דו"ח מהירות ממצלמה
-
אסור לנסוע גם אחוז אחד מעל המותר.
נלקח טווח של 5 קמ"ש, ויש גם פער בין המהירות האמיתית למהירות המוצגת בלוח שעונים, אולי מכאן נובעת המחשבה שמותר לנסוע 10% מעל המהירות המותרת.בעבר רף האכיפה היה גבוה יותר. לאחרונה ירד רף האכיפה בחלק מהמצלמות וכנראה שבגלל זה ניתנים קנסות גם על חריגות קטנות יחסית.
לגופו של עניין, אם תעלה את הדו"ח (בטשטוש פרטים אישיים) וכן תכתוב מה וותק הנהיגה שלך ומה מצב ההרשעות קודמות, ייתכן שיוכלו לעזור יותר.
-
קבלתי דוח מהירות בכביש שמותר ליסוע בו על 90 קמ"ש נסעתי על 101 קמ"ש זה אומר שנסעתי 2 קמ"ש מעל המותר שהרי מותר ליסוע עד 10 % מעל התמרור, האם יש לי מה לערער על זה הרי איך אפשר לסמוך על מצלמה בטווח כל כך דק?
מה אומרים?@רוני-לוי כתב בדו"ח מהירות ממצלמה:
קבלתי דוח מהירות בכביש שמותר ליסוע בו על 90 קמ"ש נסעתי על 101 קמ"ש זה אומר שנסעתי 2 קמ"ש מעל המותר שהרי מותר ליסוע עד 10 % מעל התמרור, האם יש לי מה לערער על זה הרי איך אפשר לסמוך על מצלמה בטווח כל כך דק?
מה אומרים?לאחרונה המשטרה הוציאה הודעה שמעכשיו גם חריגה של קמ"ש 1 יהיה דו"ח
-
מה אומרים? -
מה אומרים?@רוני-לוי כתב בדו"ח מהירות ממצלמה:
מה אומרים?בהמשך לדברי קודמי, אעיר שכנראה (לפי ותק הנהיגה שלך) תוכל לבקש המרה לדו"ח אזהרה, או לבקש להישפט (קח בחשבון את הטרחה, וסכום הדו"ח, וזצריך טיעון למשפט), כמובן אם תעלה את הדוח (בטשטוש פרטים אישיים יוכלו אף יותר לעזור)
רק הסבר קטן, האם אתה זוכר בבירור על איזו מהירות נסעת שם?
ייתכן שנסעת על 110 קמ"ש, ואחרי ההפחתה נרשם שנסעת על 101
כמובן שאין היתר לסוע עד 10% מעל המהירות המותרת
הרבה הצלחה ושה’ ישלח לך רוב שפע עד בלי די
סעו בזהירות -
@רוני-לוי כתב בדו"ח מהירות ממצלמה:
מה אומרים?בהמשך לדברי קודמי, אעיר שכנראה (לפי ותק הנהיגה שלך) תוכל לבקש המרה לדו"ח אזהרה, או לבקש להישפט (קח בחשבון את הטרחה, וסכום הדו"ח, וזצריך טיעון למשפט), כמובן אם תעלה את הדוח (בטשטוש פרטים אישיים יוכלו אף יותר לעזור)
רק הסבר קטן, האם אתה זוכר בבירור על איזו מהירות נסעת שם?
ייתכן שנסעת על 110 קמ"ש, ואחרי ההפחתה נרשם שנסעת על 101
כמובן שאין היתר לסוע עד 10% מעל המהירות המותרת
הרבה הצלחה ושה’ ישלח לך רוב שפע עד בלי די
סעו בזהירות -
@טוסון כתב בדו"ח מהירות ממצלמה:
האם אתה זוכר בבירור על איזו מהירות נסעת שם?
אין מה לנחש, זה אמור להיות כתוב בשורה שבתחתית התמונה