 תגובה אחרונה
        3
        • מיכאלbמ מיכאלb

טוסוןט מנותק
          טוסוןט מנותק
          טוסון
          מייבין
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@מיכאלb כתב בסוף סוף מתאפשר לי במישור הפוליטי לעשות רישיון נהיגה, ולהיכנס לפורום הנפלא! אצל מי כדאי לעשות?:

אבל אני מכיר (וגם אתה מן הסתם) מורים שלא כ"כ מעניין אותם החוק
          (כמו בכל מקצוע אחר יש תמיד כאלו)

למד לשונך לומר איני יודע

עת שערי רצון להפתח/ יום אהיה כפי לא-ל שוטח/ אנא זכר לי ביום הוכח/ עוקד והנעקד והמזבח
          לבריתך שוכן זבול ושבעה/ זכרה לעדה סוערה ונגועה/ ושמע תקיעה תוקעה ותרועה/ ואמר לציון בא זמן הישועה/ ינון ואליה אני שולח

מיכאלbמ תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • טוסוןט טוסון

@מיכאלb כתב בסוף סוף מתאפשר לי במישור הפוליטי לעשות רישיון נהיגה, ולהיכנס לפורום הנפלא! אצל מי כדאי לעשות?:

מיכאלbמ מנותק
            מיכאלbמ מנותק
            מיכאלb
            מורה נהיגה
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@טוסון כתב בסוף סוף מתאפשר לי במישור הפוליטי לעשות רישיון נהיגה, ולהיכנס לפורום הנפלא! אצל מי כדאי לעשות?:

נכון, פשוט קצת מצחיק אותי שאנשים מתייעצים עם גימיני בכללי
            ולעניין פה אמרתי שהתשובה שהוא העלה לא רלוונטית
            כי הוא מחפש קומבינה ומסתמך על ציטוט החוק

S תגובה 1 תגובה אחרונה
            2
            • מיכאלbמ מיכאלb

@טוסון כתב בסוף סוף מתאפשר לי במישור הפוליטי לעשות רישיון נהיגה, ולהיכנס לפורום הנפלא! אצל מי כדאי לעשות?:

נכון, פשוט קצת מצחיק אותי שאנשים מתייעצים עם גימיני בכללי
              ולעניין פה אמרתי שהתשובה שהוא העלה לא רלוונטית
              כי הוא מחפש קומבינה ומסתמך על ציטוט החוק

S מנותק
              S מנותק
              SD565656
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@מיכאלb
              חבר שלי למד בכרמאיל עשה שם 3 שיעורים אז התארס העדיף ללמוד במודיעין קיבל פתק מהמורה בכרמיאל שעשה 3 שיעורים ואז הוא הוסיף עוד 3 ויצא אחרי שני שיעורים לטסט ועבר
              אולי תעשה את זה

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • 0504120 050412

@שמואל1 אותי הוציא תוך שבוע וחצי בערך לטסט
                תעשה גוגל אתה תראה את המספר שלו

ו מנותק
                ו מנותק
                ויטו
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@050412 איך להציג את עצמי? - נראה לך סביר שאומר לו שנהגתי עד היום כבר בלי רישיון?

לכאורה תלוי איזה סוג בנ"א הוא…

0504120 תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • ו ויטו

הותר לי לאחרונה לעשות רישיון נהיגה,
                  היות ואני לומד בישיבה,
                  והיות ואין לי כסף מיותר בכלל,
                  אני מעוניין לעשות רישיון נהיגה בהקדם האפשרי,
                  ובכמה שפחות שיעורים כדי לחסוך דמים,
                  לכן אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מורה נהיגה באיזור ירושלים- מודיעין לכאורה,
                  שמוכן להוציא לטסט אחרי שהחניך מוכן ללא תלות במספר שיעורים,
                  וכן אשמח לייעוץ על הגישה למורי הנהיגה,
                  להגיד להם שנהגתי הרבה בעבר ולכן אני מנסה לזרז תהליך?
                  כמו כן תמיד חלמתי להוציא רישיון על משאית, אבל משום מה נשמע לי ששם יהיה יותר קשה לעבור בלי הרבה שיעורים,
                  ולכן אשמח לקבל מספר של מורה למשאית, או מורה לידני שגם זה ממש מועדף עלי, אם כי לשני אלו אין לי ניסיון, וכן אשמח להמלצה על מורה לאוטומט רגיל.

כדי שלא יתחילו ישר להסביר לי, שמי שנהג פה ושם זה לא מספיק ואפילו יותר קשה, אציין בזה שמורה נהיגה לשעבר טען לי אחרי שראה איך אני נוהג שהוא היה מוציא אותי אחרי 5 שעורים…
                  עוד אציין שיצא לי לנהוג על ויטו - רכב גדול כמה פעמים ולכן כשנהגתי בהמשך על טויוטה, היה לי הרבה יותר קל

ש מנותק
                  ש מנותק
                  שיפקה
                  כתב נערך לאחרונה על ידי שיפקה

@ויטו כתב בסוף סוף מתאפשר לי במישור הפוליטי לעשות רישיון נהיגה, ולהיכנס לפורום הנפלא! אצל מי כדאי לעשות?:

והיות ואין לי כסף מיותר בכלל,

@ויטו כתב בסוף סוף מתאפשר לי במישור הפוליטי לעשות רישיון נהיגה, ולהיכנס לפורום הנפלא! אצל מי כדאי לעשות?:

שמוכן להוציא לטסט אחרי שהחניך מוכן ללא תלות במספר שיעורים,

שני הדברים האלה לא תמיד הולכים ביחד, יש כאלה שלוקחים מחיר גלובלי ואפשר למהר אבל זה לא יותר זול, אם אתה מעוניין מורים של יסחבו לך, יש פה רשימה של מורים מומלצים, עיין כאן
                  אני הייתי ממליץ ללכת לקרית גת ולקחת המורה עם הכי הרבה המלצות, (אפשר לעיין ברשימה כל המלצה בנפרד), ותצליח לעשות את זה מאוד מהר, זול זה לא יהיה בהרבה,
                  והעיקר שיחסר לך הרבה ניסיון וטיפים, ותשלם על זה בהמשך החיים, אבל זה יהיה כתיבה לאלתר לחיים

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • ו ויטו

@050412 איך להציג את עצמי? - נראה לך סביר שאומר לו שנהגתי עד היום כבר בלי רישיון?

לכאורה תלוי איזה סוג בנ"א הוא…

0504120 מנותק
                    0504120 מנותק
                    050412
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@ויטו כלום תגיד לו שאתה רוצה רישיון זריז מה הוא יכול להציע לך

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • 0504120 050412

@ויטו יש אחד ידני במודיעין שאני עשיתי אצלו
                      אורן מרקוס מגיש מהר מאד לטסטים
                      מאד מקצועי אני מאד נהנתי ממליץ

מ מנותק
                      מ מנותק
                      מקצוען טרי
                      כתב נערך לאחרונה על ידי מקצוען טרי

@050412 כתב בסוף סוף מתאפשר לי במישור הפוליטי לעשות רישיון נהיגה, ולהיכנס לפורום הנפלא! אצל מי כדאי לעשות?:

מעשה שהיה, לפני חמש חודשים חבר שלי רצה לעשות רשיון על ידני, בירר ושמע על מרקוס שהוא מקצועי ומגיש מהר לטסטים, דיבר שאל ברר, והחליט לסגור איתו גלובלי, התחיל כמה שיעורים ואז התחילו ההברזות, זה התחיל בשיעורים שמתבטלים ביום השיעור, והמשיך לחודש שלם שהבן אדם לא זמין בטלפונים, בקיצור הברזות שונות ומשונות, פעם זה בגלל כאבים בצוואר, ופעם זה בגלל בן שנפצע בצבא, רק חבל שהכאבים בצוואר לא איפשרו לו לעדכן בשתי מילים שבחודש הקרוב, הוא מדוכא ביסורים.
                      בינתיים חבר שלי עדיין לא עבר טסט (הוא הוגש לטסט לפני בערך חודש וחצי ונפל בראשון), ומצד אחד זה הברזה מוזרה שלא ברור מה עומד מאחוריה, ובאמת ההמלצות עליו בתחילה היו מצוינות, וכמו"כ חבר שלי נהנה מהיחס ומהמקצועיות, אבל זה נקודה שחבר שלי נפל בה והרשיון נמרח לו על תקופה ארוכה לריק, אז ממליץ לברר על הנקודה הזאת.

@Shebsale כתב בסוף סוף מתאפשר לי במישור הפוליטי לעשות רישיון נהיגה, ולהיכנס לפורום הנפלא! אצל מי כדאי לעשות?:

@ויטו באזור ירושלים אני לא מכיר, יש באזור נתניה, תתקשר אלי לטלפון שבחתימה אם זה מעניין אותך.

אם כוונתך לאייל, אז הוא לא מומלץ לחברה בלי ניסיון, כיון שהוא לא מספיק טוב בללמד, (מניסיון אישי וברורים אצל חברים).
                      ו @ויטו אני ממליץ לך רק להרהר בזה שאולי אולי אל אף הניסיון שלך בנהיגה, עדיין יקח לך זמן, כי הרבה אמרו לי זה לא יקרה וניסו לקצר תהליכים, וזה לא תמיד מצליח, ויכול להיות שללכת בדרך המלך יהיה לך יותר משתלם).
                      מלבד זאת קח בחשבון שהנסיעות לנתניה מקשות מאוד על הריכוז והעירנות בשיעור, בנוסף אני ממליץ לך לעבור על זה ואם תחליט ללכת בדרך הבטוחה, אז יש לי המלצה חמה ואולי גם חכמה על זה
                      הרבה הרבה הצלחה!

ShebsaleS נציג החיישניםנ 2 תגובות תגובה אחרונה
                      2
                      • מ מקצוען טרי

@050412 כתב בסוף סוף מתאפשר לי במישור הפוליטי לעשות רישיון נהיגה, ולהיכנס לפורום הנפלא! אצל מי כדאי לעשות?:

מעשה שהיה, לפני חמש חודשים חבר שלי רצה לעשות רשיון על ידני, בירר ושמע על מרקוס שהוא מקצועי ומגיש מהר לטסטים, דיבר שאל ברר, והחליט לסגור איתו גלובלי, התחיל כמה שיעורים ואז התחילו ההברזות, זה התחיל בשיעורים שמתבטלים ביום השיעור, והמשיך לחודש שלם שהבן אדם לא זמין בטלפונים, בקיצור הברזות שונות ומשונות, פעם זה בגלל כאבים בצוואר, ופעם זה בגלל בן שנפצע בצבא, רק חבל שהכאבים בצוואר לא איפשרו לו לעדכן בשתי מילים שבחודש הקרוב, הוא מדוכא ביסורים.
                        בינתיים חבר שלי עדיין לא עבר טסט (הוא הוגש לטסט לפני בערך חודש וחצי ונפל בראשון), ומצד אחד זה הברזה מוזרה שלא ברור מה עומד מאחוריה, ובאמת ההמלצות עליו בתחילה היו מצוינות, וכמו"כ חבר שלי נהנה מהיחס ומהמקצועיות, אבל זה נקודה שחבר שלי נפל בה והרשיון נמרח לו על תקופה ארוכה לריק, אז ממליץ לברר על הנקודה הזאת.

@Shebsale כתב בסוף סוף מתאפשר לי במישור הפוליטי לעשות רישיון נהיגה, ולהיכנס לפורום הנפלא! אצל מי כדאי לעשות?:

@ויטו באזור ירושלים אני לא מכיר, יש באזור נתניה, תתקשר אלי לטלפון שבחתימה אם זה מעניין אותך.

אם כוונתך לאייל, אז הוא לא מומלץ לחברה בלי ניסיון, כיון שהוא לא מספיק טוב בללמד, (מניסיון אישי וברורים אצל חברים).
                        ו @ויטו אני ממליץ לך רק להרהר בזה שאולי אולי אל אף הניסיון שלך בנהיגה, עדיין יקח לך זמן, כי הרבה אמרו לי זה לא יקרה וניסו לקצר תהליכים, וזה לא תמיד מצליח, ויכול להיות שללכת בדרך המלך יהיה לך יותר משתלם).
                        מלבד זאת קח בחשבון שהנסיעות לנתניה מקשות מאוד על הריכוז והעירנות בשיעור, בנוסף אני ממליץ לך לעבור על זה ואם תחליט ללכת בדרך הבטוחה, אז יש לי המלצה חמה ואולי גם חכמה על זה
                        הרבה הרבה הצלחה!

ShebsaleS מנותק
                        ShebsaleS מנותק
                        Shebsale
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@מקצוען-טרי כתב בסוף סוף מתאפשר לי במישור הפוליטי לעשות רישיון נהיגה, ולהיכנס לפורום הנפלא! אצל מי כדאי לעשות?:

אם כוונתך לאייל, אז הוא לא מומלץ לחברה בלי ניסיון, כיון שהוא לא מספיק טוב בללמד

מהכרות שטחית איתו דווקא התרשמתי אחרת.

תיווך רכבים זולים
                        שירות העברת טסטים, טיפולים לרכב, תיקוני פחחות, מצברים וצמיגים.
                        אפשרות לאיסוף והחזרה מבית הלקוח
                        באזור ירושלים ומודיעין עילית
                        ‏‪052-817-9859‬‏

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • מ מקצוען טרי

הרבה הרבה הצלחה!

נציג החיישניםנ מנותק
                          נציג החיישניםנ מנותק
                          נציג החיישנים
                          כתב נערך לאחרונה על ידי נציג החיישנים

# אני ממליץ לך רק להרהר בזה שאולי אולי אל אף הניסיון שלך בנהיגה, עדיין יקח לך זמן, כי הרבה אמרו לי זה לא יקרה וניסו לקצר תהליכים, וזה לא תמיד מצליח, ויכול להיות שללכת בדרך המלך יהיה לך יותר משתלם).
                          כמדומה שאנוכי מזדהה במעט עם הנקודה שהעלה כבודו,
                          וכמו שמובא מפורש בפורום (שטייט מפורש ממש…) בטסט אסור להיות מיומן מדי בנהיגה (מהיכרות עם ידידים שבדידם הווה עובדא).

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          1

• 1
                          • 2

122

3.6k

משתמשים

11.0k

נושאים

151.6k

פוסטים
                          • התחברות