שרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג'ו 301.
-
@אלי-0 תוודא שזה לא הגיר הרובוטי
@אלוף-העולם-1 אתה צוחק עלי? תשווה לתמונות של ידיות של רובוטי ביד2.
הרובטי בכלל הגיע עם המנוע השני - 1.2. -
@איש-גמזו 140 עם טורים 2.7 זה סביר פלוס. למעט גיר רציף אני לא מכיר רכב בשנתון הזה שיתן לך כזאת מהירות בסל"ד הזה.
כמובן ישנם מקונצרן ואג עם הDSG בעל 7 מהירויות אבל אני מניח שזה לא הכיוון שלך@מאיר-ג עדכון עצוב לגבי צריכת הדלק בקליאו האהובה
40/60 לטובת הבינעירוני, 1/13.2 (46.1 ל’ על 608 ק"מ)
(כמה נהגים, וכמה וכמה נסיעות על מנוע קר/צפופות/פקוקות)
העירוני, היה עירוני אמיתי סמטאות גאולה, ומשם לשכונות ירושלים, גז ברקס, גז ברקס
@חיים-Y0737 זו הצריכה הכי גבוהה שהייתה לי ב4000 ק"מ האחרונים (חוץ מ100 ק"מ עירוני נטו בימים של 40 מעלות שלקחו 9 ל’) -
@מאיר-ג עדכון עצוב לגבי צריכת הדלק בקליאו האהובה
40/60 לטובת הבינעירוני, 1/13.2 (46.1 ל’ על 608 ק"מ)
(כמה נהגים, וכמה וכמה נסיעות על מנוע קר/צפופות/פקוקות)
העירוני, היה עירוני אמיתי סמטאות גאולה, ומשם לשכונות ירושלים, גז ברקס, גז ברקס
@חיים-Y0737 זו הצריכה הכי גבוהה שהייתה לי ב4000 ק"מ האחרונים (חוץ מ100 ק"מ עירוני נטו בימים של 40 מעלות שלקחו 9 ל’)@טוסון כתב בשרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג'ו 301.:
עדכון עצוב לגבי צריכת הדלק בקליאו האהובה
40/60 לטובת הבינעירוני, 1/13.2זה עדכון שמח במיוחד, בפוקוס שלי כזו נסועה יוצא 1 ל 8.5
-
@טוסון כתב בשרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג'ו 301.:
עדכון עצוב לגבי צריכת הדלק בקליאו האהובה
40/60 לטובת הבינעירוני, 1/13.2זה עדכון שמח במיוחד, בפוקוס שלי כזו נסועה יוצא 1 ל 8.5
@חיים-Y0737
ברצינות?
אצלי במאזדה 3 נסיעה מחיפה לירושלים וחזור
הצריכה היתה 14.9 קמ"ל,
אז נכון זה רק בינעירוני אבל עדיין… -
@אלי כתב בשרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג'ו 301.:
מערכת פליטה של כל רכב נסתמת ב250K, לא מכיר קורולה שלא נסתם לה עד 300K,
לא שמעתי שזה בעיה בפלואנס.בטח שכן אתה לא מכיר את נורת המפתח שוודי?
בפאביה דיזל שלי היה 408K ולא נסתם כלל וגם ריח לא היה
בפוקוס שלי יש יעילות ממיר נמוכה [נורת ברז] אבל עובר טסט חלק [מבטלים את הנורה] ולא מעשן וסוחב ליגה
בפלואנס? DPF צרפתי?? אוהו ריח נורא אם הוא סתום ועלות יקרה לתיקון [אלא אם אתה עושה ניקוי יזום] המחשב רכב גם עלול להפחית את ההספק של הכ’'סס אם לא מטפלים בזמןmodules:composer.user-said-in, @חיים-Y0737, שרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג’ו 301.
בפוקוס שלי יש יעילות ממיר נמוכה [נורת ברז] אבל עובר טסט חלק [מבטלים את הנורה] ולא מעשן וסוחב ליגה
בפלואנס? DPF צרפתי?? אוהו ריח נורא אם הוא סתום ועלות יקרה לתיקון [אלא אם אתה עושה ניקוי יזום] המחשב רכב גם עלול להפחית את ההספק של הכ’'סס אם לא מטפלים בזמןב’‘ה אני לא מכיר את הנורה הנ’‘ל…
מקפיד על תוסף איכותי א’ ל10K.יש לי עוד חבר שהחזיק אותה לא התלונן ע’‘ז, ודיברתי עם עוד כמה שמחזיקים אותה או את הדאצי’'ה, ולא שמעתי מאף אחד תלונה על ממיר.
לעומת זאת אני מכיר חברים עם אאוטלנדר שנסתם ב240K, כנ’‘ל חבר עם אקסנט.
וכל מי שהכרתי שהחזיק קורולות הישנות עד 300K היה סתום לגמרי.
לעומת זאת הטורבו זה מחלה ידועה יש כאלה שהחליפו רק בואכה 400 ויש כאלה ב240 [מי שאני מכיר].
אבל מבחנתי רכב שמגיע ל400 ו350 ואז מה שצריך לחדש זה טורבו וקלא’'ץ - זה רכב אמין מאוד מאוד.המסקנה שלי מהרכב זה שאם לא תתעלל בו תהנה ממנו ותוכל להגיע איתו לאזזור ארבע מאות פלוס.
אבל מי שיתעלל בו ולא יחליף שמן גיר בזמן, ויתעלל בטורבו - הוא יצטרך להחליף יותר מוקדם. -
modules:composer.user-said-in, @חיים-Y0737, שרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג’ו 301.
בפלואנס? DPF צרפתי?? אוהו ריח נורא אם הוא סתום ועלות יקרה לתיקון [אלא אם אתה עושה ניקוי יזום] המחשב רכב גם עלול להפחית את ההספק של הכ’'סס אם לא מטפלים בזמןב’‘ה אני לא מכיר את הנורה הנ’‘ל…
מקפיד על תוסף איכותי א’ ל10K.יש לי עוד חבר שהחזיק אותה לא התלונן ע’‘ז, ודיברתי עם עוד כמה שמחזיקים אותה או את הדאצי’'ה, ולא שמעתי מאף אחד תלונה על ממיר.
לעומת זאת אני מכיר חברים עם אאוטלנדר שנסתם ב240K, כנ’‘ל חבר עם אקסנט.
וכל מי שהכרתי שהחזיק קורולות הישנות עד 300K היה סתום לגמרי.
לעומת זאת הטורבו זה מחלה ידועה יש כאלה שהחליפו רק בואכה 400 ויש כאלה ב240 [מי שאני מכיר].
אבל מבחנתי רכב שמגיע ל400 ו350 ואז מה שצריך לחדש זה טורבו וקלא’'ץ - זה רכב אמין מאוד מאוד.המסקנה שלי מהרכב זה שאם לא תתעלל בו תהנה ממנו ותוכל להגיע איתו לאזזור ארבע מאות פלוס.
אבל מי שיתעלל בו ולא יחליף שמן גיר בזמן, ויתעלל בטורבו - הוא יצטרך להחליף יותר מוקדם.@אלי כתב בשרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג'ו 301.:
אבל מי שיתעלל בו ולא יחליף שמן גיר בזמן, ויתעלל בטורבו - הוא יצטרך להחליף יותר מוקדם.
מתי צריך להחליף שמן גיר?
@צפוני-פשוט כתב בשרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג'ו 301.:
הצריכה היתה 14.9 קמ"ל,אצלי בקליאו ירושלים-רכסים וחזור לקח 1/19 (בקרת שיוט כולל בעליה)
-
אבל מי שיתעלל בו ולא יחליף שמן גיר בזמן, ויתעלל בטורבו - הוא יצטרך להחליף יותר מוקדם.
מתי צריך להחליף שמן גיר?
@צפוני-פשוט כתב בשרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג'ו 301.:
הצריכה היתה 14.9 קמ"ל,אצלי בקליאו ירושלים-רכסים וחזור לקח 1/19 (בקרת שיוט כולל בעליה)
-
@טוסון כתב בשרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג'ו 301.:
בקרת שיוט כולל בעליה
איך אתה מפעיל אותה? מעודי לא הצלחתי, וזה משגע אותי, זה נראה שכפתורי ההגה לא מגיבים אצלי
@איש-גמזו כתב בשרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג'ו 301.:
בקרת שיוט כולל בעליה
איך אתה מפעיל אותה? מעודי לא הצלחתי, וזה משגע אותי, זה נראה שכפתורי ההגה לא מגיבים אצלי
ליד כפתור הeco יש שני מצבים של בקרת שיוט, לא יודע מה ההבדלים בינהם, אני משתמש בתחתון, כי הוא ירוק

אח"כ לחיצה על כפתור ההגה השמאלי ללמעלה והשיוט מתחיל , והשליטה עם הכפתור הנ"ל מעלה-מטה
לא יודע מה עושה הכפתור הימני -
@איש-גמזו כתב בשרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג'ו 301.:
בקרת שיוט כולל בעליה
ליד כפתור הeco יש שני מצבים של בקרת שיוט, לא יודע מה ההבדלים בינהם, אני משתמש בתחתון, כי הוא ירוק

אח"כ לחיצה על כפתור ההגה השמאלי ללמעלה והשיוט מתחיל , והשליטה עם הכפתור הנ"ל מעלה-מטה
לא יודע מה עושה הכפתור הימני@טוסון כתב בשרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג'ו 301.:
לא יודע מה ההבדלים בינהם,
האדום זה הגבלת מהירות…
לא יודע מה עושה הכפתור הימני
הכפתור הימני מחזיר אותך בחזרה לבקרה לאחר ברקס או גז,
מסתבר שלא פספסתי משהו, אבל עדיין לא עובד, מרגיש לי שכפתורי ההגה לא עובדים, אולי נשרף לי פיוז או משהו
-
@חיים-Y0737 כתב בשרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג'ו 301.:
@מאיר-ג כתב בשרשור ללא סטיות והסתעפויות-מידע בלבד, על רנו קליאו דיזל ופיג'ו 301.:
לכן כל מי שיודע עליה כל מידע שהוא אשמח שישתף.
אוכל לשתף אותך מפלואנס, אחותה למנוע K9: זהירות!! רכב לא אמין ובעייתי מאוד, גם גיר גם מערכת פליטה וגם טורבו וצינור טורבו!! אמנם אצלי היה ק’‘מ גבוה אבל שמעתי מעוד אחד ש’‘כל חודש נורה אחרת’’ לכן את שלי עשיתי- הזהרתי.
אני עם פלואנס,
קניתי מא’ שיחסית תחזק רכב אמין מאוד.
אצלי שנתיים 30K
לא יכלתי לחלום על כזה רכב ב’'ה.
הרכב חצה את ה350K, הבנתי שזה תלוי בשנתון הייתה משאבת דלק שהייתה הורסת את המזרקים, בשנתונים היותר מתקדמים כבר לא.
הטורבו והגיר תלויים בסגנון הנהיגה, אפשר לראות אם יש נזילת שמן ביציאה מהטורבו, או שניקו שם במיוחד גם מעיד על תקלה.
לא שמעתי שזה בעיה בפלואנס.
עם תחזוקה נכונה אפשר להנות ממנו המון.
[כמובן יש תקלות חשמל זניחות]